Craft the world
-
Nagyon nehéz kis vasutat építeni leteszed a sínt és ráteszed a csillét :)
Én agyaggal elegyengetem a talajt mindenhol nem csak a csillénél
mert sokkal gyorsabbak ha nem ugrabugrálnak összevissza
Oda érdemes rakni ahol majd a lift vég lesz mert akkor egyből átszállnak csillejáratra :)
Persze kronológiailag előbb jön a csille és később a lift ezért kicsit nehezebb belőni.
De kb a legalsó vörös agyag réteg teteje.
Én se tudom mi az a tűz lötty, én nem tettem be senkinek viszont néha látom tűzlabdát lőni a varázslóimat én se értem az összefüggést.
Az a varázsrekesz az durva minél magasabb a varázsló szinted annál többet ad hozzá. 60 körül felviszi 80 ra !
Így második szinten már sokkal erősebbek a lovagok püfölöm őket egy darabig.
Ugye hogy jó a fal árok kombó ? Végülis bármilyen geometriai forma jó ami megzavarja a gyenge szörny AI-t.
Most azt találtam ki hogy építettem a várfaltól 2 kockára egy létrát felfelé és fent egy vascsapóajtóval lezárom, így a fele lent marad a másik fele meg mászik fel de felfelé nem tudnak annyian ütni véges hogy a létrára mennyien férnek.
Nem nagyon szabad kiásni máshol a felszinre, már a búzát és a farmot is levittem a föld alá simán nől a búza csak földréteget kell alátenni.
Arra is most jöttem rá hogy a farmon a birkákat meg lehet nyírni , én eddig mindig megöltem őket :) de legalább szaporodnak
Egyszer kiütötték a farm talaját a szörnyek vagy 100 kék kiscsirke szaladgált a bázisomon :)