Galactic Civilizations 3
  • Sir Quno Jedi
    Csak időben kell hamvasztósugarat fejleszteni. Meg lehet találni ősi technóban egy nehézcirkálót, azon pl. eleve van is gyárilag, akkor is, ha még a technót nem is ismered hozzá. Onnantól az nyeri a csatát, akinek több ilyen hajója van, merthogy egy lövés, egy hajó. Szal. legolcsóbb legkisebb hajó, amire ráfér akár egy hamvi is, aztán mehet meghalni. Ezeket kell százával tolni.

Idegesítő mondjuk, mert innen taktika ablakban, a túlerő győz. Bár vannak a hamvasztósugár ellen is sunnyogós teknikák, meg fegyverzavarók, meg faxomsetuggyamik, de igazándiból mindegyik halottnak a szenteltvíz (meg már át se tudsz állni rá).

Bár volt, hogy én azzal szivattam a gépet, hogy hagytam hogy elfoglalja a bolygóimat, elhúztam onnan a belemet és mivel gyorsabb hajóim voltak, míg elment foglalni, vissza is vettem a bolygókat (nem tud elegendő földi védelmet hátrahagyni, még ha rá is gyúr erre, mert szét kell őket dobja és vinni is kell tovább magával hódítani, meg a legatyásodott bolygóból nem tud csapatokat kicsiholni) az össze fejlesztését eladtam és elhúztam onnan. A barom persze azonnal visszafoglalja a lázongó lakosságal teli bolygót, amiből így adót nem szed ki. Nomeg nekiáll szénné építeni, hogy rendberakja. Ésszerű, csak amint lelép onnan, megint elfoglalom és eladok mindent a picsmagba, a lakosság lázad, lelépek. Csikicsuki. A gép is szereti a csikicsukit (sok játékban), hát rajtam ne múljon. :D Így én gazdagszom az ő pénzén.