Craft the world
-
Épp most mondtad el :))))))
A Farmból .
Megcsinálsz 4-5 kerítést föld alatt (föld anyagon, 2 kocka magasságban kivájva) akkor kijelzi a kis házikót majd kiraksz csapdát a felszínre de nem ölöd leha elfogta a csapda az állatot ! hanem elfogod , rányomsz állatra és a menüből kiválasztod "cache the farm" vagy valami hasonló (nem a kard ikon ) akkor beviszi a kis barit a karámba majd ha lesz ollód akkor ráklikk a birkára és megnyírod.
Nem vágod le ! Ha több ollód van akkor egyszerre több birka jelölhető ki. Ez kell a kötélhez.
Az állatok bizonyos időn belül újra nyírhatók és szaporodnak is, búza is gyorsan nő a föld alatt, föld fölött meg semennyire mert elfagy.
A vízen kívül a Berryes (bogyók)a legnehezebben beszerezhető, (ezt sajnos nem lehet ültetni) ez azért gond mert ez meg a festékek így a festmények alapanyaga is kajákon kívül.
Fát is lehet valahogy a föld alatt növelni mert ha kivágod a talajszint alatt picivel a háttért betör a fa gyökerét próbáltam elültetni azt nem lehet, de ezzel vigyázni kell mert ha lyukas a háttér bejöhet más is, messzebb a bázistól.
Szóval fát nekem nem sikerült de lehet csak azért mert túl mélyre akartam.
Nem a kőfalnál arra céloztam ha mondjuk 5 kocka széles, belülről tudod e hogy cseréld ki a belső hármat bontás nélkül, mert ugye akkor a külső téglát is le kell bontani.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.02.08. 21:53:31