Craft the world
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali magyaritas van a jatekhoz?
Elképzelhető, hogy nem zárt a barlangod/házad. A "Comfort" jelző totemfejnek vagy minek zöldben kell lenni, ha jól emlékszem.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tudok ehhez hasonlót most azzal játszom ugyanez mint ez csak 3d ben blockbuster több száz kraftolható cucc van benne
és teljes földalatti és föld fölötti világ
Lantern Forge
és teljes földalatti és föld fölötti világ
Lantern Forge
Egész kristálybarlangok vannak csak meg kell öket keresni.
Az eleje kicsit húzós föleg mivel még nincs normális fényforrásod mert avval lehet legyengiteni öket.
Toltam egy kicsit a darkout-ot és tényleg nagyon jó, a grafika meg ehhez a stilushoz képest kimondottan szép.
Egyelöre viszont állandoan kinyirnak a szörnyikék...
Egyelöre viszont állandoan kinyirnak a szörnyikék...
A Darkout például ugyan ilyen tipusú játék.
Végére értem a sivatagi pályának is, jó kis játék volt, mondjuk nekem bejött a terraria meg a starbound is.
Ha tudtok még hasonló játékot írjatok róla mert kipróbálnám.
Ha tudtok még hasonló játékot írjatok róla mert kipróbálnám.
😊 HÁT DE A GYOMORGÖRCS
dE a kijelzőmre nem kerül fel csíkban 😊))))
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.02.25. 18:54:49
dE a kijelzőmre nem kerül fel csíkban 😊))))
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.02.25. 18:54:49
"Csak éppen kijelzés nincs, tudom valóságban sem jelzi semmi az éhségemet csak ez egy picit így nehéz."
Te tényleg nem érzed a valóságban ha éhes vagy? 😊
Jól sejtettem: az archerek most már tudnak célozni a farmon, viszont a gyapjú továbbra sem nő. Le kellett ölnöm a két birkámat, újabbak viszont sehol sincsenek. Gratula a patch-hez! <#taps>#taps><#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.02.24. 23:41:34
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.02.24. 23:41:34
De jóóó! Frissítettem 1.000.6-ra, most meg a birkákon nem nő a gyapjú, ezenkívül az archerek a farmon képtelenek lelőni az állatokat.
De sebaj, olvastam ezekről a hibákról a legújabb 1.000.8-as patch(!) leírásában, amit ma este le is szedek.Már csak az a kérdés, hogy innentől kezdve milyen újabb hibák jönnek majd elő...?!<#conf>#conf>
De sebaj, olvastam ezekről a hibákról a legújabb 1.000.8-as patch(!) leírásában, amit ma este le is szedek.Már csak az a kérdés, hogy innentől kezdve milyen újabb hibák jönnek majd elő...?!<#conf>#conf>
Van SGn foruma
Stranded Deep lehet célszerub lenne oda átmenni rola beszélgetni<#smile>#smile>
Stranded Deep lehet célszerub lenne oda átmenni rola beszélgetni<#smile>#smile>
Épp most akartam írni, hogy kipróbálom, ui. az upgrade ellenére a nagyobb ellenség hullámok végén ez a CtW verzió is fagy, mint állat.Tegnap este már meguntam a tizedik újraindítás után. Úgyhogy ma este én is hajót török...<#nevetes1>#nevetes1>
kÉPZELD
Játszottam a Stranded Deep-el (ha játszol akkor a 0.002h1 el játsz, h az a hotfix)
Egyszer éhenhaltam egyszer meg megfulladtam. 😊
Van benne éhezés hőmérséklet szomjazás meg levegő. Szóval teljes élettani szimulátor.
Csak éppen kijelzés nincs, tudom valóságban sem jelzi semmi az éhségemet csak ez egy picit így nehéz.
Valamiért először sikerült olyan ház alap platformot csinálnom amit azóta se sikerül 😊 Nem tudom mi kell hozzá.
