Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és még annyi ... ahogy néztem msot a 780 Ti nál esküszöm minnél fentebb tornázod az élsimítást annál jobban komálja ^^ vicc xdxd pedig ez baszottul fordítva szokott lenni 😄 mondjuk itt is legalább ha az árnyékot lejebb veszed high low között 25-30 fps van 😄

Palotai István

atya isten... nem is baj, hogy kapja a negatívot a játék a steamen meg mindenhol, remélem észreveszik magukat a cégnél, hogy ezt nem így kellene,

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

igen akinek amd gépe van az leszívhatja magát (hivatalosan kimondták hogy a unity nvidiára lett optimalizálva ! (nvidia hivatalos driver csomagot adott ki a játékra ... ) = radeonosok maradjanak a quake 4 nél 😄 kb ... üzlet csak... nvidia eladásokat fel kellett dobni .. ennyi és én is megveszem emrt a grafikája olyan hogy BESÍRSZ ! 😄

Palotai István

ne basszál fel idegileg léci, tehát kb azt mondod, hogy akinek amd gépe van az NE vegyen unity-t? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD úr isten, talán a UBI-nál nem csak az nvidiával rendelkező vásárlókra kéne figyelni nem? hiszen az amd alkatrészekkel rendelkező vevő is kiadja a pénzt erre a fos hulladék szarra amit itt produkáltak, SZÉGYEN szégyen ez az egész szar, hogy 10 ezret a standardért vagy 30at elkérnek egy collektorért és ülnek a gép előtt magukba azt mondogatva, hogy ááá ugyan már vagy elfut vagy nem, de legalább az NVIDIásoknak mennifog.. és ott röhögnek, hát mi a szart csinálnak ezek teszt időszak alatt?? verik egymásnak? ez munka?? ?? hát ez olyan bazdki mintha odaszarnál a küszöbre és raknál rá egy masnit...

nyomorult idióták, komolyan a UBI egyre unszimpatikusabb, már előre félek a Far Cry 4 től
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2014.11.12. 13:26:00

Egy remek üzlet ez az Nvidiának gondoljatok csak bele a radeon-t használók legalább 5% át most át térítik az Nvidia-hoz
Nvidia:
-hm... nem fogynak a high end kártyáink
- mit tegyünk ?
ubisoft:
na jóóó segítünk nektek :
next gen gém ami csak nvidia gtx 680 + al megy radeonra meg nem lesz optimalizálva így aki ezzel akar játszani Nvidiát vesz érdekel ?
Nvidia:
- mennyit kérsz ?
ubisoft :
-5million $
nvidia:
ezzel az assassin's creed unity nvidia csalogatóval keresünk 25millát + j pár radeonost átcsalogatunk az Nvidiához:
Ubisoft+Nvidia-> FUCK U AMD
kb így nézhetett ki a megbeszélés 😄
ja és hogy ezt mi árulja el ? mondjuk az hogy külön driver csomagot adtak ki a megjelenés előtt egy nappal ami a GTX kártyákat külön kiélezi az előre megbeszélt gyengeségek kiküszöbölésére, erre azért nem képesek a radeon kártyák , mivel nekik nem lett és nem is lesz megmondva, hogy hé figyeljetek így kell optimalizálni a hardware-t hogy menjen a játék ... stb...

Utoljára szerkesztette: istvan.palotai, 2014.11.12. 13:24:24

Palotai István

megírták amd proci fos radeon kártyák szarok ... ennyi 😄 megnézettem i7 3770/3770k/4770 /4770k gtx /680 és 780 TI közötti vidikarik ... v sync fix 60 fps full highon semmi bug akadás nincs(legujabb 344,65 ös nvidia driver (kifejezetten unity next gen grafikára beállítva (alapjáraton mentett profil a vidikari optimalizációhoz) erre a konfigra tervezték a motort ezen megy így 1080p ben kész vége nincs miről beszélni akinek ettől totál eltérő gépe van az zsákbamacskát vesz! van reménye esetleg patchre optimalizáció véget tettünk a gépbe r9 290 et is 3gv vram ... fps droppos volt bár nem annyira 80-40 között volt vsyn nélkül. azzal peddig fix 60 és 45 között nvidia az nvidia erre ennyit tudok mondani
Utoljára szerkesztette: istvan.palotai, 2014.11.12. 13:10:24

