671
-
Zsoxx #631 Az első 2 évad legalább sci-fi volt, még ha tinidrámás, akkor is, nem úgy, mint az utána következőek, amelyek inkább tűntek post-apoc túlélő drámának, mint sci-finek. -
#630 Szerintem pont az első pár évad volt nagyon tinidrámás, de igazából kinek mi. Az új évad viszont mindenképp jónak ígérkezik. -
Renegade #629 nyugi, lesz még lejjebb :D
viszont arra elég jó esély van, hogy a hatodik jó lehet. -
IXEMGabeo #628 nem is ertem a 3. evad utan kinek van kedve ezt tovabb nezni:) marha jo volt az elso ket evad es mi lett belole...3. mar baromsag volt -
#627 Orbitalis baromsagot tetszett mondani atomenergia kapcsán. A sorozat mélypontja az a faszsag, amit beleszuszakotak... -
robbex #626 Meglepett az utolsó rész. Nem gondoltam volna, hogy el fogják hagyni a Földet.
A videóüzenet a végén elég erős áthallás volt a Passangers-ből, de tetszett. Hihetetlen, hogy egy faj aki űrhajókat képes építeni, gyakorlatilag a kihalás szélére tudja lökni magát. Igaz itt az MI volt a kérdés. Bár az nem jó hír számunkra, ha valami oknál fogva a való életben is lenne egy világégés akkor az atomerőműveink 1-2 hónapon/éven belül szépen le fognak olvadni ha a hűtővízzel probléma lenne. Világ viszonylatban ebből is van pár ezer.
Az Eligius III esetébe mivel feltételezem nem találhatták az űrhajót (különben meg lett volna említve) három dolog lehetséges. Vagy tovább mentek, vagy Egy részük a bolygón maradt és tovább mentek, vagy lázadás tört ki és a hajó megsemmisült és pár túlélő a bolygón ragadt.
A sorozattól eltekintve egyébként nagyon jó görbe tükröt állít a sorozat az emberiségnek. Tényleg képesek vagyunk kiirtani az utolsó talpalattnyi helyet is a kicsinyesség miatt. A hydrofarm felégetésénél Octáviát már fel kellett volna szeletelni. Ha hallgattak volna a srácra simán lehetett volna sok kaja. De inkább dögöljünk meg mert nem az "én" ötletem volt. -
#625 Az ilyen dolgokat ugord át, semmi értelme ezekkel foglalkozni. Semmiféle realitás alapja nincs a sorozatnak tudományos szempontból.
Az is nevetséges, hogy pl. Abby-nek a megfelelő gyógyszerekből és drogokból volt. Egy olyan helyzetben, ami a sorozatban volt semmiből nem lenne semmi. Kőkorszak lenne mindenhol. -
Zsoxx #624 Ha nem poszt-apoc túlélő dráma lesz sci-fi helyett (mint az eddigi 5 évadból legalább 2), akkor már jól jártunk.
A legközelebbi kettős csillagrendszer egyébként a Szíriusz, ami kb. 8,5 fényévre van, tehát ha 125-30, azaz 95 év alatt odaértek, akkor elég gyors lehet az az űrhajó, mert a fénysebesség 1/10-ével mentek. És még nem számoltam bele a gyorsító és lassító fázist. -
Renegade #623 pletyka, letartóztatták Octaviát -
#622 Első forrás amit ír az ez és ebben tényleg benne van 1-2 pont a felsorolásból, az összeset nem néztem végig de megbízhatónak tűnik :) -
Zsoxx #621 Utánanézett valaki, hogy ennek mennyi valóságalapja van? -
#620 Nem volt rossz, kicsit még mindig butácska itt meg ott, de 5 éve nézzük, hát akkor már a hatodikra nem fogjuk abbahagyni.
Remélem a következő évad jobb lesz, nem lesz ilyen 5 percenként megváltozik a cselekmény, mint eddig.
