5226
  • SzocsA
    Mikor lesz akció a 9es tankokra?
  • PoczyAW
    Ez van sajnos, nem én alakítom a játékszabályokat én csak játszom. Simple deal with it.

Az aktuális videóm, egy gyors meccs az egyik új kínai csodával.

https://youtu.be/wJFCcGvl5r4
    Utoljára szerkesztette: PoczyAW, 2016.03.06. 17:28:24
  • Gyuszopapa
    Na ezért skippelem ezt a játékot.Saját magának spottol az arty,vicc és az a szűkülési sebesség.
  • PoczyAW
    Sziasztok!

Nemrégiben elindítottam sajaát youtube-csatornámat, ahol a játékkal kapcsolatos útmutatók, járműbemutatók, lets play-jellegű játékmenetek stb. találhatóak. Örülnék, ha valakinek kedve és/vagy ideje lenne benézni, hátha talál olyat ami megtetszik neki. Mivel nemrég (kb. 1 hete) indult így még nincs túl sok videó, de folyamatosan bővül a repertoár.

Íme egy link:

Üdv:
    PoczyAW
  • Alien69
    Nem. De nem is "kényszerít" napi 10 (vagy több) csatára...
    (hogy meglegyen a 150 nyert záros határidőn belül)
  • Lokker
    far cry primalba is event lesz?
  • Alien69
    Mondjuk rájöttem, hogy még se fogom tudni megcsinálni. Ugyanis, far cry primal, és a the Division most /jöttjön ki, ergo, még a napi belépés is kérdéses lesz...
  • ToCsEk
    minden játékos megkapja nincs olyan hogy csak az első 10 :D
  • Alien69
    Csak kérdés, hogy MINDENKI megkapja, aki elér 150 wint kb egy hónap alatt (a megadott időszak alatt)?
    Az speciel kb 300 csata. Ha célirányosan csinálom, és nem pazarlom az időmet a nagyon rossz win ratióval rendelkező járműveimre, shimán meglehet csinálni...
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.03.04. 19:27:56
  • kissssss
    én lehet hogy megpróbálom megcsinálni, amit most a war thundernél művelnek az röhej kategória... inkább átnyergelek AW-re úgy is rég nem játszottam vele.
  • ToCsEk

elsőre sárga ammorack 2.lövásre elpukkant
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.03.04. 17:40:02
  • Plata
    Nekem havi 150 csata nincs meg,nemhogy win.
  • kissssss
    jól hangzik de 150 win? keményed oda kell tennie magát az embernek ha megakarja szerezni ezt a reskin bmp1-et.
  • ikarus44
    A jó öreg szarship Elég ha ennyit mondok?
  • Plata
    Hát srácok ez az M60A2 eléggé vacak cucc.PVP és PVE csatában is gáz, mert atom lassú.
    PVE csatában szinte semmi ellenséget nem látok,mert mire én haladok pár száz métert a csapat többi tagja a pálya túlsó felén dekkol.Mindig fürge kis vacakokkal kerülök egy csapatba.
    PVP-ben is hasonló a helyzet,lassú nagyon.
  • Zoli105
    Prém tank és 14 nap prémfiók nyerési lehetőség ! Március 7-Április 4ig !
    https://aw.my.com/gb/news/general/introducing-march-madness?id=13.2000009&clientlang=en&clientterritory=eu&gcid=8046572413578518429&server=0&lang=en_GB&clientstate=installed&clientbuildid=74&_1lp=0&_1ld=2046937_0
  • ToCsEk
    annyit fognak csinálni, hogy az mbtk nem kapnak új gyenge pontokat, hanem a már meglévőket nerfelik, teszik könnyebben beüthetővé

"MBTs are not gaining more weakspots in the front in 0.14. The weakspots are only getting slightly easier to hit. They still will not be the optimal locations to try and penetrate an MBT." Spunky Obsidian Community Manager
  • Antimat
    Mit szólsz a beígért változásokhoz a 0.14 peccsben? Végre csinálnak valamit a high tier gameplay-jel állítólag, lesznek új mapok PVE-ben, egy új PvP-ben, elég jónak ígérkezik így papíron.
  • ToCsEk
    mekkora botok vannak azt a kurva :D
    mikor only tier6ba bedob 4 tier7est chally1ket erre a bot chally1 spamolja a HE.t :DDD okay
  • yossarianHUN
    Az hagyján hogy prém előfizu, de még prém tank is, ráadásul hatos. Ezért általában már fekete Csajkában visznek a My.com HQ-ba, hogy a legfőbb fejlesztők társaságában, párducmintás bugyis prostiktól övezve mártogathasd a francia bagettet a Beluga kaviárba, frissen bontott 60 éves whiskeyt szürcsölgetve. SzocsÁ-hoz is már csak idő kérdése, hogy becsöngessen a bögyös Natasa.
  • Antimat
    Hát még mindig nem érted, látom. Elmagyarázom:
    Prém előfizud van, azaz téged nyom a játék! Minden átüt, minden meccset te nyersz !!!!44négy!

