Én sem bírtam magammal és kipróbáltam. Piszok jó - az eleje legalábbis. A karaktereknek van karaktere, a sztori eddig egy vidám kalandfilm színvonalát hozza, a játék gyönyörű, a mozgások nagyon jól néznek ki, az ascent/descent megoldással nagyon fluidan lehet seperni a tetőkön - nincs menet közben felmászok mindenre idegesítő eset, illetve a le akarok mászni, de leugrik sem. Kis kihívás is lett benne, a harc valóban nehezebb. Az ellenfelek - eddig nem vettem észre - nem követnek a tetőn, nem ninja mindenki. A szinkron és a zene a szokásos minőség, rossz szó nem lehet rá. Ha ez ilyen marad a végéig, Arno lesz a második kedvenc AC karakterem.
A gépemen tökéletesen fut - mondjuk az lenne a gáz, ha nem futna - , de régebbi konfigon valóban gáz. Feldobtam a céges gépemre (2500K, 6950 1GB, 8GB RAM), és max 20-25fps-t sikerült kicsiholnom belőle 720p, Texture quality high, Streching off, AA off, Bloom off, Shadow quality low, HBAO+ kombóval. HBAO-t kikapcsolva (a legtöbbet dobja a látványon a texture quality mellett) néha karcolja a 30-at, de csak üres terepen.
Az 1.2-es javítás valamit orvosolni fog, de szerintem ne számítson senki hatalmas ugrása.