assassins-creed-unity-header.png

OFF Topik

A játékhoz NEM készült hivatalos fordítás.
  • DantesHUN
    Rövid összefoglalás egy nap után .

Gépigény-grafika.

Az a érdekes a Black Flag is betudott szaggatni nagy hajócsatáknál, sok ágyú, lőporfüst, villámok, stb. Itt ilyet egyelőre nem láttam.

Nem méricskélek fps-t, ha szemmel láthatóan normális, akkor nekem megfelel. (intel i5 4670, 8 gb ram, Radeon 7950 )próbálgattam a beállításokat. Felvettem a very-re majd ultra high-ra és...és semmi. Nagyon érdekes, de nem kezdett el így se szaggatni (AA kikapcsolva) Igaz, őszintén megmondom, nem látok sok különbséget, hogy ultra-n mivel szebb. Nem is kerestem persze, mert rohadt szép volt high-on is.
    De azért bennem van a gondolat: lehet bugzik a játék, és állítgathatom én a grafikát, úgy igazából nem sokat változik? Nagy furcsa ez az egész.

Mindenesetre bánja a franc, szép ,jól fut.

De aztán apróságok. Sok apró részletet jól megcsináltak, sok más apró részletet meg nem. Felemás munka.

A tömeg nagy durva nagyon jól néz ki, amíg három tök egyforma ember nem jön szembe, (a meg jegyzem úgy ezres tömegben!!!) Nem nagy baj ez se persze.

Durva bug-ot nem láttam eddig, max összemosódó textúrákat, rövid időre egymásba lógó embereket. Hát azért na. Nem kéne ilyen bele.

Az irányítás nekem kissé furcsa, nem érzem olyan pontosnak magam, mint korábban.
    De az jó, hogy nem fut fel minden házfalra egyből, meg kell nyomni egy gombot. Így csak akkor és oda ugrok fel, ahová akarok!

Történet, az elején vagyok, jól indul de! Minden AC-ban kivéve az elsőben már zavaró volt, e a szituáció. Tehát, vagyunk mi, átlag ember, ide-oda sétálunk, egyszer csak: ja amúgy megölték apád/anyád,/néped/akárkid, ja és te meg ilyen asszaszin vagy, tessék egy csuklópenge.
    Ja, oké köszi. Semmi rácsodálkozás, semmi meglepődés, hogy évszázadok óta harcoló titkos rendek tagjai vagyunk. Én meglepődnék, ha kiderülne asszaszin vagyok.

Negatívum: úgy tűnik a jövőben játszódó részek gyengébbek. Nekem tetszett, ha kiszállunk az emlékbigyózó gépből, sétálhattunk , meg más gépeket törhettünk fel, és így plusz információkat gyűjtöttünk mint a Black Flag-ben hát itt gyakorlatilag csak egy videót kapunk. Lehet ez később változik, persze.

Jó a testre szabhatóság. Meg a tulajdonságok, skill-ek. Bár az nem tetszik ,hogy vagy puska, vagy pisztoly lehet nálunk. Miért nem mind a kettő? orvgyilkosok vagyunk, hát basszus, legyen minél több távolsági fegyverünk.
    No meg csak egy pisztoly? Hol van ez Edward 4 pisztolyától? Amikor sorozatban puffogtunk?
    Na és hogy lehet növelni a lőszer, bombák mennyiségét? Ilyen opciót nem találtam. Bár lehet van rá mód, és valamit fejleszteni kell.
    És miért nem lehet bombákat saját kezűleg is gyártani mint a AC relevations-ben?

Ha vannak jó ötletek, mint a sok pisztoly, méregfuvó cső, stb, azokat miért kell kivenni? Nem értem. Most viszont lehet nálunk hatvanhat csákány meg pika meg lándzsa oké klassz, meg minden, de nekem jobban tetszene ha több pisztoly lehetne nálunk.

Na meg ez a hülyeség mentéssel...amiről tegnap este szó esett.

Összegezve: most elég sok negatívumot leírtam, de amúgy tetszik ám a játék. Csak van sok apróság ami nem jó, vagy az én ízlésemnek nem tetszik.

És legfőbb negatívum még mindig a magyar nyelv hiánya, szóval ezektől eltekintve, szerintem nagyon fasza AC rész lesz ez.