• halgatyó
    #15
    Már 30 éve el kellett volna kezdeni a szaporító reaktoros atomerőművek tömeges építését, kb. 20 éve a fúziós rekatorokét, mára már a világban a hulladék 80 %-át újra kellene feldolgozni.
    Ezzel szemben hol tartunk? A dumánál, a riogatásnál, a hazudozásnál nomeg az "éljünk szegényebben" tipusú sz*rgyalázat hazudozásoknál.

    Az emberiség teljes iparának az átállítása gigantikus erőfeszítés. Gazdaságilag és szellemileg egyaránt. NEMCSAK PÉNZKÉRDÉS.
    Kellenek hozzá mérnökök, tudósok, szervezés és politikai akarat.

    20-30 évvel ezelőtt egyetlen olyan erőforrás volt a vilgán, amely erre képes lett volna: az európai (eredetű) fehér ember, amely gazdaságilag és technikailag fejlett civilizációt volt képes kialakítani.

    Jelenleg az európai fehér ember elpusztítása van folyamatban a világban. Gyakorlatilag analfabéta és nyúl szaporaságú bevándorlók árasztják el a fejlett országokat, lassan tönkretéve azok gazdaságát, szétzilálva társadalmukat. (a részletek több oldalra rúgnának, ha felsorolnám)

    Mostanra nem maradt aki mindezt véghezvigye. A kínaiak csak most kezdenek erőre kapni, az oroszok kevesen vannak és súlyos problémák tépázzák őket, a világ többi országa meg örül, ha nem lázong az éhes lakosság.

    Évről évre valószínűbb, hogy az emberiségnek vége. Köszünjük, ál-libernyálasok! Köszönjök a kierőszakolt és központilag szervezett bevándorlást, köszönjük a bűnözők jogait, a középosztályok és a nemzetállamok elpusztítását, a kamatos kamatos hitelpénz világuralmát, a mérhetetlen katonai készülődést, a fordított "érték"rendet, az okatatás, egészésgügy, nyugdíjrendszerek szétzilálását, a munkanélköüliséget, az ingatlanadót, a dolgozó emberek nyaggatását, a fizetőparkolási- és útdíj-maffiák tombolását, és még ezernyi dolgot, ami miatt évről évre pusztulunk el.

    Nem a globális felmelegedés fenyegeti az emberiséget, hanem ezek.