Craft the world
-
Hogy érted melyik pályán ? ::)
Easy az az első gondolom, de nem roham függő hanem mélyen vannak a föld alatt. Két kis hülye törp beleásot és ott küzdött vele hát vicces volt. Gyorsan tettem szörny warningos táblákat, már kettő barlangba is belefúrtam, ebbe a tekintetbe nagyon hasonlít a játék a Dungeon Masterre még imp varázslat is van... Nagyon komolyan ki kell benne alakítani a tárnákat mert ha nem úgy belassulnak mire feljönnek hogy na
ez a Manapont meg nagyon lassan tölt vissza.
Most az ezüstnél tartok most kezdem érteni a játékot. De hát ez most durvult be most a 11 emberemre kb 100 ellenség jön a portálból.
Hiába állítok ilyen nyilas lövőket nem ér semmit, a csapdák se sokat. Most a 11 emberemből 2 meghalt belátom hogy valamit változtatnom kell.
Ezt így nem fogom bírni. Ki kellene alakítani a kis csille vonatot is a föld alatt, a védelmet is valami extra durvára és az szén és ezüst előállítása is hatalmas teher meg közben fejlődni is kellene bútorzatban hogy menjen a szint felfele... HUHH
mÉG JÓ HOGY MINDENT CSAK EGYSZER KELL MEGKRAFTOLNI megőrülnék ha mindent újra és újra be kellene állítani ha újra kell.
Csináltam MANA potiont de nem tudom elnyomni se berakni a magus packjába tudjátok hogy kell használni hogy nőljön a mana ?
Most azon gondolkozom csinálok egy hatalmas nagy medencét ott ahol a portál ki szokott jönni azt a hegyet már úgyis elbontottam ami ott volt alatta :) iszonyat mennyi anyag kell a díszítőelemekhez a házba meg a föld alá.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.02.02. 22:28:16