A sziget véletlenszerű elsőre kaptam egy hajóroncsot a partra amiben volt egy kafa balta , na másodjára nem volt ilyen mákom 😊
Elég fura a kraftolás hogy egy ilyen kupacot hordasz össze és ott tudsz kraftolni de a magaddal vihető 8 cucc elég kevés.
Első játéknál nem jöttem rá hogy kell ágyat csinálni ezért első estét egy tábortűznél töltöttem, az ággyal már kafa mert akkor reggelre pörgeti az időt nem kell sötétben botorkálni. Mindenképpen próbáld ki.
Csak kajába nem találok szinte semmit, a krumpli ehető de sütni nem sikerült semmit pedig rákot is próbáltam meggrillezni a tábortűznél de nem jött be...
Játszottam a Stranded Deep-el (ha játszol akkor a 0.002h1 el játsz, h az a hotfix)
Egyszer éhenhaltam egyszer meg megfulladtam. 😊
Van benne éhezés hőmérséklet szomjazás meg levegő. Szóval teljes élettani szimulátor.
Csak éppen kijelzés nincs, tudom valóságban sem jelzi semmi az éhségemet csak ez egy picit így nehéz.
Valamiért először sikerült olyan ház alap platformot csinálnom amit azóta se sikerül 😊 Nem tudom mi kell hozzá.
A sziget véletlenszerű elsőre kaptam egy hajóroncsot a partra amiben volt egy kafa balta , na másodjára nem volt ilyen mákom 😊
Elég fura a kraftolás hogy egy ilyen kupacot hordasz össze és ott tudsz kraftolni de a magaddal vihető 8 cucc elég kevés.
Első játéknál nem jöttem rá hogy kell ágyat csinálni ezért első estét egy tábortűznél töltöttem, az ággyal már kafa mert akkor reggelre pörgeti az időt nem kell sötétben botorkálni. Mindenképpen próbáld ki.
Csak kajába nem találok szinte semmit, a krumpli ehető de sütni nem sikerült semmit pedig rákot is próbáltam meggrillezni a tábortűznél de nem jött be...
A gargalyok 😊 semmit nem tehetnek ha viszel a tetőig egy falat, le kell jönniük, nálam inkább csak az ajtót csapkodták az ajtón keresztül meg az íjász meg a varázsló leszedi őket. másrészt a hó pont a gargalyok 😊 ellen nagyon hatásos a háztetőn , de arra nem jöttem rá hogy azok a kis szobrocskák amit hagynak maguk után az mire is lehet jó. Bár vannak olyan nagy szörny szobrok lehet hogy ahhoz van közük , bár én olyanokat sose építettem a tetőre, el kellene infóját olvasni lehet félnek tőle.
Örülök, hogy tetszett.Szerintem ki fogom próbálni.
Az upgrade-ről: a farmnak nagyon örültem, de azt nem tudtam, hogy sokkal többen fognak támadni! És arról a sok repülő gargoly-ról(vagy hogy hívják őket) sem volt szó...!!!Totál szétszórták a cuccaimat. <#nevetes1>#nevetes1>
A The Forest-et már én is néztem, húzós túlélésnek tűnik...
Az upgrade-ről: a farmnak nagyon örültem, de azt nem tudtam, hogy sokkal többen fognak támadni! És arról a sok repülő gargoly-ról(vagy hogy hívják őket) sem volt szó...!!!Totál szétszórták a cuccaimat. <#nevetes1>#nevetes1>
A The Forest-et már én is néztem, húzós túlélésnek tűnik...
Nagyon szimpatikus a játék amit mutattál.
És csodálkoztam is hogy még nem halottam róla.
Nézem aSTEAM-en
Megjelenés dátuma: 2015. jan. 23. hirtelen megörültem.
Ja hogy ma már az a megjelenési dátum hogy elindul az Early access 😊
Nézem a verziószámot V0.02 😊 😊 😊 hát gyönyörű de hol van ez még.
Ettől jobb grafika nem is kell, engem már a víz megvesz. DirectX: Version 9.0c na ez a lényeg.
