Craft the world
-
Igen :)
Nem szoktam káromkodni de itt előfordul mikor meglátom hogy egyedül bemászik az óriás lovag barlangjába egy beesett földért.
Meg sokszor késik le a teleportot és végig akar jönni a térképen.
De mikor egyedül akar szembeszállni a 100 csontvázzal és mondom neki mindenki a várba , így lefagy a tudata mert az AI nem találja a hazavezető utat , ott áll egy helybe amíg agyon püfölik.
AI hiba az is mikor látom jön a roham és mondom neki feküdjön le aludni ő még elmegy a istenháta mögé mert már elindult és az istenért nem hallgat rám.
Tényleg nem sok értelme van az összes csapdának ahogy Tibbor mondja egy erős várfal vagy agy furcsa geometriai alakzat ami a buta csontváz AI -t becsapja sokszorosan többet ér.
magas tornyot szoktam építeni ami kifele áll így mikor feljönnek a fejük felett is van szikla, meg beásom azt a helyet mi fölött szokott jönni a teleport így egyből 10 csonti kell hogy kijöjjenek a gödörből, meg 10 a várfalnál már 20 al kevesebb. A teszlatornyot bárhol van szétverik.
Nem tudom lesz e lelki erőm majd a sivataghoz mert ugyanaz a fejlődési rendszer újra és újra , elég unalmasan hangzik.
Mehetett volna a fejlődésfa tovább akár valamiféle ciberpunk világig is.
Meg ahogy Te is mondod a 3. hosszú pálya már gondolkodtam hogy középrétegben egy vasút mindkét irányba és arről ágaznak le az ásás erek ezt csak úgy tudom elképzelni.
Videón láttam hogy a nagy szemű biholder vagy mi is rohamoz már de 40 óra játékidővel még nem találkoztam vele rohamban.
Meg kicsit zavart hogy mikor átjövünk a teleporton minden összegyűjtött mitryll cucc elveszik inkább lettek volna erősebb lények és maradt volna a ruha...
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.02.05. 22:58:24