Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is lehet venni raw materialt (még?) Aki Open Beta óta játszik annak kb a legtöbb épület megvan már T5, ami most a legnagyobb szint. Később fognak új épületeket hozni, nagyobb szinteket, és talán raw materialtból lehet majd boost csomagokat gyártani, de nem ez a prioritás a fejlesztésben. 1 - 1.5 hónap mulva szerintem hozzá fognak nyúlni a bázis témához, mivel addigra sok usernek lesz nagyon sok fölös raw materialja, és vinnyogni is fognak h nem tudják elkölteni 😊
Ajánlatos T4-ig eljutni, ott PvP már nagyon pörög, alatta inkább PvE.
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2016.01.13. 14:18:00
Ajánlatos T4-ig eljutni, ott PvP már nagyon pörög, alatta inkább PvE.
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2016.01.13. 14:18:00
Ingyen is bőven fel lehet építeni
Még ez a bázís építgetés is tök mókás.Bár gondolom ez főleg akkor jó ha pénzért veszek materialt,mert napi 100-al sokra nem megyek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.13. 13:17:46
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.13. 13:17:46
Amcsi ág nekem bejött, kicsit a papírabb tankok közé tartozik, de gyors és jó tűzerő. Az tény és való, hogy M1A1 (T8) -tól az igazi a móka velük, ott beizmosodik az armor is.
twitch.tv\mnk_official
Ez az M41 eddig eléggé bejön.
Sajnos PVP-n nem tudtam tesztelni,nincs elég játékos,és sosem hív be.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sajnos PVP-n nem tudtam tesztelni,nincs elég játékos,és sosem hív be.
Ami nagyon lényeges változás wothoz képest, a nagyon egyformára balanszolt T8+ gépeknél, a retrofitek + parancsnokok jelentős előnyt adhatnak egy adott járműnek. Az első 3 link alapos átolvasása után válassz ágakat.
És nyugodtan ignoráld a "nincs egyensúly, meg mi a fs.zom ez a sok 12-0" panaszkodásokat. A játékos bázissal van a baj, az meg olyan amilyen. Ez game nagyon profi munka.
És nyugodtan ignoráld a "nincs egyensúly, meg mi a fs.zom ez a sok 12-0" panaszkodásokat. A játékos bázissal van a baj, az meg olyan amilyen. Ez game nagyon profi munka.
Jah,ne is mond vak vagyok mint állat.<#vigyor>#vigyor>
Köszi.
Köszi.
Látod fent a linket? Yossarian /The Lightbulb/, Tocsek és Logan csináltak egy fasza kis blogot.
Kilistázom prioritás szerint az olvasmányokat.
Járműosztályok
Retrofit rendszer
Parancsnok és legénység bemuatása
Lőszerfajták
Páncélzat és védelmi rendszerek
Bázisrendszer
Amit a PVE módról tudni kell
Kilistázom prioritás szerint az olvasmányokat.
Járműosztályok
Retrofit rendszer
Parancsnok és legénység bemuatása
Lőszerfajták
Páncélzat és védelmi rendszerek
Bázisrendszer
Amit a PVE módról tudni kell
A recon, főleg felderítésre van, kisebb kaliberű gépágyúja van, de attól függetlenül mindent ugyanúgy szétbont, ill nagyon OP a camoja, és a mozgékonysága is kiváló. Jelenleg ez az abszolút OP ág a játékban.
A fire support annyiban különbözik a recon-től, hogy valamivel roszabb az álcája, és a mozgékonysága is kicsit rosszabb, de még bőven elfogadható mindkettő, és a fő fegyvere az irányított rakéta.
A high caliber light pedig olyan mint a wot-ban a könnyű tank. vagyis jó mozgékonyság, nulla páncél, jó löveg
A fire support annyiban különbözik a recon-től, hogy valamivel roszabb az álcája, és a mozgékonysága is kicsit rosszabb, de még bőven elfogadható mindkettő, és a fő fegyvere az irányított rakéta.
A high caliber light pedig olyan mint a wot-ban a könnyű tank. vagyis jó mozgékonyság, nulla páncél, jó löveg
Akkor asszem a PT-76 és M41 rossz választás volt.
Azt is elmagyarázhatná valaki hogy miben különbözik a Recon,Fire Support Vehicle és a High Caliber Light.
