IC2XROu.png
  • gabo91
    #657
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    utolsó rész vetítése előtt talán 1 vagy 2 nappal közölték, hogy 1 évad van már csak hátra, (bár szerintem tudhatták ezt jól, hiszen pont 100 rész lesz így)
    Így elég nagy cliffhanger van, de ha O. meghal akkor hatalmas rajongó tábor szemémeb nullázódik a sorozat szinvonala :)
    O karaktere érdekes, "fontossági sorrendben" talán a 3. lehet Clark és a bátya mögött. Vicces amúgy a bannert ha megnézitek, mennyit öregedtek :D meg 3-4? ember maradt.

    Vagy kapunk egy elcseszett befejezést, amiben meghal O. vagy visszament az időben megmenteni Lincolnt?
    Vissza az időben szál érdekes lehet(ne). Lesz 16 epizód aminek a végére ha nem akarnak egy lezáratlan "befelyezést" akkor valamit villantani kellene...
    Mi is az egész léynege? Ledobták őket, keresni egy helyet... ahol élhetnének, közben generálták csak a problémákat, káoszt és pusztulást okozva, mindent tönkre tettek, lépten nyomon halottak tucatja.... O. sorsától függetlenűl, ha marad néhány túlélő.... és? végtelenségig lehetne húzni. (könyveket olvasta valaki? most fogom elkezdeni őket, kíváncsi vagyok hasonlóságra/különbségre)

    Ezt az időspirált/anomáliát inkább egy "lehetőségként" "második esélyként" tudom elképzelni, O. átment meghozta a döntéseit ott, visszajött és megváltozott valamennyire. Ha vissza tudnának menni, Lincolt megmenteni, és akár a korábbi döntéseiket helyrehozni, --> megmenthetnék a földet

    valami ilyesmit tudnék elképzelni befelyezésnek, ahol értelmet nyer az egész


    Mi a véleményetek? :)