2039
-
#1598 Ha nem is nehézkesebb, de másabb. Néha nehezebb valóban, azonban, ha megszokod a lemászás/felmászás kombók használatát egész kellemes lesz. Utcán mikor futsz, érdemes nyomva tartani a lemászás gombot (bill-en E), akkor nem mászik fel semmire "véletlenül". -
#1597 Én vagyok a béna, vagy tényleg sokkal nehézkesebb az irányítás, mint eddig? Nem a harcra gondolok hanem a mászásra.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.14. 23:02:55 -
#1596 A DLC-t nem tudom, a season pass-osok az ingyen játékot holnap. Gondolom előbb javítják az alapjátékot, aztán foglalkoznak a DLC-vel. -
#1595 Le is toltam őket:) -
DantesHUN #1594 http://www.playdome.hu/hirek/41667/jovo-hettol-kompenzal-a-ubisoft
Innen vette, itt írták. -
Skyvolker10 #1593 Mikor kapjuk az ingyen dlc-t? -
#1592 Nem tudom melyik okos "magazin" írta, de netto hülyeség.
A Dead Kings ingyenes lesz mindenkinek, a China és a többi jövőbeli tartalmat (lesznek) megkapják a season pass tulajok. Season pass értékesítését befejezte az Ubi, aki nem rendelkezik vele, azok külön vehetik majd meg a DLC-ket valszeg a tervezettnél alacsonyabb áron.
Itt kell informálódni, nem az analfabéta magyar hírportálokon...
Idézet az Ubisoft-tól:
"Will Assassin’s Creed Chronicles: China still be available to Season Pass holders? Will it be sold as a stand-alone game?
Yes, Season Pass holders will be able to download Assassin’s Creed Chronicles: China when it becomes available. We are currently exploring options for other consumers. More details will be made available at a later date.
--
Will the other content in the Season Pass still be available to Season Pass holders? Will it be available and sold separately?
Yes. Season Pass holders will be able to download the additional new missions and equipment when they become available, such as the Revolutionary Armaments Weapons Pack which was made available for download on November 25. Players who didn’t purchase a Season Pass will be able to purchase the additional new missions and equipment when they become available. "
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.14. 16:02:06 -
Czobi #1591 Hasonló oldalakról többször is rendeltem már, erről (g2a) csak kétszer, de eddig nem volt semmi gondom vele, minden megjött és működött is. Elvileg van valami védelem is +1 euróért, ha jól emlékszem, amivel garantálják, hogy jó lesz, ha nem, akkor meg gondolom vagy visszaadják a pénzt vagy levásárolhatod, de nálam eddig tényleg minden mindig rendben volt. -
#1590 Én nem az ingyen játékra gondolok, hanem a Dead Kings DLC-re. -
DantesHUN #1589 Eddig úgy volt, hogy aki nem rendelt elő season pass-t, az kapja a DLC-t, aki megvette ingyen játékot. Nem értem , akkor még se lesz DLC? De hát már benne van most a játékban, vagyis inaktív, de benne van, ott a térképen ahonnan majd el lehet indítani. -
kutyakiki81 #1588 " Ezzel együtt a francia kiadó hetekkel ezelőtt úgy határozott, hogy a játékhoz tervezett season pass DLC-it mégsem készítik el" -
DantesHUN #1587 Nem, szerintem úgy van akik season pass-t vettek ingyen játék. Akik nem vettek, kapják a DLC-t, de ingyen játékot nem. -
Leky #1586 Én is úgy néztem, hogy lehet simán bankkártyával is fizetni. Mennyire biztonságos itt vásárolni? Megjön a cd kulcs, működik is? Még soha nem vásároltam itt és elég jó áron van. -
kutyakiki81 #1585 Igen,első körben az volt... -
Czobi #1584 Ahogy nézem, itt (https://www.g2a.com/checkout/cart/) szinte az összeset felsorolja, szóval szerintem lehet bankkártyával is, de mivel én csak Paypal-lel szoktam fizetni, így biztosat se tudok mondani. De szerintem nézd meg ezt, aztán legfeljebb nem veszed meg. -
#1583 Ezt úgy értsem, hogy mégsem lesz Dead Kings DLC? De nem úgy volt, hogy a sok hiba miatt ingyen megkapjuk ezt a DLCt?
Utoljára szerkesztette: CroftManor, 2014.12.14. 11:55:07 -
#1582 Végigvittem. Hát, szépnek szép, meg kijavították végre a counter kill easy mode-ot, ami az előző részekben lényegében legyőzhetetlenné tette a főhősöket (bár itt a smoke grenade azért valamennyire még mindig OP), de lényegében eléggé unalmas lett. Lehetetlenség elspoilerezni a történetet, mert ha valaki végigjátssza a bevezetőt és elképzeli a leglineárisabban, hogy mi fog történni, akkor kb ki is találta, hogy mi lesz a sztori. Egy fordulat nincs benne, nulla, zéró.
Ráadásul elméletben ugyan lehet utána továbbjátszani, de nem látom semmi értelmét. Talán, ha jönnek rendes dlc-k majd. Bár a lenti hírek tükrében ez erősen kérdéses.
A Black Flag nem volt kedvencem, de ott legalább volt értelme a főszál mellett is csinálni dolgokat, itt lényegében nincs. Az unlockolható armor is csak egy outfit, semmi bónuszt nem ad, csak egy skin a karakteren. :( Ami pénzt meg tárgyat a főszálon kapunk, az pontosan elég is, hogy simán végigtoljuk a játékot.
