• Dewri
    Csak a te kedvedért bementem egyet PvP-be. Tier6 Bradley, Lost Island. Meglőttem egy BMP3-at, aztán érkezett egy Ambrams és egy Challenger, géppuskával nulla esély, menekülés közben kaptam egy lövést, belefér. Elmentem másfelé. Meglőttem megint egy BMP3-at, aztán érkezett egy T80, nulla esély. Közben meglőttek szemből, 2 helyről láthatatlanul, maradt százvalahány hp. Aztán rámrohant valami td, miközben töltöttem. És nem álltam egy helyben, rejtőzködtem, csak lőni mentem ki, nem én voltam legelöl. Sebeztem 850 körül, a kör 9-0 buktával zárult (9 ellenfél maradt még a végére...), kaptam nettó 16 ezret, PvE-ben azért 40 körül meg szokott lenni... Tényleg megéri... Az MBT-70 12 seces töltésével a közelébe nem megyek a PvP-nek, instant öngyilkosság lenne... A Challengerrel még a páncélzat tuning előtt játszottam, akkor betegre vertek, azóta nem néztem be, mert szeretnék továbbra is úgy gondolni a Challengerre, mint sebezhetetlen nehéztank, amivel lehet menni előre (PvE), nem úgy, hogy egy szikla mögött szerencsétlenül remegő félvak ingyenfrag, amiből ha valami kilóg a fedezékből, 4en lőnek bele 500-at (PvP)...

Így, nulla forintos befizetéssel, nálam ilyen egy standard PvP kör. Így ment ez a wotban, a war thunderben és itt is, volt időm hozzászokni. Általában a top3 tank jön szembe bármerre megyek (amiket esélyem nincs átlőni), általában láthatatlanul lőnek halomra bármekkora a látótávom (nehéztank vagy felderítő, lényegtelen), általában az én csapatom kap ki durván (tehát nem éppenhogy, szoros küzdelemben...). Most is: az egy dolog, hogy engem kilőnek egy géppuskás kis szarral, de ott van még 14 ember, köztük 4-5 páncélos MBT a lista tetején, mégis 9-0, nem 15-13...

Persze érdekes lenne megnézni, milyen lenne az élet, ha beletolnék mondjuk egy éves prémiumot, és megvenném az összes prémtankot mellé, de nem fogok ilyet tenni. Marad a PvE, lassan de biztosan stratégiával...