Kicsit furcsa hogy sandbox játék de nem menüből kraftolsz hanem valósan egymásra dobálod a cuccokat, meg nincs semmi segítség. Hát várjuk nagy szeretettel.
Bear Grylls nek most megy pont egy vadiúj ilyen sorozata ahol kivágnak 8 pasit egy ilyen szigetre hogy éljétek túl, és valami eszméletlenül bénáznak.(Bear Grylls - A sziget)
Amúgy ehhez amit mutattál nagyon nagyon hasonlatos game a The Forest ITT rá tudsz nézni magyarul. Ugyanaz a felállás repülővel leesel egy szigeten fakivágás (nagyon élethű) , halászat vadászat túlélés bennszülöttek.
ez is nagyon nagyon hangulatos
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.02.16. 20:25:22
És csodálkoztam is hogy még nem halottam róla.
Nézem aSTEAM-en
Megjelenés dátuma: 2015. jan. 23. hirtelen megörültem.
Ja hogy ma már az a megjelenési dátum hogy elindul az Early access 😊
Nézem a verziószámot V0.02 😊 😊 😊 hát gyönyörű de hol van ez még.
Ettől jobb grafika nem is kell, engem már a víz megvesz. DirectX: Version 9.0c na ez a lényeg.
Kicsit furcsa hogy sandbox játék de nem menüből kraftolsz hanem valósan egymásra dobálod a cuccokat, meg nincs semmi segítség. Hát várjuk nagy szeretettel.
Bear Grylls nek most megy pont egy vadiúj ilyen sorozata ahol kivágnak 8 pasit egy ilyen szigetre hogy éljétek túl, és valami eszméletlenül bénáznak.(Bear Grylls - A sziget)
Amúgy ehhez amit mutattál nagyon nagyon hasonlatos game a The Forest ITT rá tudsz nézni magyarul. Ugyanaz a felállás repülővel leesel egy szigeten fakivágás (nagyon élethű) , halászat vadászat túlélés bennszülöttek.
ez is nagyon nagyon hangulatos
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.02.16. 20:25:22
Upgrade-eltem, megoldódott és végre van farmom!Kösz a tippet! <#worship>#worship>
Egy kis off: ezt a craftolós, túlélőjátékot ismered?Én még csak szemezek vele, állítólag szuper, bár még alfában van.
Stranded Deep
Egy kis off: ezt a craftolós, túlélőjátékot ismered?Én még csak szemezek vele, állítólag szuper, bár még alfában van.
Stranded Deep
Már megvan a megoldás kiváncsi vagyok te majd rájössz e.
Mindenesetre fura hogy van egy olyan talaj amit nem lehet kirakni.
Ha mindig ugyanott akad ki akkor próbáld meg elhozni onnan a teleporttal az embereidet.
Nekem akkor akad ki ha sokat kapcsolgatom a haza a várba parancsot.
A törpék útvonal keresése tragikus, 1 életponton mondom neki hogy haza aludni és lerakok mellé egy teleportot, eszébe sem jut belemenni.
Továbbra is azt mondom mentsd el a SAVE GAMEt és upgrade-lj 1.000.6 ra.
Mindenesetre fura hogy van egy olyan talaj amit nem lehet kirakni.
Ha mindig ugyanott akad ki akkor próbáld meg elhozni onnan a teleporttal az embereidet.
Nekem akkor akad ki ha sokat kapcsolgatom a haza a várba parancsot.
A törpék útvonal keresése tragikus, 1 életponton mondom neki hogy haza aludni és lerakok mellé egy teleportot, eszébe sem jut belemenni.
Továbbra is azt mondom mentsd el a SAVE GAMEt és upgrade-lj 1.000.6 ra.
