assassins-creed-unity-header.png

OFF Topik

A játékhoz NEM készült hivatalos fordítás.
  • lwb
    Végigvittem. Hát, szépnek szép, meg kijavították végre a counter kill easy mode-ot, ami az előző részekben lényegében legyőzhetetlenné tette a főhősöket (bár itt a smoke grenade azért valamennyire még mindig OP), de lényegében eléggé unalmas lett. Lehetetlenség elspoilerezni a történetet, mert ha valaki végigjátssza a bevezetőt és elképzeli a leglineárisabban, hogy mi fog történni, akkor kb ki is találta, hogy mi lesz a sztori. Egy fordulat nincs benne, nulla, zéró.
    Ráadásul elméletben ugyan lehet utána továbbjátszani, de nem látom semmi értelmét. Talán, ha jönnek rendes dlc-k majd. Bár a lenti hírek tükrében ez erősen kérdéses.

A Black Flag nem volt kedvencem, de ott legalább volt értelme a főszál mellett is csinálni dolgokat, itt lényegében nincs. Az unlockolható armor is csak egy outfit, semmi bónuszt nem ad, csak egy skin a karakteren. :( Ami pénzt meg tárgyat a főszálon kapunk, az pontosan elég is, hogy simán végigtoljuk a játékot.

Kicsit csalódott vagyok. A rogue túl rövid lett, meg dlc-szerű, ez meg túl unalmas, egyszerű. Nekem nem a bugokkal volt bajom, az előfordul. A történet, a karakterek, a content nagyon halovány. Arno nem Ezio, de nem is Altair. Inkább Connor, bár azért annyira nem unalmas, de nem sokkal érdekesebb. Viszont Connernál ott volt Haytham, itt meg nincs semmi.

Párizs viszont szép.