Craft the world
  • sárkánylovag
    kÉPZELD
    Játszottam a Stranded Deep-el (ha játszol akkor a 0.002h1 el játsz, h az a hotfix)
    Egyszer éhenhaltam egyszer meg megfulladtam. :)
    Van benne éhezés hőmérséklet szomjazás meg levegő. Szóval teljes élettani szimulátor.
    Csak éppen kijelzés nincs, tudom valóságban sem jelzi semmi az éhségemet csak ez egy picit így nehéz.
    Valamiért először sikerült olyan ház alap platformot csinálnom amit azóta se sikerül :) Nem tudom mi kell hozzá.
    A sziget véletlenszerű elsőre kaptam egy hajóroncsot a partra amiben volt egy kafa balta , na másodjára nem volt ilyen mákom :)
    Elég fura a kraftolás hogy egy ilyen kupacot hordasz össze és ott tudsz kraftolni de a magaddal vihető 8 cucc elég kevés.
    Első játéknál nem jöttem rá hogy kell ágyat csinálni ezért első estét egy tábortűznél töltöttem, az ággyal már kafa mert akkor reggelre pörgeti az időt nem kell sötétben botorkálni. Mindenképpen próbáld ki.
    Csak kajába nem találok szinte semmit, a krumpli ehető de sütni nem sikerült semmit pedig rákot is próbáltam meggrillezni a tábortűznél de nem jött be...