Szívesen segítek, ha egyáltalán eljutok odáig, ugyanis félbe kellett hagynom a jeges pályát fagyás miatt.Mármint nem a jég, hanem a játék fagyása miatt. Akárhányszor indítottam újra, a törpém mászik fel az állványon, utána mindig ugyanott lefagy a program.Holnap újra próbálom, de nagyon bosszant, mert most mentem volna a nagy csontik ellen...<#rinya>#rinya>
Ja... 😊 Bementem kiszabadítani egy embert, erre beragadt a második is 😊
Akkor már ketten voltak BERAGADVA...
Nem lehet a piramisok közelében varázsolni, se teleport ,se falat átütni ember irányítása nem működik, így tök azt csinálnak amit akarnak.
Ha nincs kivezető út akkor jön az UJRATERVEZÉS UJRATERVEZÉS ....
Nekem is volna egy kérdésem, mert szivat a progi.
Mivel 5 fa van csak a térképen szétszivat a "fa korszak".
Van ez a talaj a homok:
Ezen nő a kaktusz (ami nem fa alapanyagot ad), meg van egy másik szemcsés talaj azon nől a kókuszpálma amiből jön a fa alapanyag.
Na de.. azt a szemcsés anyagot is kibányászva homok lesz...
Magyarán nem tudok letenni olyan talajt amin fa alapanyag teremne...
Na ha erre tud valaki megoldást azt megköszönném...
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.02.15. 19:13:19
Akkor már ketten voltak BERAGADVA...
Nem lehet a piramisok közelében varázsolni, se teleport ,se falat átütni ember irányítása nem működik, így tök azt csinálnak amit akarnak.
Ha nincs kivezető út akkor jön az UJRATERVEZÉS UJRATERVEZÉS ....
Nekem is volna egy kérdésem, mert szivat a progi.
Mivel 5 fa van csak a térképen szétszivat a "fa korszak".
Van ez a talaj a homok:
Ezen nő a kaktusz (ami nem fa alapanyagot ad), meg van egy másik szemcsés talaj azon nől a kókuszpálma amiből jön a fa alapanyag.
Na de.. azt a szemcsés anyagot is kibányászva homok lesz...
Magyarán nem tudok letenni olyan talajt amin fa alapanyag teremne...
Na ha erre tud valaki megoldást azt megköszönném...
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.02.15. 19:13:19
A Craft the World 3. pályájáról írsz?! Akkor az baromi nehéz lehet...
Átmentem a 3. pályára ott már vannak tornádók amik felkapják az embereket meg tárgyakat és fent pörgetik a levegőben.
Meg vannak piramisok amikben homokcsapdák vannak ahol csapdába eshetnek az embereid és menni kell őket kiszabadítani.
Ráadásul a közepén ott vannak a csontváz lovagok amik vadásznak a beszorult emberekre...
Meg vannak piramisok amikben homokcsapdák vannak ahol csapdába eshetnek az embereid és menni kell őket kiszabadítani.
Ráadásul a közepén ott vannak a csontváz lovagok amik vadásznak a beszorult emberekre...
A Rustba pont ez van amit mondasz, Másfél éve gyűjtenek valami irdatlan sok pénz gyűlt össze ezért áttértek egy új és gyönyörű motorra úgy hogy mennek a régi szerverek is csak épp sokan nem mennek át az új serverekre mert nagyobb a gépigénye a jobb grafikának és ha ne adj isten még direct x 11 re is vált a motor miatt akkor pont azokat fogja kizárni akik összedobták rá a pénzt.
Megnéztem, megnyugodtam.Remélem, ez is marad.Sajnos ért már meglepetés e téren, de bizakodom!
És hát igen.Minden relatív...
És hát igen.Minden relatív...
