ProGuru#4
Helló!Én 28 éves vagyok és 13 éves korom óta dohányzom.Van ugye a rendes dobozos cigi én d.vidoff goldot szivom ami most ezer forint kereken.Napi 1- másfél dobozzal szivok.Van ugye a megtöltöm magamnak cimü történet ami ugyan olcsóbb de sokkal erősebb.Én másfél hónapig birtam mert reggelente majd megfulladtam(ázért nem Árusitanak ugyanolyan szűrőt mint a rendes cigiben van gondolom)... Jött a c opció ami az e cigi.Én vettem egy 1100as ego szettet meg egy 30mles löttyöt bele 8mgosat persze csak külföldön kapni de vannak futárszolgálatok és internetes áruházak ugyhogy hozzájutni könnyű hiába tiltják.Nos 1hónap után sokkal jobban kaptam levegőt már eljárok futni amiről azelőtt álmodni sem mertem mert a második utcánál kiköptem volna a tüdőmet ami nagyon kell a dohányiparnak.Nem büdös a ruhám,lehet a lakásban is szivni végre tudok rendesen sportolni jó a keringésem(régen mindig hideg volt a kezem meg a lábam és nem utolsó sorban sokkal jobban teljesitek az ágyban is.Ja és nincs benne az a 3-400 vegyszer hidrogéncianid,formadelhid etc.Úgyhogy nekem nagyon is bejött bárki bármit mond és sokat javult tőle az életem.