Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.11. 20:10:59
[merlinw.org]
Ha lesz magon meg mindenhol hidd el élénkülünk majd
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ilyen se volt még ,hogy mindenki warezról beszél mikor egy azaz 1 db oldalt se találtam ahol fent lenne (ergo szerintem nincs is pc-re warez)
Crack nélküli van de ugye azzal nem játszik senki!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.11. 20:03:04
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szar a sztory? Honnan lehet ezt tudni? Meg se jelent. Jó, oké, konzolon már játszanak vele. PC-re meg lelopták. De akkor is, pár óra alatt sikerült is vágigjátszani és már ki is derült, hogy unalmas a történet , a főszereplő szar? De ügyesek egyesek. Ennyi idő alatt, hogy lehet belemerülni, és véleményt alkotni róla?
Ja, meg a kedvenceim, akik végig nézik előre a youtube-ra feltett videókat, hogy miről szól a játék...ki ilyen hülye? Előre lelövi magának a sztorit. Direkt meg se néztem egyet se.
A FPS problémák: hozzászólásokat böngészve, vegyes. Van akinek jó, és semmi gond, másoknál szar. Főleg PC-n érdekes...hogy fut a tört verzió khm-khm.
Persze lehet baromira optimalizálatlan( bár akkor hogy kerültek fel olyan PC-s videók ahol jót fut?), és ennek lesz a legrosszabb története.
De ettől még az emberek hülyék, és hülyeségeket beszélnek össze. Eddig egyetlen negatívum van nekem, hogy magyar nyelv nincs.
de mondjuk sejthető volt, h ha évente folytatják a profithajszolást, akkor előbb-utóbb offos lesz, a BF-el már odáig süllyedtem h ki sem játszottam annyira bűngyenge sztorija volt
a 2-t és a BH-t a mai napig előszedem félévente..
mondjuk én reménykedtem h Párizzsal meg az elb*szott hajózással végre visszatérnek oda, ahova a sorozat való, hát kíváncsi leszek
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Valószínű nem fogom megvenni pont ez miatt, de még nem döntöttem el teljesen, de most a NEM felé áll a mérleg, pedig konzolon van, de ott is vannak gondok a visszajelzések szerint.
Le is van hírezve már a nagyobb portálokon, hogy minden platformon komoly gondok vannak a cumóval a 0day 900MB-os patch ellenére is!
Azért az szerintem már nagyon gáz, ha egy konzolon nem megy valami tökéletesen. Ott nincs mit tunningolni.
Én a SONY / Microsoft helyébe nem engedném kiadatni a konzoljaikra olyan játékot ami nem fut rendesen. Kellene valamiféle kontroll bele, mert így lassan 720P-s 20FPS-es játékok lesznek.
Szerintem az van, hogy belső terek is most már plussz effektek hatalmas LOD, eddigi AC-kben nem volt ennyire nagy, motor meg kb. a régi.
Ez a nagyon messze ellátok dolog és még az NPC-k is ott szaladgálnak 3km-rel arébb azért eléggé felzabálja a gépet.
Bár gondolom lehetett volna még optimalizálni, de egyszerre akarták a konzolokkal kihozni, lehet most is kellett volna még 1-2 hónap. Lehet jobban jártunk volna, talán majd patchek formájában. Ja igen, közben már itt PC-ről hadoválok.
De nem lepődök meg hogy konzolon is szarul fut, mert sokkal csúnyább játékok is már 30fps lockal jöttek ki nextgenre. Ennyit tudnak. Most megint meg fog állni a PC-s fejlődés, mert konzolok majd visszafogják. Csak most kicsit előbb jön el ez az idő mint az előző generáció esetében. Azok azért bírták 4-5 évig mire a PC felzárkózott. De a mostani nextgennél már megjelenéskor nem voltak olyan jók mint az akkori PC-k.
Ha az Ubisofton múlik, akkor a jövőben ebben nem lesz változás.
PS4-ben 8GB VRAM van, igaz ez a rendszermemória is, ugyanis közösen használják. Hidd el, itt az Ubisofttal van a gond. Mondjuk lehet a legnagyobb probléma az IDŐ, ugyanis ki kell nekik adni minden évben egy nagy AC-t, és elhiszem hogy ez miatt nem sikerült megoldani megjelenésre a futtatást rendesen.
jah és PS4 -en is drop és popup van, szóval elég optimalizálatlan valami....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.11. 15:33:24
Persze lehet szidni az UBI-t is, de nem ez lesz az egyetlen játék ahol gondok lesznek a jövőben, erre mérget vennék.
Fps drop abban jelentkezik, hogy ha futsz egy utcán és bekanyarodsz valahova ahol nagy tömeg van ott bizony le esik az fps.
Popup pedig ruháknál vehető észre, hogy később tölti be a textúrát teljesen.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"15-20 fps, Pentium G2030, 4GB, HD 6570 (2G😎. Everything on LOW, 1280x800" Gondolnak ezek az a játékosokra is.Ezek nem aktivizion cég!<#eljen>#eljen>
Nvidia Assassin's Creed Unity Graphics & Performance Guide
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.11. 14:20:00
Bár..és akkor erre fel, találtam egy ilyen hírt
http://www.pcguru.hu/hirek/botranyosan-rosszul-fut-az-assassins-creed-unity/29542
A konzolos probléma nem érint...PC-n meg...majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.11.11. 14:19:40
Átmeneti időszak ez, a dx11 elavult pc-re egyelőre nincs más és muszájból erre kell butítani a konzolos cuccokat pc-n. pc verziókkal a dx12-ig minden csapat megküszködik mert butítani kell a játékokat sok sok sok munkaórával.
Utoljára szerkesztette: djculture, 2014.11.11. 12:15:22
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.11.11. 11:12:16
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.11.11. 11:04:20