Off Nem akarom már szét offolni a fórumot ezért klikkelj újra a linkre Tibbor és meglátod a rendszerkövetelményt
Meg fogsz nyugodni 😊
Amúgy meg a megtakarításokat svájci frankba kell berakni akkor nem romlik a pénzed, persze ha keresnénk annyit hogy legyen megtakarírításunk , de pl a nyugdíjalapot abban kellene tartania az országnak, de már ilyen gond sincs 😊
Mindig gondolj arra amikor el akarod dönteni hogy optimista vagy pesszimista legyél hogy ha egy országgal balra születtél volna 600 ezret keresnél ha pedig egyel jobbra épp most lőtték szét a házad.:
Meg fogsz nyugodni 😊
Amúgy meg a megtakarításokat svájci frankba kell berakni akkor nem romlik a pénzed, persze ha keresnénk annyit hogy legyen megtakarírításunk , de pl a nyugdíjalapot abban kellene tartania az országnak, de már ilyen gond sincs 😊
Mindig gondolj arra amikor el akarod dönteni hogy optimista vagy pesszimista legyél hogy ha egy országgal balra születtél volna 600 ezret keresnél ha pedig egyel jobbra épp most lőtték szét a házad.:
Mondjuk az se tesz jót a hardveráraknak hogy a tavalyi 220 HUF helyett most éppen 270 a dollár.
Persze 0% az infláció meg Magyarország jobban teljesít, csak éppen minden importárú 20%al drágább...
Persze 0% az infláció meg Magyarország jobban teljesít, csak éppen minden importárú 20%al drágább...
Basszus, de jól néz ki!Hogy-hogy erről nem hallottam még?!Vajon milyen gép kell majd hozzá?
Kösz, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Kösz, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Tibbor írtad hogy tetszik a Dragon Age és amiatt vennél gépet.
Akkor erre nézz rá
Sword Coast Legends
Akkor erre nézz rá
Sword Coast Legends
igen, megnéztem kíváncsiságból és 20 körül vannak a memóriák... látszik én még akkor raktam össze a gépet amikor épp a memória árak meredeken mentek lefelé azóta nem is érdekelt mi a helyzet és most igencsak meglepődtem, bár tudom manapság már semmin sem szabad meglepődni
esős pályán lehet csinálni barlang tavat könnyen úgy hogy ásol fölé egy kocka széles járatot, fent meg lépcsőzetes tányér alakú kürtőt
az szépen összeszedi a vizet és lecsorog bele a tóba 😊
esős pályán lehet csinálni barlang tavat könnyen úgy hogy ásol fölé egy kocka széles járatot, fent meg lépcsőzetes tányér alakú kürtőt
az szépen összeszedi a vizet és lecsorog bele a tóba 😊
A jelenlegi árak indokolatlanok a technikai fejlődést ha nézzük.
Másfél évente a prociknak duplázódni kellene emiatt az áruknak feleződnie minimum.
Olyan ez mint Blue Ray technológia, már rég a DVD 100 forint körüli árába kellene lennie.
Ehelyett valaki ott felejtette az árát és nem is terjedt el annyira.
Nézd meg az Nvidea SHELD-jét egy tablet ami andoidon direct x 12 t meg a legfrisebb open glt is tudja Tegra K1 el és olyan 80 ezer körül jön majd be.
Ez lenne a reális ára ma egy középkategóriás pcnek, ami mellesleg a minimál bér is középfokon.
Másfél évente a prociknak duplázódni kellene emiatt az áruknak feleződnie minimum.
Olyan ez mint Blue Ray technológia, már rég a DVD 100 forint körüli árába kellene lennie.
Ehelyett valaki ott felejtette az árát és nem is terjedt el annyira.
Nézd meg az Nvidea SHELD-jét egy tablet ami andoidon direct x 12 t meg a legfrisebb open glt is tudja Tegra K1 el és olyan 80 ezer körül jön majd be.
Ez lenne a reális ára ma egy középkategóriás pcnek, ami mellesleg a minimál bér is középfokon.
