Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Palotai István
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Palotai István
nyomorult idióták, komolyan a UBI egyre unszimpatikusabb, már előre félek a Far Cry 4 től
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2014.11.12. 13:26:00
Nvidia:
-hm... nem fogynak a high end kártyáink
- mit tegyünk ?
ubisoft:
na jóóó segítünk nektek :
next gen gém ami csak nvidia gtx 680 + al megy radeonra meg nem lesz optimalizálva így aki ezzel akar játszani Nvidiát vesz érdekel ?
Nvidia:
- mennyit kérsz ?
ubisoft :
-5million $
nvidia:
ezzel az assassin's creed unity nvidia csalogatóval keresünk 25millát + j pár radeonost átcsalogatunk az Nvidiához:
Ubisoft+Nvidia-> FUCK U AMD
kb így nézhetett ki a megbeszélés 😄
ja és hogy ezt mi árulja el ? mondjuk az hogy külön driver csomagot adtak ki a megjelenés előtt egy nappal ami a GTX kártyákat külön kiélezi az előre megbeszélt gyengeségek kiküszöbölésére, erre azért nem képesek a radeon kártyák , mivel nekik nem lett és nem is lesz megmondva, hogy hé figyeljetek így kell optimalizálni a hardware-t hogy menjen a játék ... stb...
Utoljára szerkesztette: istvan.palotai, 2014.11.12. 13:24:24
Palotai István
Utoljára szerkesztette: istvan.palotai, 2014.11.12. 13:10:24
Palotai István
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Itt van pl: ez a videó. Kicsit jobb gép mint az enyém, elvileg full HD, high beállítások, és hát szerintem néha kicsit beakad, így youtube-on keresztül, ahogy néztem. Ha a fenti videó valós, akkor még se lehet olyan nagy gond vele. Nagyon kíváncsi leszek, de őszintén szólva, én bizakodok.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Next PC upgrade: 2022
Palotai István
Biztos,hogy érkeznek majd patchek.(Mindeközben a Rogue-val semmi gond<#eplus2>#eplus2>)
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
i7-3770k
16gb 2133Mhz
gtx 780 2gb gddr5
gépet kellett eladjak...
most vettem egy i7 4510u - geforce 840m 2gb és 8 gb 1600Mhz es notit .... kíváncsi leszek félek is megvenni egyből a gémet , nehogy az legyen hogy megvettem , de minek ... főleg egy ilyen típusú játéknál , szerintem iszonyat fontos az hogy legalább egy medium high , on elmenjen közel 50 fps el ... hiszen a játékban 40-50% ban csak a grafikára gyúrtak, már ha most van egy ember aki megveszik szar hardware alá épp hogy lowon 25 fps el menjen az tökéletes példája az ablakon kidobott pénznek. Szóval Tényleg akinek nincs benne az (ajánlott gépigény kategóriában) a gépe ... annak ablakon kidobott pénz. (Szerintem)
Utoljára szerkesztette: istvan.palotai, 2014.11.12. 09:27:59
Palotai István
Facebook elérhetőségem: https://www.facebook.com/istvanpalotai91
Utoljára szerkesztette: istvan.palotai, 2014.11.12. 09:17:16
Palotai István
Aki tudja ,hogy (elnézést nem lenézve senki gépét) szar fos csira a gépe és az is meglepi már hogy elindul az NEM SZIDJA.
Itt azok sírnak többségben akiknek "csúcs" gépük van hogy kiadtak 1xx ezret VGA-ra és nem hogy maxon de butítva is komoly lassulások vannak még full lowon is ahogy olvasható.(Megjegyzem nyilván joggal)
Nekem ha megvan a 16-18 fps átlag már örülök a Ryse-ot is végig tudtam úgy játszani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igaz, csak ma reggel próbáltam ki és kevés volt az idő, de minden ultrán, majd AA és Vsync kikapcsolása után az első pályán (a kapu fölhúzásáig), 80 fps körül mozgott. Megmásztam a tetőt is. Nem sok karakter volt a pályán, fény alig... sz'al, kíváncsi vagyok mekkorát esik a napsütötte Párizs tömeggel elárasztott utcáin!
Ja, töltés közben (a két pilickánál) volt 800 fps is! :Đ
(i7-4770k, 8GB, 780TI)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Belenéztem egy videóba, csak éppen beletekertem, minek spoiler-ezzek magamnak, ez alapján Párizs elég nagy, és sok minden van a térképen, gondolom lesz bőven mit csinálni.
Ha meg egy HD5850-n is elfut?
ÉS ezzel szemben mindenhol csak szidják akik már kipróbálták. Nem igazán értem, mert a fentiek alapján, épp hogy jónak tűnik.
Bár ha bug-os, azt talán van rá esély, hogy javítják.
De majd ha meglesz kiderül persze.
Uplay-en belül a bolt elég jó rámegyek a boltra és bedobja a steam-et 😄 (Meglepődtem,hogy nem a saját boltjukat dobja be)
Nothing is True, Everything is Permitted
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.12. 08:10:38
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Így néz ki nálam az 1 gigás(!) HD5850-en, low részletességen
22-25 fps-sel megy, ami az imént írtakhoz képest, meg ahhoz képest, hogy elvileg nem is kéne mennie rajta, egész jó.
Itt már csak az a kérdés, ha nálam egész jól megy,. akkor brutál gépeken miért van vele gond?
“The ingredients are all here for a spectacular new standard for the series on Sony and Microsoft's MSFT -0.02% new machines. But in the quest to build something that looked and sounded “next generation,” Ubisoft Montreal failed to fix the problems that have accumulated over so many annual release. Combined with an uninspiring story, and a long list of considerable technical problems, Unity falls short of the fresh start Assassin’s Creed needs.”
Joystiq (2.5/5)
“It’s curious that the assassination missions – something fairly pivotal to a game called “Assassin’s Creed” – and co-op missions – a new feature introduced in Unity – stand head and shoulders above the rest of the game’s content. They feel cared for and well-constructed, whereas the rest feels as though it were yanked out of the oven far too soon. It accomplishes what it sets out to do, but a smattering of ugliness surrounds that accomplishment.”
Eurogamer (7/10)
“As the seventh major instalment in the series, though, not to mention the first designed for new console hardware, Assassin’s Creed Unity feels like a missed opportunity. Going back to basics at this point may have resulted in a less substantial game than recent years have led us to expect, but it might have delivered a more satisfying one.”
[merlinw.org]
Running an i7 2600K with 16g of DDR3 and 2x 290x's. The game can get up to 40 frames per second on low. This is absolutely unacceptable. This has to be the laziest release from Ubisoft yet. How much worse can they get?
ismétlem a lényeget: ON LOW
szerintetek ez mi? xD
The game is just not worth playing for now. Even with my GTX 680, i7 3770 and 16gb of RAM I am barely able to run the game without it being a glitchy mess (EVEN ON THE LOWEST SETTINGS)!!
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2014.11.12. 00:43:29
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.11.11. 23:59:52
Valahogy mintha megint eljönne az optimalizálatlan játékok korszaka mint régebben ez pedig nagyon nem jó, senki nem akar évek múlva játszani az aktuális új játékkal hanem azonnal ha már megvette drága pénzért, ez nem a Crysis betegsége legalábbis remélem mert akkor sokan átállnak majd a konzolra vagy a warezra.