Palotai István

nálam is az :/ , esik az fps szinte minden beállításon, legyen az ultra high vagy low... elég idegesítő

rage
Én a legújabb béta drivert használom, nem tudom, nálad melyik van fent.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

8gb ram r9 270 és 4 magos amd játszhatatlan 😊, fps droppok lagg fagyás , bugok

https://www.youtube.com/watch?v=FqR9l0Rhkds

Itt van pl: ez a videó. Kicsit jobb gép mint az enyém, elvileg full HD, high beállítások, és hát szerintem néha kicsit beakad, így youtube-on keresztül, ahogy néztem. Ha a fenti videó valós, akkor még se lehet olyan nagy gond vele. Nagyon kíváncsi leszek, de őszintén szólva, én bizakodok.
BoneDragon
Írásjelek? 2x olvastam át, mire felfogtam. :/

Milyen géped van?
Zegi Norbi HUN
Ez a next-gen... a tetejébe persze még optimalizálatlan is 😛

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Myselor
kipróbáltam a játékot,hát mit is mondhatnék xd egyáltalán nem optimizáltak ezek semmit 😊 játszhatatlan annyira hogy még a szaggatásnál is durvább a játék nálam oké szar gépem van de eddig minden játszható volt medium lowon de ez mindenből a legkisebb beállításon is ugyanaz mintha full highre rakok mindent.beletudok ugrani a falba is és beragadok mert nemtud normálisan reagálni.hát ez egy kurva nagy csalódás nekem.a black flag nagyon szépen futott ez meg sehogy,oké no comment :|
rage
Ezek szerint nem is olyan rossz a gépem 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

grebber
Digitális világban élünk és több fogy digitálisan ezért adhatják drágábban,mert úgyis megveszi akinek kell.

Next PC upgrade: 2022

nem értem amúgy uplayen 60 euró ami 18k forint 576 áruházban meg 12k forint WTF ?

Palotai István

grebber
Mivel minden platformon ez van nem csak pc-n így kb az UBI most ilyen BF4 szintű mindent leszarok csak hogy kijavitsuk az ACU-t szintű hadjáratba kezd.

Biztos,hogy érkeznek majd patchek.(Mindeközben a Rogue-val semmi gond<#eplus2>)

Zegi Norbi HUN
Az úgy nagyon szép :/ Szóval egy gtx 980-nal, ami kb 15%-kal erősebb a 970-nél, TALÁN meglehet a 60 fps, mindent fullra húzva 😮 Azt hittem, ez a Boston-ra hajazó eset többet nem lesz, ezeket szerint megint odatették magukat 😛

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Teljesen igazad van, de például számomra degradáló, élmény romboló, ha full lowon kell játszak egy olyan játékot aminek a grafikája olyan maxon hogy majdnem rá élvezel, ezzel párhuzamosan az is totál élmény romboló számomra, ha egy játékot full high on de 15-25 fps el tudok játszani , amikor annak a normális az 30 felett kezdődik . Sztem sok ember így van ezzel, hogy ha már játszik az legyen pörgős fasza szép és a játék amilyen játékélményt és PERFEKT látványvilágot akar átadni azt át is tudja adni! Ez a legfontosabb szerintem 😊 én egy
i7-3770k
16gb 2133Mhz
gtx 780 2gb gddr5
gépet kellett eladjak...
most vettem egy i7 4510u - geforce 840m 2gb és 8 gb 1600Mhz es notit .... kíváncsi leszek félek is megvenni egyből a gémet , nehogy az legyen hogy megvettem , de minek ... főleg egy ilyen típusú játéknál , szerintem iszonyat fontos az hogy legalább egy medium high , on elmenjen közel 50 fps el ... hiszen a játékban 40-50% ban csak a grafikára gyúrtak, már ha most van egy ember aki megveszik szar hardware alá épp hogy lowon 25 fps el menjen az tökéletes példája az ablakon kidobott pénznek. Szóval Tényleg akinek nincs benne az (ajánlott gépigény kategóriában) a gépe ... annak ablakon kidobott pénz. (Szerintem)
Utoljára szerkesztette: istvan.palotai, 2014.11.12. 09:27:59

