Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
900ps játékok mindig mosottak képen, TVn egy fokkal jobb a helyzet.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.31. 16:52:03

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Shep
Ezek minőség rontott képek ,vagy ez egy az egyben ps4? Ha igen akkor nem értem a PC-s gépigényt, mosott életlen textúrák, homály az egész.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.31. 16:48:29

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ilyen nagy gépigény kell ehhez a grafikához? Nem is olyan jó.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.10.31. 16:36:58

AntiHero

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.31. 16:07:01

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Az ACIII is az volt, meg még egy pár UBi játék. De ez nem jelent semmit.
Savaran
Gyanús hogy nem lesz magyar, az is kozmikus csoda hogy a black flag az volt!

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Hogy végeznének felmérést, mikor magyarul nem lehet előrendelni?
nagykispeter
Szerintem felmérést végeznek,hányan rendelik elő angol nyelven és ha magyar feliratos akkor mennyi jön majd hirtelen rá,megéri e nekik máskor a fordításra költeni.Szerintem megjelenéskor fogják kiírni,hogy magyar felirat.A TBC azt jelenti hogy még változhat a Playontól válaszolták.Namost ne nézzenek hülyének hogy még nem tudják.Az is lehet benne lesz a magyar felirat,vagy később patchel fog érkezni

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

annyit azért ne felejtsünk el,hogy eleddig kuss volt a jelen korról...és azt mondja,ha jól értem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

vigyázz,a francia forradalom szimuláció összeomlik..fuss..
szóval itt valami abstergo szagot érzek..

a kurva életbe..szóval ezért nem volt alaptalan némelyik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

plakáton a logóban az Eiffel torony 😊
meg gondolom baszta a csőrüket,hogy a The saboteur elcsór egy szeletkét a stílusból 😊

azt hiszem megerősítésre váró adat..to be confirmed..
Kár volt trailerben ellőni, játék közben nagyon néztem volna.
AnuluWork
hohohohóóóóó! 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Csökkenő eséllyel: nem.

A CD galaxisnál azt írják angol lesz, de ez változhat

Steam: angol lesz, et írják, bár a steam nem mindig stimmel

Playon: nyelv TBC, bármit jelentsen is a TBC (tuberkolózis?!)

Én is kérdeztem nem régiben: hát azóta se derült ki semmi.
Az Unity-ben lesz megjelenéskor magyar felirat?
AnuluWork
Most, hogy megint jönnek az elmosódott DOF móddal, és nem lesz alapból benne, mint a WDben nem volt, akkor nem kicsit lesz ez megint kínos az UBInak. 😊

Shep
Tök jó, hogy mindig ezeket mutogatják minden ubi-s játéknál, csak éppen a játékosok 90%-nak marhára nincsen ahhoz gépe, hogy ezt be is tudja kapcsolni úgy, hogy élvezhető sebesség is párosuljon mellé, ráadásul játék közben ezek nagy része fel sem tűnik. mondjuk reklámnak nem rossz de úgy kb. ennyiben ki is merül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BoneDragon

rohadt magas a gépigénye 😞(

JaSoN HuNTeR
Mi ez a gépigény ??? vicc. 680 minimum? :S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Basszus akkor nekem nem fog menni pedig vártam 1 gigás karim:C:'(
<#taps>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Arról lehet tudni valamit, hogy lesz benne megjelenéskor magyar felirat?
Szokásos Digic Pictures minőség, azért remélem a játék sztorija árnyaltabb lesz a "gonosz nemesek vs. ártatlan kispolgárok" felállásnál.
Klassz nekem tetszik 😄

ezt hagy én 😊..annyira badass 😊

grebber
Milyen 100król beszélsz?

7970-et már szerintem nem is gyártanak. Azzal van egy szinten a 280X ami 70K körül mozog vagy volt van is 70 ezer alatt.

Next PC upgrade: 2022

Szerintem is ebbe kössél bele, hogy 100 és nem 80 ezer, ez ám az igazán lényeges kérdés.
Nézd csak meg az én gépemet. Közel negyed millióba került. Tehát jól tippeltél. 😊
Kb. ennyit kell fizetni egy olyan gépért ami a minimális gépigénynek megfelel.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

JethroHUN
A 7970 és a GTX680 is még mindig jócskán 100 ezer feletti kártyák ,nem tudom te milyen 80-ról álmodtál. Ajánlott CPU-k is 50e.

Legalább 250 ezerre jönne ki az a gép ami full minimumun egyáltalán el tudja indítani ezt a játékot. Ennyire ne akarják már tunkolni az új konzolokat...
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.10.24. 19:15:00

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

AnuluWork

MerlinW
Balfe szerintem lepipálta Kid-et az AC3-ban és a Tyler féle AC4 OST is teljesen kellemes lett (szerintem). Sőt a Phillips féle Liberations is nagyon jó, sok sok Kid elemmel.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.23. 22:43:39

[merlinw.org]

mióta Jesper Kyd nem adja a nevét a játékhoz eléggé semmilyen a soundtrack, kíváncsi leszek a Unityre.
MerlinW
Már megint megjelenés előtt, vakon, tapasztalatok nélkül fröcsögitek a fa***ágokat. Sosem értem meg mi ebben a jó. Az esetek nagy részében csak magatokból csináltok hülyét.