Semmi bajom az Ati kártyákkal, egyszerűen úgy hozta a sors, hogy az első komolyabb kártyám is már nVIDIA volt és mivel soha semmi bajom nem volt a márkával(kivéve, hogy rendszeresen újítani kellett őket), kitartottam mellette. Most is a szívem szakad meg, ha le kell cserélnem a GeForce 9800 GT-met(1 G VRAM), mert nagyon jól teljesít és csupán az egyre gyakoribb DX11 követelmény indokolja a cseréjét.<#rinya>#rinya>
Amúgy én maximum magamtól kérhettem volna karácsonyra új konfigot, mivel én vagyok a kereső, de egy az egyben leadom páromnak a fizut. Lelkiismeret furdalásom lenne, hogy ő mennyi energiát fordít a takarékoskodásra, én meg elszórom egy pillanat alatt, amit ő félretett. De reménykedem, hogy apránként összejön majd, mint eddig is.<#eljen>#eljen>
A jetihájat nálam megeszik a törpök, a sárkánytojásról fogalmam sincs, de ha lesz, megírom.<#email>#email>
twi452: biztos vannak ennél olcsóbb modulok is, én csak kiragadtam egy átlagárat. Ami a röhej, hogy tavaly óta tényleg mindenki bukott 5-10 ezer forintot, aki arra várt, hátha csökkennek az árak?<#falbav>#falbav>
Amúgy én maximum magamtól kérhettem volna karácsonyra új konfigot, mivel én vagyok a kereső, de egy az egyben leadom páromnak a fizut. Lelkiismeret furdalásom lenne, hogy ő mennyi energiát fordít a takarékoskodásra, én meg elszórom egy pillanat alatt, amit ő félretett. De reménykedem, hogy apránként összejön majd, mint eddig is.<#eljen>#eljen>
A jetihájat nálam megeszik a törpök, a sárkánytojásról fogalmam sincs, de ha lesz, megírom.<#email>#email>
twi452: biztos vannak ennél olcsóbb modulok is, én csak kiragadtam egy átlagárat. Ami a röhej, hogy tavaly óta tényleg mindenki bukott 5-10 ezer forintot, aki arra várt, hátha csökkennek az árak?<#falbav>#falbav>
Vannak ilyen írások sokfelé mint EZ
Hogyan építsünk PCt egy ps4 árából ami most olyan 120 körül van
Ki ezt mond ki azt de mikor összeszámolom én is kb ennél az árnál hagyom abba 😊 Áhh reménytelen.
Karácsonyra kellett volna az I5 alaplappal valahogy kisajtolni aztán valahogy másik karácsonyra meg videókártyát vagy szülinapra ettől közelebb sose jutottam a dologhoz.
Látom te Nvidea párti vagy, én ati tudom AMD de nekem az marad mindig is ati 😊
Eddig mindig a referenciakártyánál döntöttem Xezer 850 mert azt nagyon nem szeretem mikor tud valamit a kártya csak letiltják hardware-sen. Az olyan pocséklás a szememben, olyan mintha vennél egy lamborginit de csak 3 milióért 120 al mehetnél vele 😊
i5 50 + alaplap 25+ 280 65 ezer itt mindig abahagyom a számolást és amikor írják hogy idén jönnek ki a 350 esek amiben 4 szer annyi renderelőegység van akkor eldurran az agyam hogy már eleve 70 ért is csak egy technikailag elmaradott videókártyát tudnék venni 😊))
Ami meg a barlangot illeti én kiköveztem a csepkövek alatt de nekem sose lett benne víz, sőt ha kimered a barlangi tavakat már abba sem újra. De vannak jó nagy tavak is abból jó adag vizet lehet kimerni, ha még rájössz mire jó a jeti háj a WARD meg a sárkánytojás az még érdekelne mert piszkál mit hagyhattam ki.
Hogyan építsünk PCt egy ps4 árából ami most olyan 120 körül van
Ki ezt mond ki azt de mikor összeszámolom én is kb ennél az árnál hagyom abba 😊 Áhh reménytelen.
Karácsonyra kellett volna az I5 alaplappal valahogy kisajtolni aztán valahogy másik karácsonyra meg videókártyát vagy szülinapra ettől közelebb sose jutottam a dologhoz.
