• stremix
    #35
    Igazad van, tényleg nem tudok ezekről az általad említett mérésekről. Ellenben sokat olvastam az általam említett magyarázatokról és egyik sem győzött meg.
    Szívesen venném ha forrást mellékelnél az általam nem ismert mérésekről mert érdekel a téma. Fura, hogy a lényeget nem publikálják úgy ahogy kéne. Mindenhol csak az általános elméletről lehet olvasni, hogy a távolabbi objektumok látszólag gyorsabban távolodnak tőlünk. Nagyon örülnék ha olvashatnék egy meggyőző eredményről ami után nem beszélnék "butaságokat". Nagyon körüljártam a témát. Ha mégis a tájékozatlanságom miatt nem találtam rá a "valódi" megfejtésre, akkor érthetetlen, hogy miért rejtegetik mindenki elől. Egy ilyen jelentőségű felfedezésnek éppen azt a részét kell közszemlére tenni ami megmagyarázza a jelenséget.
    Sajnos sok esetben tapasztaltam, hogy "tudósok" banális hibákat követtek el, tartom magam annyira értelmesnek, hogy helyén kezeljem a meglátásaimat.
    Na de, ezzel még nem válaszoltad meg a "...Mivel azt Hubble már kimérte, hogy minél messzebb van egy galaxis annál gyorsabban távolodik..." kérdést, vagyis, hogy miért ezzel példálóznak.