Craft the world
  • sárkánylovag
    Vannak ilyen írások sokfelé mint EZ
    Hogyan építsünk PCt egy ps4 árából ami most olyan 120 körül van
    Ki ezt mond ki azt de mikor összeszámolom én is kb ennél az árnál hagyom abba :) Áhh reménytelen.
    Karácsonyra kellett volna az I5 alaplappal valahogy kisajtolni aztán valahogy másik karácsonyra meg videókártyát vagy szülinapra ettől közelebb sose jutottam a dologhoz.
    Látom te Nvidea párti vagy, én ati tudom AMD de nekem az marad mindig is ati :)
    Eddig mindig a referenciakártyánál döntöttem Xezer 850 mert azt nagyon nem szeretem mikor tud valamit a kártya csak letiltják hardware-sen. Az olyan pocséklás a szememben, olyan mintha vennél egy lamborginit de csak 3 milióért 120 al mehetnél vele :)
    i5 50 + alaplap 25+ 280 65 ezer itt mindig abahagyom a számolást és amikor írják hogy idén jönnek ki a 350 esek amiben 4 szer annyi renderelőegység van akkor eldurran az agyam hogy már eleve 70 ért is csak egy technikailag elmaradott videókártyát tudnék venni :)))

Ami meg a barlangot illeti én kiköveztem a csepkövek alatt de nekem sose lett benne víz, sőt ha kimered a barlangi tavakat már abba sem újra. De vannak jó nagy tavak is abból jó adag vizet lehet kimerni, ha még rájössz mire jó a jeti háj a WARD meg a sárkánytojás az még érdekelne mert piszkál mit hagyhattam ki.