Borderlands: The Pre Sequel
  • Laza
    "nem lenne elég memória a 360-ban/PS3-ban ahhoz, hogy minden DLC-t kezelni tudjanak a konzolok"

Uhh, memória helyett nem inkább tárhely? Bár még ez is rossz kifogás lenne, de a memóriának meg aztán végképp semmi köze nincs hozzá :)

Egyáltalán nem zavart volna ha végre elhagyják ezt a Handsome Jacket, és végre bekerül a képbe valami igazán karakteres és erőteljes főgenya. Eleve ezt a HJ-et tartottam mindig is a játék leggyengébb pontjának/karakterének, erre csinálnak vele egy előzmény játékot ... csak gratulálni tudok :)

Értem én, hogy egy új DLC már fejfájás lett volna, nem lehet annyi szintet fejlődni, vacakolni kell az balance-olással, nem tudnak abba már mit beletenni, hogy tartalmasnak is tűnjön.

Egyébként meg kapunk majd egy új játékot, ami full ugyanúgy néz ki, mint a 2. rész ... és amivel majd megint el lehet kezdeni a lehúzást. Ennek mesterei, de legalább vmit azért adnak is érte, mert még mindig a BL2 DLC-it tartom minden játék DLC-i közül a legtartalmasabbaknak.

Inkább csinálják már a 3. részt ...