Craft the world
-
Tibbbor #84 Semmi bajom az Ati kártyákkal, egyszerűen úgy hozta a sors, hogy az első komolyabb kártyám is már nVIDIA volt és mivel soha semmi bajom nem volt a márkával(kivéve, hogy rendszeresen újítani kellett őket), kitartottam mellette. Most is a szívem szakad meg, ha le kell cserélnem a GeForce 9800 GT-met(1 G VRAM), mert nagyon jól teljesít és csupán az egyre gyakoribb DX11 követelmény indokolja a cseréjét. 
Amúgy én maximum magamtól kérhettem volna karácsonyra új konfigot, mivel én vagyok a kereső, de egy az egyben leadom páromnak a fizut. Lelkiismeret furdalásom lenne, hogy ő mennyi energiát fordít a takarékoskodásra, én meg elszórom egy pillanat alatt, amit ő félretett. De reménykedem, hogy apránként összejön majd, mint eddig is.
A jetihájat nálam megeszik a törpök, a sárkánytojásról fogalmam sincs, de ha lesz, megírom.
twi452: biztos vannak ennél olcsóbb modulok is, én csak kiragadtam egy átlagárat. Ami a röhej, hogy tavaly óta tényleg mindenki bukott 5-10 ezer forintot, aki arra várt, hátha csökkennek az árak?