De ha van erről magyar leírás azt is megköszönném.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.13. 11:06:05
Azt is elmagyarázhatná valaki hogy miben különbözik a Recon,Fire Support Vehicle és a High Caliber Light.
De ha van erről magyar leírás azt is megköszönném.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.13. 11:06:05
Crab, száguldozni. MBT /nehéztank/ T-90MS, Leo2A6, M1A2. Mind jó.
Hát csak halvány gőzöm sincs mnelyik ágon induljak el,ebben más a tech tree,nincs az hogy amerikai meg ruszki meg britt meg francia ág,hanem totál katyvasz.
És PVP-re nem tudok menni,nincs Tier 1 szinten játékos.
És PVP-re nem tudok menni,nincs Tier 1 szinten játékos.
i5 3570K 8 giga ram és GTX 970 mellett nem fut ultrán 60fps-el (vagyis nem mindig, nagy terek megzabálják) szóval én is visszavettem high-ra a dolgokat (persze így is baromi szép), viszont amit említett korábban yossarian kolléga azt a distance detai-t kipróbálom, hogy mivan ha csak attól szabadulok meg.
Ami viszont igaz: játékélmény > grafika
Ami viszont igaz: játékélmény > grafika
twitch.tv\mnk_official
Nálam AMD FX-4100 (3,6 GHz), 4 GB memória és egy Radeon HD5750 (1 G😎 videókártya mellett minden beállítás medium, csak a "textures" high, így megy stabilan 40-50 fps között a játék, 64 bites Windows 10 mellett. Igaz a felbontást viszavettem 1600x900-ra (1920x1080-ról), mert ez a kártya még nem igazán HD-ra van tervezve (2009-es vas...), olyan felbontáson kicsit gyengébben megy, mint ezen.
Így azért jobban néz ki a játék, mintha mindent low-ra tennék, de akkor megvan a 60 fps is és nem annyira ronda még úgy sem, persze ez viszonyítás kérdése: nekem sosem volt mindenek feletti szempont az "überultragiga" grafika egy játéknál, ha a játék le tud kötni, mert olyan a fílingje... És persze az SD kliens van leszedve, nem a HD.
Egyébként az ajánlott rendszerkonfigban is 1 gigás kártyát javasolnak a weboldalon.
Így azért jobban néz ki a játék, mintha mindent low-ra tennék, de akkor megvan a 60 fps is és nem annyira ronda még úgy sem, persze ez viszonyítás kérdése: nekem sosem volt mindenek feletti szempont az "überultragiga" grafika egy játéknál, ha a játék le tud kötni, mert olyan a fílingje... És persze az SD kliens van leszedve, nem a HD.
Egyébként az ajánlott rendszerkonfigban is 1 gigás kártyát javasolnak a weboldalon.
"Mert WOT-ban imádok velük ökörködni."
akkor barátom ezt a játékot kifejezetten élvezni fogod....
akkor barátom ezt a játékot kifejezetten élvezni fogod....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
The T-90 series vehicles’ (Terminator, Ramka, T-90 and T-90MS) rear armor was reduced to make it penetrable by autocannons of appropriate tiers
The T-90MS lower frontal plate was fixed (reduced to pre-0.12 value after an unintentional buff)
Az első mondatot értem, T-90 széria nerf ezáltal hátulja legalább belőhető lesz a Crab számára, a második mondatot annyira nem vágom. Nerfet kap a frontja is, miután véletlenül buffolódott vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.01.13. 01:04:18
The T-90MS lower frontal plate was fixed (reduced to pre-0.12 value after an unintentional buff)
Az első mondatot értem, T-90 széria nerf ezáltal hátulja legalább belőhető lesz a Crab számára, a második mondatot annyira nem vágom. Nerfet kap a frontja is, miután véletlenül buffolódott vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.01.13. 01:04:18
Az 1 gigás VGA kicsit soványnak hangzik, de szerintem nem lesz vele gond, ha nem akarsz ultrára rakni mindent. Igen, használhatóak a scoutok (itt AFV-k), sőt, jelenleg kicsit OP-k is, mert rohadt gyorsak, és nagyon jól rejtőzködnek.
Jah az accom megvan,már tölti is lefelé.
Lenne még egy fontos kérdésem,a scout tankok használhatók valamennyire?
Mert WOT-ban imádok velük ökörködni.