Palotai István

Empty
<#hawaii> Ja töltés közben volt 1012 nekem is! XD

Sziasztok én is megveszem szerintem. Kellene nekem 3 ember facebook elérhetősége akikkel a brotherhood co-opokat tudnánk toszni ts3 skype on és go!
Facebook elérhetőségem: https://www.facebook.com/istvanpalotai91
Utoljára szerkesztette: istvan.palotai, 2014.11.12. 09:17:16

Palotai István

grebber
"Ha meg egy HD5850-n is elfut?ÉS ezzel szemben mindenhol csak szidják akik már kipróbálták."

Aki tudja ,hogy (elnézést nem lenézve senki gépét) szar fos csira a gépe és az is meglepi már hogy elindul az NEM SZIDJA.

Itt azok sírnak többségben akiknek "csúcs" gépük van hogy kiadtak 1xx ezret VGA-ra és nem hogy maxon de butítva is komoly lassulások vannak még full lowon is ahogy olvasható.(Megjegyzem nyilván joggal)

Nekem ha megvan a 16-18 fps átlag már örülök a Ryse-ot is végig tudtam úgy játszani.

Háát, leszedtem én is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Igaz, csak ma reggel próbáltam ki és kevés volt az idő, de minden ultrán, majd AA és Vsync kikapcsolása után az első pályán (a kapu fölhúzásáig), 80 fps körül mozgott. Megmásztam a tetőt is. Nem sok karakter volt a pályán, fény alig... sz'al, kíváncsi vagyok mekkorát esik a napsütötte Párizs tömeggel elárasztott utcáin!
Ja, töltés közben (a két pilickánál) volt 800 fps is! :Đ
(i7-4770k, 8GB, 780TI)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Shep
Felbontás?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A főhős inkább Enzio-ra hasonlít? Ez csak jó.
Belenéztem egy videóba, csak éppen beletekertem, minek spoiler-ezzek magamnak, ez alapján Párizs elég nagy, és sok minden van a térképen, gondolom lesz bőven mit csinálni.
Ha meg egy HD5850-n is elfut?
ÉS ezzel szemben mindenhol csak szidják akik már kipróbálták. Nem igazán értem, mert a fentiek alapján, épp hogy jónak tűnik.
Bár ha bug-os, azt talán van rá esély, hogy javítják.
De majd ha meglesz kiderül persze.
grebber
Igen holnap lesz elérhető.

Uplay-en belül a bolt elég jó rámegyek a boltra és bedobja a steam-et 😄 (Meglepődtem,hogy nem a saját boltjukat dobja be)

BoneDragon
Jó, hogy nem rendeltem elő. Majd karácsonykor behúzom picit akciózva, addigra talán gatyába rázzák.

Én az uborka sjopból vettem és nekem azt írja hogy holnap jelenik meg.
CroftManor
Ha veszek egy külső HDD-t, arra tudom telepíteni a játékot? Nincs hely a vinyómon.

Nothing is True, Everything is Permitted

Elég jól összefoglaltad, én is így éreztem, kivéve, hogy az első részt a második rész tette érdekessé számomra. Magában az kevés volt, még ha technikailag-grafikailag jócskán meghaladta a korát.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

lwb
Azok review copyk. A nézett yt-erek pont úgy megkapják megjelenés előtt, mint a nagy újságok. Egy pewdiepie-t pl többen néznek, mint ahányan gamespotot olvasnak. (ami mindkét irányban szomorú)

ez elég vicces nekem r9 270-el fps esések vannak minden beállításon : ) vicc az egész

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Kandurex
Van, sőt, cigány is, csak úgy távesz baktálózik a főszereplő! <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.12. 08:10:38

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

végülis van benne magyar nyelv?

egyetértek,ha ilyen low grafika mellett az élmény elfogadható tartalmilag,akkor semmit nem fogok panaszkodni..
MerlinW
Jól néz ez ki low-on is.

