Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
nekem még mindig bugos a játék, az emberek beleesnek a földbe

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
nem érzékelek javulást...

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Visszamentem a ládikómhoz és állítgattam az AA-t, hogy ne villogjon a mozaikpadló. Most TXAA-n már nem esett vissza 8fps-re, csak 9-re. :Đ
Többnyire 20-40fps között van így, de le tud esni 9-15 közé is 😞
Sz'al, nekem teljesen max-on nem lett jobb.

Ja, megkaptam a Dead Kings DLC infót az udvarban a hintónál...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Azt még nem néztem, erre voltam kíváncsi, de feleslegesen kapkodtam :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nálad jobban fut?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

"Fixed various issues in the My Club menu"
Háát, ez most nem sikerült! <#vigyor2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a Contacts, de ugyan ez van a My Club menü alatt is!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2014.11.27. 18:33:01

Mindjárt leér az új javítás. Kíváncsi vagyok ér-e valamit.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.27. 18:20:26

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
ps4-re is 2.7gb volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Wow! 1808MB patch? Na lássuk! :Đ

DarkSector
What?
Ezért vettél? Honnan gondoltad hogy visszamenőleg érvényes lesz? 😄DDDDDDDDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TopGun
Szerintem ez a duma, amit a csavo elengedett a video alatt, minosithetetlenul sz*r volt!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

MerlinW
Az azért erős, hogy Machinima tag. Oda is már boldog, boldogtalan csatlakozhat. Régen még a minőséget jelentette.

[merlinw.org]

Én gyorsba vettem egy pass-t g2a-n de szerintem én már nem fogok kapni 😞 Azért próba szerencse.
DarkSector
Ht ez nagyon gyerekes erőltetett.
Tudom nem szeretik az Otherworld-ot sokan, de ott azok a poénok inkább ütnek. 😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.26. 21:32:54

CroftManor
Engem azért megmosolyogtatott 😊 Nem, nem én nyomom, bár én is tettem fel gameplay videót, de abban semmi poén nincs, csak komment.
Ezt viszont ma én tettem fel <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
Erőltetett szarpoénok...:S
Remélem nem te nyomod ezt. 😄

CroftManor
Micsoda szöveg <#vigyor>

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber
Na már game és dlc van még kb 1 év és gép is lesz + játszás is a game-el 😊

Vajon a kapott játékok fiókra kerülneknegyből vagy serialok?
Mert jó volna valaki jófejtől olcson megvenni őket 😊

Next PC upgrade: 2022

Krisztiam
én sem vettem sajnos, nem vagy egyedül 😄

Kár, hogy nem vettem season pass-t, akkor most járna egy ingyen játék.
DarkSector
Persze az jó, nagyon is. Csak asszem cod-nál láttam hogy valami 60 euro volt a SP amennyi maga a játék. 😄

Krisztiam
remélem még decemberben is jár majd hozzá kupon 😄

MerlinW
Jó ez, gyakorlatilag vettem egy FC4-et 17€-ért, az AC DLC-k meg mind ingyen vannak xD

[merlinw.org]

DarkSector
Akkor nem para, mert láttam pár SP-t brutális összegért, de lehet csak CoD ilyen egyedi példa. 😊

DarkSector
😊
Jól jársz vele.

MerlinW
17€-ért vettem G2A-n.

[merlinw.org]

MerlinW
Csak azért FC4, mert ACU-t megvettem, A VGA-hoz kapott kuponnal meg a Crew-t váltottam ki😊

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.26. 20:56:56

[merlinw.org]

DarkSector
PC-n a SP mennyi volt?
Fedezi az árát ezek a játékoknak az ára??? 😄

HeadHunter86
Bazzzz 😄
Még jó hogy vettem Season Pass-t 😄
FC4-et a kártyához kaptam. Akkor a Crew behúzom. Ez nagyon zsír 😊

Ez legalább valami.

DarkSector
Szerintem mindenki FC4-etfogja ha még nem vette meg.😄

A gigantikus shitstorm miatt ingyen elérhető lesz a Dead kings DLC. Akinek van season pass, választhat az alábbi játékok közül

The Crew
Far Cry 4
Watch Dogs
Assassin’s Creed Black Flag
Rayman Legends
Just Dance 2015

PR 5-ös, mostmár csak a játékot kéne béta állapotba hozni.
MerlinW
Ha Jailbreak-ezni szeretnék, androidot használnék. Nem, sosem JB-zek.

Semmi fejlemény,még nem válaszoltak. Mondjuk a AC mentésem elvesztésére is annyit írtak, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, normálisan lépjek ki a programból... De hát ha crash-el, akkor az nehéz xD
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.26. 17:36:30

[merlinw.org]

Jailbreak? :Đ
A kütyükülönbség miatt érthető! Ja, én valóban droidra telepítettem. Bár, mi lenne ha fölraknám almás cuccra, rászinkronizálná vajon a fiókomat és a droidon elért eredményt?
Egyébként, találtam mentés file-t, de tény, hogy csak online engedi az asszaszinokat küldetésre.