Lenne még egy fontos kérdésem,a scout tankok használhatók valamennyire?
Mert WOT-ban imádok velük ökörködni.
Még le sem töltöttem,először kiakartam kérni a véleményeteket.
A gépem kb ilyen:I5 4x3.2ghz proci meg 8 giga ram és valami 1gb vidkari.
Elvileg accom van,mert jelentkeztem tesztelőnek annó.
A gépem kb ilyen:I5 4x3.2ghz proci meg 8 giga ram és valami 1gb vidkari.
Elvileg accom van,mert jelentkeztem tesztelőnek annó.
Ejj, belenyúlsz a lecsóba. De ha egyből a 8-ast veszed meg, nem lesz gondod az amcsi ággal. 😊
Azért egy MBT-70-est ajánlok figyelmedbe, ha akciós lesz.
Interaktív enciklopédia harmadik kötetének tartom, ahol a Modern éra harcjárműveit próbálhatjuk ki.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.13. 00:08:24
Interaktív enciklopédia harmadik kötetének tartom, ahol a Modern éra harcjárműveit próbálhatjuk ki.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.13. 00:08:24
angelus1991ster.blogspot.hu
Hááát ma asszem január 13 és talán szerda.Jah,az,megnéztem a számítógép óráját.
Néztem róla videókat és eléggé WoT klónnak látszik,de modern tankokkal,őszintén szólva az amcsi tankok érdekelnének.
Néztem róla videókat és eléggé WoT klónnak látszik,de modern tankokkal,őszintén szólva az amcsi tankok érdekelnének.
"Mi a ragya,aszittem ez az AW topic nem a doni harcok topic" - Milyen nap van ma?
Mellékeltem pár térképet a linkelt videóhoz.
Mellékeltem pár térképet a linkelt videóhoz.
Hát a WOT-ban max a T8 érdekel,tovább nem nagyon megyek,egy két kivétellel.
Prém tankom úgysem lesz,WOT-ban is csak úgy lett hogy a tankomból prém lett.No meg egy kis bugolt kódos aranyból vettem.<#whatever>#whatever>
Prém tankom úgysem lesz,WOT-ban is csak úgy lett hogy a tankomból prém lett.No meg egy kis bugolt kódos aranyból vettem.<#whatever>#whatever>
Jelenleg még jóval, de ez főleg a CPU-ra áll. Mindazonáltal ha kipróbálod és akad, vedd le a "distance detail" beállítást low-ra, vagy medium-ra, mert az eszméletlen módon zabálja fel a procit, még az i5-i7-eket is.
A csapattársak ugyanakkora barom állatok, a hülyeség sajnos worldwide jelenség.
Ez már bonyolultabb kérdés. Itt eleve lassan haladsz, mivel a T2-3-4 nem az a matchboxban rohangáló hülyegyerekek homokozója, mint a WoT-ban, hanem játékmenet tekintetében kb. ugyanazt nyújtja, mint a magasabb szintek. Alacsonyabb szinten nem lesz gondod a kredittel, eszméletlenül lehet keresni egy sima T4-5 tankkal is, a ménkű akkor vág be, ha eljutsz T8-ig. T8-ban már borsosak a dolgok, a T9 meg kifejezetten elborult árakkal dolgozik, maga a T9 tank 15 milla, a moduljaik többsége 2-3 milla, a retrofitek (wotos felszerelések megfelelői) meg szintén 2-3 misi körül mozognak. Ide már nem árt prém tank, de ha nem vonz a T9, akkor simán megleszel nélküle.
A csapattársak ugyanakkora barom állatok, a hülyeség sajnos worldwide jelenség.
Ez már bonyolultabb kérdés. Itt eleve lassan haladsz, mivel a T2-3-4 nem az a matchboxban rohangáló hülyegyerekek homokozója, mint a WoT-ban, hanem játékmenet tekintetében kb. ugyanazt nyújtja, mint a magasabb szintek. Alacsonyabb szinten nem lesz gondod a kredittel, eszméletlenül lehet keresni egy sima T4-5 tankkal is, a ménkű akkor vág be, ha eljutsz T8-ig. T8-ban már borsosak a dolgok, a T9 meg kifejezetten elborult árakkal dolgozik, maga a T9 tank 15 milla, a moduljaik többsége 2-3 milla, a retrofitek (wotos felszerelések megfelelői) meg szintén 2-3 misi körül mozognak. Ide már nem árt prém tank, de ha nem vonz a T9, akkor simán megleszel nélküle.