Érted már?
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.03.01. 18:38:26
  • SzocsA
    Hát szerintem működik PVPben is.... :D
    Büdös taifun 2 mennyi idő alatt tölt? Volt 5 s vissza az mbt70el de kétszer belém lőtt még ezalatt és meghaltam a végén.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

De ezzel lett leszorzózva előtte lévő csatával.......
  • yossarianHUN
    A Terminator is AFV, de próbálj meg vele felderíteni, vagy a Leo 1-gyel MBT-ként játszani. A Draco az én fogalmaim szerint TD.
  • Lokker
    Jah, meg tuti nem is elsőre sikerült neki, csak a legmákosabbat rakta ide ki... valójában ment vagy 10 meccset mire összemákolta ezt...
  • aru
    A Draco az AFV és nem TD... Az utolsó TD az ágon az M1128.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.29. 20:05:39
  • yossarianHUN
    Na megnéztem, milyen nehéz mostanában papír TD-vel PvE-zni. Hát majd' megszakadtam.

Össz-vissz egy MBT volt a csapatban, de még így is agyaggalamb lövészet volt.
  • Prince23
    PvE-ban minden tankot át lehet ütni, ez vajon miért nem működik a PvP-ben? Szerintem nem való arra a pve, hogy ki ismerd a tankok gyengéit. pveban minden ai gyenge. Pedig t7-tel szoktam mendegélni... természetesen hardon. Szerintem csak szórakozásra meg egy átlag coop élményre jó a pve, mert egy rakás szar, ugyanis tanulni belőle nem lehet pvp-re. Legalábbis sztem egyáltalán nem készít fel a PvP csatákra. Pedig marhára ezt várná az ember...
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.02.28. 23:48:23
  • ToCsEk
    ez a t72a egy rakás szar
  • SzocsA
    A PVE arra való, hogy kitapasztald a tankok gyenge pontjait, meg hogy ha be van forgatva a tank akkor hogy tudod átütni bizonyos helyeken.
    De igazából nem ezért forognak.
    Érdekes amúgy a prém dolog, mert én a legtöbb csatát mind elbukom kb 55-45 % ban nyerek.
    De ha kikapok akkor is próbáltam lehozni a kört meg van sebzésem és itt majdnem megkapod azt az összeget és xpt ami a győztesnek jár, ha jól teljesítesz.
    A challegner 1 el mentem vagy 100 csatát mire meglett az ariate.
    A Wiesellel 203at a leót húztam ki belőle.
    Az ariateval meg most vagyok 99 csatánál és kell még vagy 100 000 xp.
    Nem drága a prém 6000 ft ért vehetsz 5500 aranyat az két hónap prém, és még marad aranyad.
  • yossarianHUN
    Meg van adva százalékban. Megmondanám, de fejből se a HP-ját, se a százalékot nem tudom. Mindegy, de amíg van üres armor slot, addig oda tedd, mert a globalba bármi mehet.
  • SzocsA
    Az ariaténak mennyi lesz a hpja ha felteszem a 3as szintű láncos retrofilt?
    Nekem 2600 valahány hpm van így! Az mindegy hogy a global sotba teszem vagy az armor slotba nem befolyásol semmit sem?
    Meglepett, hogy csak 300 hpt dobott rajta.
  • yossarianHUN
    Jutányosan tudok kecskét szerezni, amit feláldozhatsz kőoltáron. Gondolom abban is hiszel, ezután a prémiumos teória után. Szerintem kenj egy pentagramot kecskevérrel a monitorra, hátha akkor többet tesz majd felülre az MM. Egyébként nem tudtam, hogy én itt univerzális help desk alkalmazottba minősültem át, hogy minden kérdésre nekem kell válaszolni. De rendben, és te hány cikket írtál az AW blogra a 4335-ös hsz óta?

Na várj, a végéhez kényelmesen leülök és szerzek popcornt, mert az a kedvenc részem, mikor valaki megpróbálja elmagyarázni, hogy a PvE nehéz, meg mennyi skill kell hozzá.

...

Na. Kérlek folytasd.
  • Dewri
    Ha mondjuk a fórumban kérdéseket feltevőknek is igyekeznél olyan lelkesedéssel válaszolni, mint ahogy beszólogatni igyekszel, akkor gondolom többen hálásak lennének... Persze biztos lekötött eddig a következő éves prémium vásárlása, vagy az új kínai prém tankkal hasítottál idáig, ezért nem válaszoltál már a 4335 hsz óta egyik kérdésre sem, ami azóta fölmerült. Mondjuk válaszolni normálisan kell, másokat csesztetni kevesebb ész is elég, az egy házigazda dolga...

