• lammaer
    No én pont most fejeztem be a below zerot.
    Kb 20+ óra volt benne számomra (mondjuk én nem vagyok az a bázisépítgetős, csicsázós fajta).

Számomra nem durrant akkorát mint az első rész. Ez valahol érthető, hiszen az volt nagyon új, ez azért nem radikálisan más, de szerintem kihagyott ziccerek voltak ebben az epizódban. Az elejét nagyon élveztem, de a közép és a végjáték unalomba fulladt számomra... A körítésre koncentráltak (sok új gadget), nem a lényegre....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- szerintem a truck rosszabb mint az a cyclops. a modularitás kb felesleges, a sebességcsökkenés miatt nem lehet úgy felszerelni mint azt.
    - mig az előző részben a prawn suitot muszáj volt használni, itt abszolút felesleges. Konkrétan egyszer nem volt rá szükség, soha nem használtam.
    - a felszini szaladgálás szerinetm sokkal unalmasabb mint a viz alatti világ, feleslegesen nagy de üres a világ. a Prawn suithoz hasonlóan a snowfox is szinte teljesen felesleges.
    - a közép-végjáték felé a játék abszolút nem ad segítséget - amikor keresni kell a 3 alien cachet, abszolút semmi tipp hogy mégis merre. Konkrétan a kristály cachet azt soha az életbe nem találtam volna meg.... nem azt mondom hogy rakjon beacont rájuk, de legalább vmi támpontot adhatott volna.. (hiába szkenneltem be sok artifactot - mert már megvolta tether tool is- semmi hint hogy merre, hol keresgéljek. A wiki szerint kellett volna adjon hinteket, de nekem nem tűnt fel hogy adott volna valamit)
    - a húgunk sztorijában szinte semmi felemelő vagy nagy durranás nincs, szerencsére az alien vonal megmenti a napot, bár a vége ott kicsit összecsapott.
    - a truck sokkolója trivializálja a leviathanok előli bújkálást. Túl egyszerű, túl könnyű....

Én többet vártam, szerintem sok időt töltöttek az új de végső soron felesleges dolgokkal (snowfox, felszini világ, truck, teleportáló modul, sokféle generátor - minek, decoy pingvin (ezt is csak egyszer muszáj használni, amúgy olyan useless mint a távirányítású kamera)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.08.03. 19:15:33