• Tinman #17
    3.5 év alatt jött ez össze. Pont erre szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy tele a net jobbnál jobb ajánlatokkal!

Emlékeztek a Warner Brothers-féle Humble akcióra?

6 dolcsiért mik is voltak?

- Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition
    - FEAR 2: Project Origin,
    - FEAR 3,
    - The Lord of the Rings: War in the North.
    - Batman: Arkham City Game of the Year Edition
    - Scribblenauts Unlimited

Talán eddigi legjobb pakk volt, de sok van ilyen és sokszor tényleg ütős nevek.

1 dolcsiért volt már Alan Wake Collector's Editon és American Nightmare is.

Amúgy a 3.5 év alatt 250k ment el a hobbimra Steam-en. Ez 1 hónapban kb. 6.000 Ft! Sok? Egy hobbira? Szerintem ez teljesen ok.

Imádok játszani... évente min. 40-50 játékot végigjátszok, összesen 3 platformon.

És, hogy kapcsolódik ez a cikkhez?!

Hát itt a válasz:

Azért egyre jellemzőbb az, hogy sok játékot el sem indított MÉG a felhasználó, mert TELE VAN A NET filléres ajánlatokkal, amik keresztbe megeszik a Steam árait!

Ha engem a fenti WB bundle-ból, csak a 2 Batman GOTY érdekelt, akkor nyilván nem fogom a felesleget a szomáliai árváknak* adni, hanem beregelem azokat is accomra, aztán ha nekem vagy a családban valakinek ingere van rá, akkor ott van, tolhatja legálisan.

*[A vicc az, hogy sok bundle árának egy része vagy éppen nagy része jótékony célra megy :-O ]

A másik pedig, hogy sokan a korábbi warez bűneiket mossák így picit tisztára. Látják, hogy mondjuk GMG-n 0.75 Euro a Thief 3, anno letolták feketén, nem sajnálják rá a pénzt megveszik, beregelik, lehetséges, hogy az életben aztán el nem indítják. Ilyen játékosokat is ismerek...