A Steam-ről letöltött játékok harmadával nem játszik senki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1$
Dead Space 1
Dead Space 3
Crysis 2 Maximum Edition
Medal of Honor 2010
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Mirror's Edge
6$-ért pluszban:
Red Alert 3 Uprising
Battlefield 3
Sims 3
Amúgy meg azoknak, akik nem tudják: Steam kódot legálisan nem csak a Steam-en lehet venni, sok digitális terjesztõ árul ilyet hivatalos viszonteladóként. Gyanús kulcsboltokkal, más régiókban megvehetõ játékok VPN-es bohóckodásával nem érdemes foglalkozni, el lehet bukni, de pl. az isthereanydeal jó oldal a jó ajánlatokra, ha valaki a Steam áraival elégedetlen. A játékaim többségét én se közvetlenül onnan vettem.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
5€-ért x program nem nagy ár. Ha annak a felével nem játszok még akkor is jó vagyok.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Elõször hitetlenkedtek, most meg: jó, jó, de végülis a steam sem rossz áron nyomja, néha...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Amúgy nekem is 50 játékom van, mostanában nõtt meg ugrásszerûen a számuk, amikor megjelentek ezek az ingyenes játékok és a szuper olcsó csomagok a humble bunlde-n és társain. Ezen az indiegamebundles pont com nevû oldalon kigyûjtötték ezeket. Pár száz forintot úgy is ráköltök egy játékra, hogy nem próbáltam ki elõtte, de az ilyen 20000 Forintosokat messze kerülöm, legalábbis ha megvételrõl van szó.
Amúgy jó az oldal, meg köszi, de originen, meg uplayen a büdös életben nem fogok vásárolni. Haver is inkább megvette bundleben az egyik játékot még egyszer a steamre mert az origin szopózott és nem lehetett elindítani semmit.
Emlékeztek a Warner Brothers-féle Humble akcióra?
6 dolcsiért mik is voltak?
- Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition
- FEAR 2: Project Origin,
- FEAR 3,
- The Lord of the Rings: War in the North.
- Batman: Arkham City Game of the Year Edition
- Scribblenauts Unlimited
Talán eddigi legjobb pakk volt, de sok van ilyen és sokszor tényleg ütõs nevek.
1 dolcsiért volt már Alan Wake Collector's Editon és American Nightmare is.
Amúgy a 3.5 év alatt 250k ment el a hobbimra Steam-en. Ez 1 hónapban kb. 6.000 Ft! Sok? Egy hobbira? Szerintem ez teljesen ok.
Imádok játszani... évente min. 40-50 játékot végigjátszok, összesen 3 platformon.
És, hogy kapcsolódik ez a cikkhez?!
Hát itt a válasz:
Azért egyre jellemzõbb az, hogy sok játékot el sem indított MÉG a felhasználó, mert TELE VAN A NET filléres ajánlatokkal, amik keresztbe megeszik a Steam árait!
Ha engem a fenti WB bundle-ból, csak a 2 Batman GOTY érdekelt, akkor nyilván nem fogom a felesleget a szomáliai árváknak* adni, hanem beregelem azokat is accomra, aztán ha nekem vagy a családban valakinek ingere van rá, akkor ott van, tolhatja legálisan.
*
A másik pedig, hogy sokan a korábbi warez bûneiket mossák így picit tisztára. Látják, hogy mondjuk GMG-n 0.75 Euro a Thief 3, anno letolták feketén, nem sajnálják rá a pénzt megveszik, beregelik, lehetséges, hogy az életben aztán el nem indítják. Ilyen játékosokat is ismerek...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezerszer van olyan, hogy érdekelne egy játék, de Steam-en még leárazva is 10-20 dollár. Eközben máshol 5. Nagyon nem mindegy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Csakazértis :-P
A szerverükrõl töltöd le, az azért feltûnõ. Indításnál hitelesít, de még a lelõtt zombikat is számolja. 😄
Ahány ház, annyi baj legyen.
Mindenkit megfigyeltetnek az NSA-vel ? Mert maskepp, honnet tudnak, hogy mi van a merevlemezen ?
A sör olyan cigi nélkül mint a cigi sör nélkül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Értsétek már meg: Steam = drága.
Ha méltóztatnátok a korábban megadott oldalra felmenni láthatjátok, hogy a játékok 99% volt már olcsóbban máshol, mint Steam-en.
Steam = drága. Sikerült megérteni?
Amazon, GMG, GG, Gamefly, Nuuvem, etc. + ~10-féle bundle-t árusító oldal.
egyébként csak az alan wake-t és a tomb raidert nem sikerült befejezni. elõbbire még nem volt idõm, utóbbi pedig a legszarabb játékok között van, amit valaha próbáltam, így 1 óra után uninstall lett.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
mielõtt még több laikus hsz születne.
De most az komoly, hogy Steam-rõl vásárolsz? Nyertél a lottón esetleg? :-D
Még akciós árakon is nevetségesen drágák a többi digitális terjesztõhöz képest.
Az viszont midnenképpen fura, hogy van amit egyszer sem indítanak el.
A sör olyan cigi nélkül mint a cigi sör nélkül.