Mi a ragya,aszittem ez az AW topic nem a doni harcok topic.<#hehe>#hehe>
De igazából lenne pár kérdésem.
AW-hez mennyivel kell erősebb gép mint a WOT-hoz?
Az AW-ben is kb arra számíthatok mint a WOT-ban?Vagyis tök dinnye csapattársak?
Az AW-ben a fejlődés nehezebb vagy jobb?AW-hez is kell prém tank meg prém acc ha pénzt akarok keresni?
De igazából lenne pár kérdésem.
AW-hez mennyivel kell erősebb gép mint a WOT-hoz?
Az AW-ben is kb arra számíthatok mint a WOT-ban?Vagyis tök dinnye csapattársak?
Az AW-ben a fejlődés nehezebb vagy jobb?AW-hez is kell prém tank meg prém acc ha pénzt akarok keresni?
Ha nem gond, pár térképet is linkelek a doni csatáról.
Hadseregek helyzete 1942 vége fele:
Csata eleje:
Csata vége:
Keleti front bukásának kezdete 1943 elején:

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.12. 21:54:20
Hadseregek helyzete 1942 vége fele:

Csata eleje:

Csata vége:

Keleti front bukásának kezdete 1943 elején:

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.12. 21:54:20

Ideje volt már.
Na erre kíváncsi leszek
Viszlát.
😄DDDDDDDD
twitch.tv\mnk_official
Mindenki buzi. Geci fasszopók!!! Szarakodtok itt a hülye számítógépes lyátékokkal, miközben fogy a magyar!!!! nyomorult nolife köcsögök
Mindig kibukik az IQ. A véééér, a vért nem lehet meghazudtolni.
twitch.tv\mnk_official
El lehet menni ha nem tetszik szarházi
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
Kapd be a faszomat hülye buzi.
Akkor Talicskám, innentől az összes trollkodó hsz-ed következetesen törölve lesz. Vagy megszoksz, és képes vagy flame-en kívül mást is ide írni, vagy megszöksz. Igen, elnyomó, diktatorikus, WG, Mail.ru, Obsidian, és minden egyéb elképzelhető bérenc vagyok, és a legkevésbé se érdekel.
XM1-et PVP-ben péppé lövik és nem mobilis. T7 Abramst a botok is lebontják, katasztrófa. 8-astól kezdődik az amcsi ág.
XM1 akkor PvE-s tank lesz 😛. t7-es Abramsről mi a véleményed?
Ebben a manipulált MM-ben lehet valami, Chally-vel vasárnap és tegnap egymás után jöttek a +1-2 tieres csaták, amikben 10:0 - 11:0-ra vertek minket, aztán tegnap este hirtelen berak egy olyan csatába, ahol egyedüli hetes vagyok egy full tier 6-5 csatában, Cold Strike pályán, ahol csak azért let 6.6k sebzésem és 4 killem, mert a város egyik oldalát szinte egyedül toltam át, és értem az ellenfél bázisára, annyira pedig nem gyors tank a Challenger, hogy ennél többet damage-eljek. Persze tudom, lehet véletlen is, csak marhára nem az volt az érzésem, amikor vagy 10 meccs egymás után kemény szopás volt..
cyka blyat
"Vagy szerinted csak azok írhatnak egy adott játékhoz tartozó fórumokra, ha napi 3 órát minimum eltölt vele?"
Szó sincs róla, csak épp egész nap fikázás megy, és egymás oltása, ami miatt már kicsit uncsi ide benézni. Bár belegondolva, igen, jobban érdekelne azoknak a véleménye egy tematikus topciban, aki valóban szán is időt arra, amiről beszél.
Ha jól értem se AW, se Wot nem jelent neked semmit, mert vagy nem, vagy csak időként töltesz vele időt. Akkor meg miért okoskodsz, és fikázol? Méghozzá minden nap. Ha unod már az érveket, amiket ellened hoznak fel, miért válaszolsz minden egyes alkalommal?