Egyébként azért megnézném, hogy hogyan teljesítesz egy Rolling Thunder/Onyx/Dire Strait pályán hardon, mondjuk egy td-vel vagy egy páncél nélküli géppuskás kis fossal (de MBT-vel se rossz...). Elvégre semmi kihívás nincs, tök egyszerű, csak mész és senki nem lő rád, mindenki háttal áll az ágyúd előtt... Szerintem nem mostanában játszottál PvE-t...
  • Dewri
    Szép, de itt a te csapatodban maradtak nyolcan, nem úgy mint nálam... És nálad is ott figyel a 29 nap prémium a sarokban... Korábban felhívtam a figyelmet erre az érdekes (és nyilván véletlen...) "összefüggésre":

"A fórumokon szépen mutatnak a fél milliós PvP nyereségek, de érdemes megnézni, hogy ezeknél általában véletlenül ott figyel a több napi/heti/havi prémium a sarokban..."
  • kissssss
    challi2-vel több mint tízezer dmg... megnéztem volna ezt a mecset.
  • SzocsA
    Ez odabaszott és maradt neki 3300 hpja :D
  • SzocsA
    meg kell nézni, hogy mennyi spotter van és ha kevesebben vagytok nem mész lost islandon a szigethez egyedül, hanem hátrább állsz meg.
    Mocskos egy menyét ez a tank :D
    Jobb mint egy prémtank az mbt 70 ennyit hoz kb ezzel a sebzéssel.

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.02.28. 15:29:17
  • SzocsA
    a bardley kurva jól pattint, meg azzal elsősorban spootolni kell, mutatni az ellenfelet, és ha egyedül van egy tank akkor ketten mentek rá egy mbt és te meg szépen a seggébe settenkedsz és beletárazol....
    Volt hogy 3 tankot nyírtam ki vele egyszerre, egy tdt és két spottert.....
    Kár hogy nincs replay....
    Tessék itt a bradley....
    Top sebző vagyok ezzel a szarral.
    Nem mondom, hogy mindig iylen van amikor szar kör van mert egyedül kamikázézok vagy kiszedik a társakat hiába spootolok..

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.02.28. 15:12:52
  • yossarianHUN
    Hát igen, a PvE-vel ellentétben a PvP-ben van kihívás (néha sok is). Pedig milyen jó több tucatnyi botot lőni halomra, akik versenyt futva ugrálnak az ágyúd elé, aztán kezdenek helyben forogni, hogy kényelmesen lőhesd a seggüket, miközben meg se tudnak karcolni, max ha valamelyik szerencsétlen véletlenül a hátad mögé spawnol. Ez aztán a kihívás, kaland, izgalom.

• Dewri
    Csak a te kedvedért bementem egyet PvP-be. Tier6 Bradley, Lost Island. Meglőttem egy BMP3-at, aztán érkezett egy Ambrams és egy Challenger, géppuskával nulla esély, menekülés közben kaptam egy lövést, belefér. Elmentem másfelé. Meglőttem megint egy BMP3-at, aztán érkezett egy T80, nulla esély. Közben meglőttek szemből, 2 helyről láthatatlanul, maradt százvalahány hp. Aztán rámrohant valami td, miközben töltöttem. És nem álltam egy helyben, rejtőzködtem, csak lőni mentem ki, nem én voltam legelöl. Sebeztem 850 körül, a kör 9-0 buktával zárult (9 ellenfél maradt még a végére...), kaptam nettó 16 ezret, PvE-ben azért 40 körül meg szokott lenni... Tényleg megéri... Az MBT-70 12 seces töltésével a közelébe nem megyek a PvP-nek, instant öngyilkosság lenne... A Challengerrel még a páncélzat tuning előtt játszottam, akkor betegre vertek, azóta nem néztem be, mert szeretnék továbbra is úgy gondolni a Challengerre, mint sebezhetetlen nehéztank, amivel lehet menni előre (PvE), nem úgy, hogy egy szikla mögött szerencsétlenül remegő félvak ingyenfrag, amiből ha valami kilóg a fedezékből, 4en lőnek bele 500-at (PvP)...

Így, nulla forintos befizetéssel, nálam ilyen egy standard PvP kör. Így ment ez a wotban, a war thunderben és itt is, volt időm hozzászokni. Általában a top3 tank jön szembe bármerre megyek (amiket esélyem nincs átlőni), általában láthatatlanul lőnek halomra bármekkora a látótávom (nehéztank vagy felderítő, lényegtelen), általában az én csapatom kap ki durván (tehát nem éppenhogy, szoros küzdelemben...). Most is: az egy dolog, hogy engem kilőnek egy géppuskás kis szarral, de ott van még 14 ember, köztük 4-5 páncélos MBT a lista tetején, mégis 9-0, nem 15-13...

Persze érdekes lenne megnézni, milyen lenne az élet, ha beletolnék mondjuk egy éves prémiumot, és megvenném az összes prémtankot mellé, de nem fogok ilyet tenni. Marad a PvE, lassan de biztosan stratégiával...