Látom te Nvidea párti vagy, én ati tudom AMD de nekem az marad mindig is ati 😊
Eddig mindig a referenciakártyánál döntöttem Xezer 850 mert azt nagyon nem szeretem mikor tud valamit a kártya csak letiltják hardware-sen. Az olyan pocséklás a szememben, olyan mintha vennél egy lamborginit de csak 3 milióért 120 al mehetnél vele 😊
i5 50 + alaplap 25+ 280 65 ezer itt mindig abahagyom a számolást és amikor írják hogy idén jönnek ki a 350 esek amiben 4 szer annyi renderelőegység van akkor eldurran az agyam hogy már eleve 70 ért is csak egy technikailag elmaradott videókártyát tudnék venni 😊))
Ami meg a barlangot illeti én kiköveztem a csepkövek alatt de nekem sose lett benne víz, sőt ha kimered a barlangi tavakat már abba sem újra. De vannak jó nagy tavak is abból jó adag vizet lehet kimerni, ha még rájössz mire jó a jeti háj a WARD meg a sárkánytojás az még érdekelne mert piszkál mit hagyhattam ki.
az szép.. rendesen elszálltak a memória árak akkor 😊
most direkt megnéztem, én 2 éve 11-ért vettem a 8 gigás kingston ddr3-at igaz csak 1333-as de hát akkor is fele annyi
most direkt megnéztem, én 2 éve 11-ért vettem a 8 gigás kingston ddr3-at igaz csak 1333-as de hát akkor is fele annyi
Off: Tegnap összeadtam, mennyibe is fájna egy gépfejlesztés: Ge Force 750 Ti GTX 2 G VRAM-al, i54460 proci, új alaplap 20-25 e körül, 8 giga RAM 22 körül...szóval úgy 130 körül. Viszont ezen megmozdulna még a Witcher 3 is..., a francba, de nehéz dönteni. Várjunk, amíg tovább drágulnak az alkatrészek, vagy beleugrik az ember és évekig nincs gondja a játékokkal.(Én speciel 7 éve rakattam össze a mostani konfigomat közel hasonló összegért, bár abba még a Coolmaster ház is benne volt.)
Nem rossz! 😊
Tegnap épp a föld alatti halastavamat készítettem el.Háát..., ha nincs az a YouTube video, sose jöttem volna rá, hogy készíteni kell kőből egy medencét, majd jeget hordani bele 2 kocka magasságig és akkor egyszer csak lesznek benne halak...<#worship>#worship>
Tegnap épp a föld alatti halastavamat készítettem el.Háát..., ha nincs az a YouTube video, sose jöttem volna rá, hogy készíteni kell kőből egy medencét, majd jeget hordani bele 2 kocka magasságig és akkor egyszer csak lesznek benne halak...<#worship>#worship>
Na igen én se szeretem a PVP-t még a Guild warsot is gépi karakter segédekkel vittem, csak mondjuk az mindig dilemma hogy mint itt is a AI nagyon buta , jó lenne egy emberi ellenfél ha nem okozna túl nagy kárt, de sajnos PVPkbe meg nagyot okoz, mert még ha meghalok és messzebb feléledek de nem vesztek el semmit az nem lenne akkora gáz de ha 20 30 órányi játékot elvesztek más miatt az már nekem nem fér bele.
Itt egy egyszerű trükkel 0 támadást kapnál, egyik oldalon építs egy nagy falat, másik oldalra semmit csak áss le a láváig a teleport alatt.
AI kalkulál és csak ott támad ahol kisebb az ellenállás vagyis ahol nincs fal és belepotyog mindenki a lávába.
Ezt egy ember nem nyelné be.
Itt egy egyszerű trükkel 0 támadást kapnál, egyik oldalon építs egy nagy falat, másik oldalra semmit csak áss le a láváig a teleport alatt.
AI kalkulál és csak ott támad ahol kisebb az ellenállás vagyis ahol nincs fal és belepotyog mindenki a lávába.
Ezt egy ember nem nyelné be.
Oldal 1 / 3Következő →