Valami fejlemény az ügyben?

MerlinW
Ájfonom van, ha lenne is mentés sem tudnék vele mit kezdeni, de köszi😊 Egyébként valszeg ez is Ubi szerveren csücsül - nálam legalábbis be kell jelentkezni uplay-be ha használni akarom.

[merlinw.org]

Mi a bánat?
Lehet, szerencse, hogy nem indítottam el még ma! Nem is piszkálom egy darabig...
Én is elindítottam a fizetést, a plusz tartalmakat megkaptam, de a virtuális bankkártyámról nem emelte le a pénzt.
Csak nem miattam van az egész?! :Đ

Ha gondoljátok (és tudjátok is hol van), megosztom az én állásomat. Persze, ha engedi az Uplay!

No fene, mély együttérzésem!
Szoktam vele szórakozni én is, ezért kíváncsi lennék hogyan történt?! Vagy ez is csak a szokásos, (nem) mentési-szinkronizálási dolog?
Egyszer már megfagyott az alkalmazás, vitte a rendszert is magával. Csak az akku ki-be segített.

Eddig az bosszantott, hogy ha nem volt csatlakozva a PC-re, és akkor adott be egy jutalom ládát vagy küldetést, később iszonyú körülményes újra szinkronizálni. Többszöri ki-be lépegetés a PC-n, és egyszer csak hajlandó volt kiírni, hogy új dolog érhető el. Most meg már lehet aggódni a elért eredmény miatt is!
Lehet, hogy itt is vészmentést kell (lehet?) alkalmazni?

Egyébként, tényleg röhejes jutalmakat ad!

HeadHunter86
Én. Most. Rohadjon meg. Ráadásul 561 HUF-ot még fizettem is érte. Dögöljenek meg. Bízok benne, hogy még visszaáll a mentésem.

MerlinW
Na ki vesztette el 10 napnyi pöcsölését a companion app-ban? Igen én. Higgyétek el, nem kell nektek az Altair ruha😊 (a többi reward csak pár száz Livre)

Felindulásomban olyan ticket-et írtam az Ubi supportnak, ha elolvassák elvörösödött arccal néznek majd körbe az irodában, majd szégyenkezve indulnak egy eldugott sarokba, hogy kisírják magukat. Vagy csak bannolják a francba az accountomat xD

[merlinw.org]

MerlinW
Senkit sem rúgtam ki, szar az UPlay... nem először csinálja. Gyere vissza, és/vagy majd behívlak megint.

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem most igen.

[merlinw.org]

Merlin miért rúgtál ki a klubból?

Everything is true, nothing is permitted.

"While you might notice some improvements to framerate as a result of Patch 3, we still have a future patch planned to further address framerate concerns."

tehát nem fog. :-D
Miért van az, hogy felújítottam 2 café-t és azt amelyik az assassin bázis felett van mégis csak 80-as income-om van mások meg írják, hogy több ezres.
Köszönöm a pontosítást. <#eljen> Én sajnos nem értek annyira ezekhez a technikai dolgokhoz!

Honnan tudod, hogy az összes ac játékkal 18-as leszel? Neked működik rendesen a rendszer?
MerlinW
Nem CPU magról van szó, hanem szálról (szálkezeléssel tud egy alkalmazás egy időben több feladatot elvégezni. Egy magon futhat akár 1023 szál is szimultán (32bit esetén) ), és a főszál (main thread) van túlterhelve, nincs lebontva rendesen alszálakra.

Tehát a jelen állapotban ha túl van terhelve a főszál, mind a 4/6/8 processzormag 100%-on fog tekerni. Aztán mikor már a nem tudja a CPU feldolgozni ezt az adatmennyiséget, megáll a játék pár másodpercre, amíg az nem kap CPU időt.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.25. 22:51:43

[merlinw.org]

Myselor
akkor lehetséges hogy még ezzel is tudok játszani 😊 jó lenne ha ezt kijavítanák meg a haj fizikát is és nem esnék bele midenbe lowon.amúgy a Far Cry4hez csináltak egy fixet nem az ubi és megy 2 magos procikkal is mostmár meglepően jól fut,számomra tökéletesen remélem így ezt is tudom majd játszani ha javítanak rajta a patchben hogy jobban fusson😊
HeadHunter86
Nálam azért van hogy közel 100%-on muzsikál a 4 mag. 😊

Far Cry javításokat keményen visszvonták egyébként...itt meg azért elég terjedelmes a lista és ha jól látom a fő ludast is javították (improved task scheduling...egyszere túl sok mindent töltött a játék állítólag ez az akadozás oka.... Gyakorlatilag a processzormagok között nem osztja el egyenlően a feladatot, hanem egy-egy magot terhel keményen a többit meg szinte egyáltalán nem).

Ezt megerősíteni látszik az a jelenség is, hogy bárhogy állítjuk a csúszkákat nem lesz fps-beli, teljesítménybeli változás.