Tipp, de szerintem te tényleg vitatkozni jársz ide, ezért is idéztem a közmondást - bár most én is csak ettem a trolok, pedig nem kéne 😞
Gyuszpapa, sajnos el vagy tévedve. Főleg olyan játékokkal játszottam, ahol pont, hogy nem is volt RNG, sőt mivel nem 14 másik játékostól függtél, csak az számított h te mire voltál képes, és hogy te mit csináltál jól, rontottál el.
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2016.01.12. 16:21:40
Szó sincs róla, csak épp egész nap fikázás megy, és egymás oltása, ami miatt már kicsit uncsi ide benézni. Bár belegondolva, igen, jobban érdekelne azoknak a véleménye egy tematikus topciban, aki valóban szán is időt arra, amiről beszél.
Ha jól értem se AW, se Wot nem jelent neked semmit, mert vagy nem, vagy csak időként töltesz vele időt. Akkor meg miért okoskodsz, és fikázol? Méghozzá minden nap. Ha unod már az érveket, amiket ellened hoznak fel, miért válaszolsz minden egyes alkalommal?
Tipp, de szerintem te tényleg vitatkozni jársz ide, ezért is idéztem a közmondást - bár most én is csak ettem a trolok, pedig nem kéne 😞
Gyuszpapa, sajnos el vagy tévedve. Főleg olyan játékokkal játszottam, ahol pont, hogy nem is volt RNG, sőt mivel nem 14 másik játékostól függtél, csak az számított h te mire voltál képes, és hogy te mit csináltál jól, rontottál el.
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2016.01.12. 16:21:40
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Így néz ki a másik AW fórum, ahol azok írnak, akik nem csak néha kattintak rá.
Náluk van 5% off, itt meg 95%. Szép munka.
Ui: lassan meglesz az 5 szavazód. 😊
Náluk van 5% off, itt meg 95%. Szép munka.
Ui: lassan meglesz az 5 szavazód. 😊
xDD
twitch.tv\mnk_official
Hagyd már őket.Tudod a kövér nőket is megdugja valaki.Nem vagyunk egyformák.Ezek életükben nem játszottak olyan competitív multi játékkal ahol csak a skill számít nincs belenyúlás,RNG és társai.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A wot-al nem játszok. Nem is emlékszem rá mikor indítottam el utoljára. Nem írok abba a topikba.
Az aw-t alkalmanként elindítom, hogy lássam merre tart a játék. Problem?
Erre mondják, hogy el vagy tévedve, de nagyon. Vagy szerinted csak azok írhatnak egy adott játékhoz tartozó fórumokra, ha napi 3 órát minimum eltölt vele?
Unom, már ezt érvnek sem nevezhető valamit, amivel 3 ember dobálózik egyfolytában. Más nincs ami jobban megállná a helyét, hogy egyesek miért nem használhatják a hozzászólás gombot, vagy csak ezzel a vérszegény valamivel kellene beérni?
Az aw-t alkalmanként elindítom, hogy lássam merre tart a játék. Problem?
Erre mondják, hogy el vagy tévedve, de nagyon. Vagy szerinted csak azok írhatnak egy adott játékhoz tartozó fórumokra, ha napi 3 órát minimum eltölt vele?
Unom, már ezt érvnek sem nevezhető valamit, amivel 3 ember dobálózik egyfolytában. Más nincs ami jobban megállná a helyét, hogy egyesek miért nem használhatják a hozzászólás gombot, vagy csak ezzel a vérszegény valamivel kellene beérni?
T-72A.
Chefatin lassú, de príma löveg és erős torony. XM1 hulladék páncél és mobilitás, viszont jó a látótávja, optikát rá.
Chefatin lassú, de príma löveg és erős torony. XM1 hulladék páncél és mobilitás, viszont jó a látótávja, optikát rá.
Ha jól értem akkor MÁR nem WoT-ozol, DE olvasod a topicot, és talán még írsz is bele?
Jól gondolom, hogy MÁR nem AW-zel, DE olvasod ezt a topicot, és mint látható, írsz is bele.
Esetleg WT szintén hasonló felállás?
Erre mondják, hogy "Dont feed the trolls !"
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2016.01.12. 14:31:20
Jól gondolom, hogy MÁR nem AW-zel, DE olvasod ezt a topicot, és mint látható, írsz is bele.
Esetleg WT szintén hasonló felállás?
Erre mondják, hogy "Dont feed the trolls !"
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2016.01.12. 14:31:20