[merlinw.org]

Szerintem már az is beszédes volt, hogy "nextgen" konzolokon 900p 30fps, hát akkor milyen lehet a PC-s gépigény... 😊
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.23. 22:20:50
MerlinW
Mintha bármelyik játéknál is jelentett volna bármit is ez a lista. Hasonló "gépigényű" játékokkal játszanak itt sokan 5-7 éves vason. Totál feleseges ezekkel foglalkozni, egyáltalán elolvasni őket. A tesztelők szerint egyébként egy Athlon X4/Q6600 és GTX700/R7 2GB a valós minimum konfig. Valszeg nem 1080p-hez, de jah.

[merlinw.org]

Sőt, ennek a minimuma! nagyobb mint a Black Flag ajánlott !!!!! gépigénye.(sőt, majdnem a Watch Dogs ajánlottát is felül múlja a minimum) Ez egy kicsit poén. Ha ez tényleg reális akkor akinek a Black Flag közel max.on futott, örüljön ha ez talán elindul minimumon diavetítésként? Oké.
Hát azért akkor is vicces. Radeon 7970 a minimum VGA? Ez nem túlzás egy kicsit? Azért ilyen szintű videokártya eddig ajánlott gépigényekhez kellet. Egy ilyen VGA mondjuk egy éve volt közel 100. ezer? Most is 80 ezer forint, rákerestem. 80-ezres VGA a minimum? Ez jó poén.

A min és ajánlott AMD CPU továbbra is ugyan az, ez is érdekes.

Na de, akárhogy is: közel 200. ezres gép,(mondjuk tavaly volt annyi) éppen elég lesz a minimumhoz? Az tényleg nagyon poén
De ez jó? Én nem lennék túl vidám. Azért a minimum azt is jelentheti, hogy szaggatni fog, és csak az ajánlotton lesz normálisan játszható.
Persze ha nem akarsz mindent fullra tenni, akkor OK.
NEOreg3
pár hónapja vettem gépet ~270 ezerért, de megérte, mert megvan a minimum gépigény! ha ráköltök még 150 ezret már az ajánlott is meglesz!

köszönöm ubisoft, miattad jó master race-nek lenni! 😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Shep
Király, ezt sem fogja megvenni senki PC-re.

HIVATALOS GÉPIGÉNY!
Ugyanaz ami lentebb is volt. 😄
Shep
... vagy veszel egy konzolt 😊

MerlinW
Évente kb 40k-t költök a gépre, ami előrevetítve. lehet hogy több, viszont folyamatosan a legmodernebb vas van mellettem, sosincs kompromisszum. Továbbá ugye sokkal könnyebb évente 40k-t áldozni a hobbinkra, mint egyszerre 300k-t😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.23. 19:23:22

[merlinw.org]

Kandurex
Valami nem stimmel a számításba, ha 1,5 évente és eladod ~60-70% áron akkor ezt 6 évre vetítve, legyen (6\1,5)x35%, nemcsak, hogy ugyanúgy elbukod a géped értékét, de még rá is fizetsz ~50% pluszt...<#phone> grebber megoldása életképesebb

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Azt csinálok a pénzemmel amit akarok.

Én nem akarok senkit a használt szarjaimmal "átverni" és semmi kedvem nincs hogy vevőket keressek a használt szarjaimra. Szimplán odaadom valamelyik ismerősnek ingyen.

PC-n mindig current van .... lenne igen ha bárki fejlesztene még pc-re minden szar egy konzol port ami meghatároz egy gépigényt és igen a 980 talán kihúzza a jelenlegi next gent. Bár ahogy nézem a gépigényeket az se biztos.

Mindegy nekem a lényeg ha fél évig tudok tolni fullon mindent legalább az a 30-40 régi game eltakarodik a gépről végre<#taps>

MerlinW
"hanem megint 5-6 évre" Ami a legnagyobb pénzkidobás😊 Hiszen 5-6 éves vasnak az értéke 0, míg 1-2 évente visszakapnád az értékének 60-70%-át.

"Szerintem a next gen gépigény amúgy is be fog állni "
Nem létezik olyan, hogy nextgen gépigény😄 PC-n mindig currgen van😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.23. 19:03:02

[merlinw.org]

Kandurex
Ja, vágom, AA, hát van olcsóbb alternatíva, meg 1080p körül és felette olyan nagy hatást se ad.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Wikipedia mondja róla

Én csak annyit tudok hogy semmi különbséget nem látok a be/ki között és sokszorosan csökken az fps érték <#eplus2>