• Nergalix
    Üdvözletem minden Armored Warfare játékosnak!
    A Puma 101 klán (AW szövetszég tagja) olyan játékosokat keres , akik nem félnek a kihívástól, értékelik a csapatmunkát. Mi egy multi gamer klán vagyunk: world of tanks, war thander, Armored Warfare stb. is jelen vagyunk. Nálunk a Ts használat, meg +18 kor legyen meg. Kötelezésegeid nincsenek, ha van kedved jöhetsz klán háborúra vagy nem, mivel játszol, mivel szeretné, melyik tankkal az a te dolgod. Pvp és Pve-ben is jelen vagyunk. Unod hogy buksz és semmi, eleged van a sok IQ zombiból, Csatlakoz hozzánk, nálunk a jó kedv elengedhetetlen, jó hangulat és a csapat szellem, mert meg érdemled. És NEM kamu :)
    Komolyra fogva :) én a Puma 101 klánban olyan közösséget találtam, akikkel jó lehet ökörködni, játszani, megosztjuk tapasztalatainkat legyen az játék vagy más pl: pc gondok, segítőkészek, ha értelmesen kérdezel , és tudnak játszani :)
    Nevem : Nergalix, De kereshetitek Buksi -t, Deadmeath -tet is.
    Ha csatlakozni szeretnél itt egy TS cím : ts3.puma101.hu
    Mikor beléptél a Ts serverünkre, a Csatlakozni szeretnék sekcióban az Armored Warfare szobába menj be, és majd megy illetékes :) ,de célszerű még a fenti neveket is friend listben venni.
    Köszönöm, hogy végig olvastad és remélem, csatlakoztok hozzánk, ha nem az sem baj, akkor is jó játékot kívánunk nektek. :)