Kicsit csalódott vagyok. A rogue túl rövid lett, meg dlc-szerű, ez meg túl unalmas, egyszerű. Nekem nem a bugokkal volt bajom, az előfordul. A történet, a karakterek, a content nagyon halovány. Arno nem Ezio, de nem is Altair. Inkább Connor, bár azért annyira nem unalmas, de nem sokkal érdekesebb. Viszont Connernál ott volt Haytham, itt meg nincs semmi.
Párizs viszont szép. -
#1581 Az oldalnézetes, kínai helyszínes játékkal mi lesz? -
Meridius #1580 Indiai Origin / Nvidia kupon -
Leky #1579 És van olyan hely ahol Paypal helyett bankkártyás fizetésre is van lehetőség úgy mint pl. a Steam-en? -
#1578 No comment:
"Köztudott, hogy a széria talán legrosszabbul sikerült epizódja lett az Assassin's Creed Unity, legalábbis a végleges változatban maradt hibák tekintetében. Ezeket a hibákat a Ubisoft folyamatosan javítja, a játék negyedik nagy frissítése jövő hétfőn várható. Az ígéretek szerint ez a legtöbb még megmaradt bosszantó hibát orvosolni fogja, valamint javítani fog a játék általános teljesítményén és a többjátékos mód stabilitásán is. Ezzel együtt a francia kiadó hetekkel ezelőtt úgy határozott, hogy a játékhoz tervezett season pass DLC-it mégsem készítik el, az erre előfizetett játékosokat (illetve a Gold Editiont vásárlókat) pedig egy ingyenes játékkal szeretnék kiengesztelni. Mára az is kiderült, hogy ez az ajánlat jövő héten lép életbe és a következő játékok közül lehet válogatni:
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Far Cry 4
- Just Dance 2015
- Rayman Legends
- The Crew
- Watch_Dogs
Természetesen a fenti listán szereplő játékok minden játékos esetében kizárólag arra a platformra választhatóak, amire a Unityt is megvették korábban. Az érintettek jövő héten a Ubisoft egy külön weboldalán jelentkezhetnek majd be Uplay, PSN vagy Xbox Live profiljukkal és ott választhatják ki a nekik tetsző címet."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.14. 11:21:41 -
Czobi #1577 Szia!
Itt érdemes nézelődni:
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-assassins-creed-unity-cd-key-compare-prices/
Pár helyen még rájön egy fél eurós payment fee, de még így is sokkal olcsóbb, mint dobozosan megvenni. -
Leky #1576 Sziasztok! Hol érdemes megvásárolni a játékot? Hol a legolcsóbb? -
Austin Bailey #1575 sziasztok, fordítja valaki a játékot? -
Meridius #1574
"NEWS
12.11.14
Patch 4 Coming December 15
We expect that Patch 4 will be released next week on Monday, December 15 across all platforms. This patch will address issues with stability and performance as well as online matchmaking and connectivity (among other fixes and improvements).
For optimal performance before and after the patch, PC players using AMD video cards should be sure to install the latest drivers.
-The Live Updates Team"
-
Joint Joe #1573 Megtaláltam, a UPlay accountomon bejelentkeztem, és ott kiírta. Köszönöm a segítséget! -
Gary #1572 Én PC-n, de szerintem mindegy! Uplay-re csatlakozik az is.
Az uplay.ubi.com-on van PS4 fül is, de ha odakattintasz, akkor azt fogja jelezni, hogy Neked megvan ez a játék erre a gépre. :Đ -
Joint Joe #1571 Azt elfelejtettem közölni, hogy PS4-en játszom a játékkal. -
Gary #1570 Az aktuális indítástól számított időt, a játék közbeni SHIFT+F2 megnyomásával láthatod, az Áttekintés fül/menüpont alatt.
A teljes játékidőt az uplay.ubi.com -ra való bejelentkezés után láthatod, egyéb statisztikákkal együtt, az Uplay-en szerzett barátaid eredményeivel összevetve.
Gondolom, a pauzált játékidőt is beleszámítja! Nekem az ebédszünetet és az utána való szunyókálást is belevette. 106 órám csak így lehet benne! :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2014.12.11. 17:53:40 -
Joint Joe #1569 nem találtam sehol :/ -
#1568 Passz, de mintha láttam volna statisztikát valahol az esc menüben. -
#1567 Gondolom miután eloltották a tüzet:) -
cRusa1deR #1566 Club competitition mikor kezdődik? -
Joint Joe #1565 Sziasztok, hol tudom megnézni, hogy mennyi ideje játszom a játékkal? -
#1564 Fejlécben OFF topik, ott tedd fel a kérdésedet kérlek. -
#1563 bocs, de ez nem warez topic -
ojpenge #1562 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sziasztok. Olyan problémám van hogy 25 %-nál járok a játékban és amikor megyek a következő küldetéshez egyszerűen megáll a játék.. A menü az hibátlanü működik csak az összes karakter megáll. Reloaded van fennt. Tudtok segíteni hogy mi lehet a gond?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.11. 15:19:41 -
Gary #1561 Már nem emléxem, de rákeresve:
A 9-es szekvencia teljesítése után lesz elérhető skill.
Forrás: http://supremegamer.hubpages.com/hub/assassins-creed-unity-unlock-skills-guide -
#1560 Azért ez már tömeg :D Kép 1 Kép 2 -
#1559 Vannak akiknek ez fontos, mert a maximumra törekednek, nincs is ezzel baj, azért vesznek nvidiát hogy ezeket lássák, én észre se veszem ezeket az effekteket, mert nem nyomnak annyit a latba mint pl a textura vagy a sharder minősége, pedig volt már nvidiám is, most amd-kártyám van.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.12.11. 06:56:58