assassins-creed-unity-header.png

OFF Topik

A játékhoz NEM készült hivatalos fordítás.
  • istvan.palotai
    Teljesen igazad van, de például számomra degradáló, élmény romboló, ha full lowon kell játszak egy olyan játékot aminek a grafikája olyan maxon hogy majdnem rá élvezel, ezzel párhuzamosan az is totál élmény romboló számomra, ha egy játékot full high on de 15-25 fps el tudok játszani , amikor annak a normális az 30 felett kezdődik . Sztem sok ember így van ezzel, hogy ha már játszik az legyen pörgős fasza szép és a játék amilyen játékélményt és PERFEKT látványvilágot akar átadni azt át is tudja adni! Ez a legfontosabb szerintem :) én egy
    i7-3770k
    16gb 2133Mhz
    gtx 780 2gb gddr5
    gépet kellett eladjak...
    most vettem egy i7 4510u - geforce 840m 2gb és 8 gb 1600Mhz es notit .... kíváncsi leszek félek is megvenni egyből a gémet , nehogy az legyen hogy megvettem , de minek ... főleg egy ilyen típusú játéknál , szerintem iszonyat fontos az hogy legalább egy medium high , on elmenjen közel 50 fps el ... hiszen a játékban 40-50% ban csak a grafikára gyúrtak, már ha most van egy ember aki megveszik szar hardware alá épp hogy lowon 25 fps el menjen az tökéletes példája az ablakon kidobott pénznek. Szóval Tényleg akinek nincs benne az (ajánlott gépigény kategóriában) a gépe ... annak ablakon kidobott pénz. (Szerintem)
    Utoljára szerkesztette: istvan.palotai, 2014.11.12. 09:27:59