IC2XROu.png
  • robbex
    #626
    Meglepett az utolsó rész. Nem gondoltam volna, hogy el fogják hagyni a Földet.
    A videóüzenet a végén elég erős áthallás volt a Passangers-ből, de tetszett. Hihetetlen, hogy egy faj aki űrhajókat képes építeni, gyakorlatilag a kihalás szélére tudja lökni magát. Igaz itt az MI volt a kérdés. Bár az nem jó hír számunkra, ha valami oknál fogva a való életben is lenne egy világégés akkor az atomerőműveink 1-2 hónapon/éven belül szépen le fognak olvadni ha a hűtővízzel probléma lenne. Világ viszonylatban ebből is van pár ezer.

    Az Eligius III esetébe mivel feltételezem nem találhatták az űrhajót (különben meg lett volna említve) három dolog lehetséges. Vagy tovább mentek, vagy Egy részük a bolygón maradt és tovább mentek, vagy lázadás tört ki és a hajó megsemmisült és pár túlélő a bolygón ragadt.

    A sorozattól eltekintve egyébként nagyon jó görbe tükröt állít a sorozat az emberiségnek. Tényleg képesek vagyunk kiirtani az utolsó talpalattnyi helyet is a kicsinyesség miatt. A hydrofarm felégetésénél Octáviát már fel kellett volna szeletelni. Ha hallgattak volna a srácra simán lehetett volna sok kaja. De inkább dögöljünk meg mert nem az "én" ötletem volt.