-
#619 Hú, még várósabb lett a 6. évad! -
#618 Itt egész szépen össze lett szedve mit lehet tudni eddig. -
#617 Övé volt az egész 5. évad legütősebb pár sorosa pedig. -
#616 pont ezen gondolkodtam én is, h nem semmi az első pár részes történetből mi jött ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem volt a legjobb évad, de szerintem még mindig egy szerethető/bőven nézhető sorozat. eszembe nem jutott volna h másik bolygóra eljutnak, pedig ugye az évad elején sőt már az előző évad végén kiderült Allienál h az emberek a eljutottak más rendszerekbe is. Montyt sajnálom, vártam h valakit kiírnak de nem őt vártam hanem inkább egy "nagyobb" nevet (esetleges más szerep miatt stb) -
#615 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az hogy lezárva egy fejezet. Egyértelmű utalás arra, hogy a Földet hátrahagyva valami más kezdődik. -
#614 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annak örülök, hogy nem volt semmi baj a hibernáló kapszulákkal, az lett volna egy ordas klisé, és még egy Passengerst sem úgy húztak meg, ahogy ott.
A hogyan továbbra meg... most szó szerint azt találhatnak ki, amit akarnak, egy új bolygó...bármi más lehet a Földtől. Nyilván lesznek emberek, kellenek új színészek, cw-s szerelmi kapcsolatok.
A végén a kiírás, hogy End of book one, az mi a rák volt? -
#613 hátha lesz majd azért hosszabb is :) -
#612 IMDB-s 9.9-et én is sokallom, meg megint azt csinálták ki akit csíptem ...
#611:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát vagy lesznek már ott lakosok és harcolnak vagy valami politikai sorozhat lesz :D
-
#611 So, so.
Ok, de eztán hogyan tovább?
Ez így végtelenbe elmehet. Mondjuk az valahol elképesztő, hogy a végén mibe megy át a sorozat az első évadhoz nézve. -
Renegade #610 hát, nem vicceltek az utolsó részben. nem volt eredeti, de azért szívszorító lett. -
#609 IMDB szerint az egész évad jól volt, szóval, ha abbahagytad, szerintem felesleges. -
#608 Este megnézem. A pár héttel ezelőtti kommentem a múlté. Félelmetesen ostoba lett megint az egész. -
#607 Most végeztem vele. Nekem tetszett, de úgyis jönnek a hurrogók. -
#606 A 7. résznél abbahagytam, de az imdb szerint egész jó volt az évadzáró. Annyira nem sietek megnézni, ti láttátok? -
#605 Montyn és Harperen kívül lassan mindenki megutálok. Murphy mondjuk vicces legalább :D -
#604 Sajnos megint ostobába váltott a sorozat. O-nak nem szabadna már élnie... -
#603 2. évados szint? na ez mondjuk jól hangzik, valahol pár hete abbahagytam a sorozatot, de lehet akkor most megnézem azt a 3-4 részt. -
#602 Az utolsó rész már egész jó volt, halványan már hozta a 2. évados szintet.
A Monty-s szívesség kérés volt talán a legdurvább rész, ha az ember belegondol. -
#601 Na, ez már kicsivel jobb rész volt végre volt néhány kicsit érdekesebb húzás is, bravo.
A problémám továbbra is az, hogy a karakterek egy része továbbra is durván irritáló egész egyszerűen azért, mert kretén módon viselkednek és egyetlen színészi és forgatókönyvíró eszköz kb. az agresszív, beképzelt viselkedés fullkreténhez közeli szinten. Pár részben még elmenne, de hogy kb. a lassan 3. évad óta csak ez megy kicsit uncsi és nagyon zavaró. A 2. évad során valahogy nem csak ebből állt a sorozat és akkor az emberek embereknek tűntek és nem azok karikatúráinak...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.11. 14:05:31 -
#600 Véleményt nyilvánítottam. Talán tilos? A 2. évadhoz képest sajos sehol nincs a sorozat. -
#599 Mennyit nyafogsz, borzalom. -
#598 Szódával elment a rész, de egyes karakterek megint olyan fakék egyszerűségűemn ostobák, irracionálisak és idegesítőek... Igen O, szemem rajtad...
-
#597 Hát, ez a rész sem volt egy nagy pukkanás. -
#596 Határozottan jobb volt, mint a szutyok 2. -
#595 Reméljük a következő nem csak földalatti lesz. Murphy feje végén ütött :D -
#594 Na ez a 3. rész azért elég ütős volt szerintem, nekem bejött. -
#593 Ilyen 5. évad kezdés után? Merész... -
#592 Este a CW berendelte a 6. evadot, hatha jovore valtozik a menetrend :)