Sid Meier’s Alpha Centauri 2
  • Botond #65
    Nekem két dolog hiányzik az UIról, amik amúgy lehet benne vannak, csak én vagyok béna, és nem találom, az egyik az idő. Ilyen játékoknál csak még egy kör módon simán beleszalad a tervezetthez képest plusz 2-3 óra is, jó lenne egy óra az UIra. A másik meg ami alap funkció volt civ5ben, hogy a spéci nyersanyagok külön kis bubiban jelenjenek meg a térkép azok részéhez nyilazva ahol vannak. Ez így az elején amikor még hosszas térképolvasással tudom csak eldönteni, hogy az spéci nem spéci vagy mivan, addig jól jönne.

Engem az első meccsen amúgy megvertek, mint a kétfenekű dobot. Civ2 óta minden játékban a terjedjünk mint a kolera taktikával indítok, na ez már a civ5ben sem működött (morál miatt), és itt sem (health miatt). Szóval a játék egy állandó küzdelemmé alakult a healthé, a fejlesztés is annak volt alárendelve, ebből két problémám adódott. Eleinte a bogarak halomra ölték az egységeim, de aztán a kerítéssel kizártam őket, viszont a computer fejlesztés teljesen elkerülte a figyelmem, mire a kémes részre terelődött volna a figyelmem, addigra már hipp hopp a fővárosom 5 csodával együtt frakciót váltott. :D Van ebben mélység, tanulni kell ezt még asszem. :)