Orkodo#1784
Köszönöm a válaszokat! Ki fogom próbálni azokat, amiket írtatok. Egyébként igen a legújabb ATI Catalyst van fent, de nem a béta, hanem a legfrissebb stabil. Keresgéltem még este, és találtam az ATI oldalán hibákat a játékkal kapcsolatban, de nem vagyok benne biztos, hogy ez az a hiba lehet e, amit én tapasztalok. Bár egyet értek MerlinW-el, hogy egy ilyen konfigon, amit leírtam, fütyülnie kellene a játéknak. A Black Flag full Very High-on akadásmentes, pedig aztán ott tényleg mindent maxra toltam, ami a csövön kifért! :)
Szóval ezeket a hibákat találtam, és ha ez az amit én tapasztalok, akkor ennek a típusú kártyának a szotfveres problémája, és nem a játéké:
Know Issues:
[408484]: AMD Radeon™ R9 285 can sometimes exhibit flickering in Assassins Creed Unity.
[409613]: Assassins Creed Unity can sometimes experience frame stutter on some AMD CrossFire™ configurations. (Nem tudom mi az a CrossFire config)
AMD is currently working with Ubisoft to resolve the following issues:
Uneven hair corruption sometimes observed in Assassins Creed Unity when applying "ultra" game settings.
Flickering occasionally observed between windows on walls in Assassins Creed Unity.
Windows/Doors intermittently flash with black textures in Assassins Creed Unity.
Assassins Creed Unity occasionally exits to desktop when "ultra" game settings are applied.