[merlinw.org]

rage

Így néz ki nálam az 1 gigás(!) HD5850-en, low részletességen
22-25 fps-sel megy, ami az imént írtakhoz képest, meg ahhoz képest, hogy elvileg nem is kéne mennie rajta, egész jó.
Itt már csak az a kérdés, ha nálam egész jól megy,. akkor brutál gépeken miért van vele gond?

MerlinW
Polygon (6.5/10)
“The ingredients are all here for a spectacular new standard for the series on Sony and Microsoft's MSFT -0.02% new machines. But in the quest to build something that looked and sounded “next generation,” Ubisoft Montreal failed to fix the problems that have accumulated over so many annual release. Combined with an uninspiring story, and a long list of considerable technical problems, Unity falls short of the fresh start Assassin’s Creed needs.”

Joystiq (2.5/5)
“It’s curious that the assassination missions – something fairly pivotal to a game called “Assassin’s Creed” – and co-op missions – a new feature introduced in Unity – stand head and shoulders above the rest of the game’s content. They feel cared for and well-constructed, whereas the rest feels as though it were yanked out of the oven far too soon. It accomplishes what it sets out to do, but a smattering of ugliness surrounds that accomplishment.”

Eurogamer (7/10)
“As the seventh major instalment in the series, though, not to mention the first designed for new console hardware, Assassin’s Creed Unity feels like a missed opportunity. Going back to basics at this point may have resulted in a less substantial game than recent years have led us to expect, but it might have delivered a more satisfying one.”

[merlinw.org]

MerlinW
Elvileg. Nekem is pénteken hozza a futár.

[merlinw.org]

A cdgalaxisban csak péntektől vehető át ? Mert azt írja megérkezett kapható szállítással csütörtökre, de írja azt is hogy péntek nyitástól.
MerlinW
Ha más nem, vettem 11 ezerért egy pakli kártyát és egy pólót <#zavart1>

[merlinw.org]

Szerk: vannak azért pozitív értékelések, kicsit drámai voltam, de ez kabaré

ÚR ISTEN, steamen szinte csak negatív értékeléseket kap, brutál gépekkel gond van, egy darab pozitív értékelést nem találok 😄

Running an i7 2600K with 16g of DDR3 and 2x 290x's. The game can get up to 40 frames per second on low. This is absolutely unacceptable. This has to be the laziest release from Ubisoft yet. How much worse can they get?

ismétlem a lényeget: ON LOW

szerintetek ez mi? xD

The game is just not worth playing for now. Even with my GTX 680, i7 3770 and 16gb of RAM I am barely able to run the game without it being a glitchy mess (EVEN ON THE LOWEST SETTINGS)!!
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2014.11.12. 00:43:29

MerlinW
Nem tartom valószínűnek. PlayOn nem csinálja (nem érdeke titokban tartani, sőt), más meg nem csinálhatja jogi okokból.

[merlinw.org]

MerlinW
200+ millióan lakják az arab országokat (csak egyiptomban él 90 millió ember), szóval elegen😊

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
Valahol azt olvastam hogy patchel fog érkezni a magyar nyelv?! Ez mennyire valós hír?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Shep
Nem lesz warez, mert a Denuvo megöli.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CalebJoe
Annyira azért nem volt olyan szerintem, ja meg 7 éve volt nem emlékszem igazán.<#falbav>
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.11.11. 23:59:52
CalebJoe
Azért durván kapja a negatívot a Steam-en, főleg akiknek bőven megvan a gépe pl. I7-es + drága kártyás emberek.
Valahogy mintha megint eljönne az optimalizálatlan játékok korszaka mint régebben ez pedig nagyon nem jó, senki nem akar évek múlva játszani az aktuális új játékkal hanem azonnal ha már megvette drága pénzért, ez nem a Crysis betegsége legalábbis remélem mert akkor sokan átállnak majd a konzolra vagy a warezra.