Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor abbahagytam a wot-ot, akkor kezdték el a nagy csővezetékesítést. Szóval fogalmam sincs azóta mennyire durvult el a helyzet, amikor elkezdték már láttam, hogy semmi értelme, de néha átnézek a másik fórumra és csak röhögök rajtuk amikor ezen panaszkodnak. Jah meg az artik... 😛

nahh... WT topikban eltudják intézni az emberek egymás között a vitáikat, arra se emlékszem mikor kellet utoljára mod topikba rohanni takarításért....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Gondolom visszasírod a wotos csőpályákat, meg a malinovkán nehéztankkal élményt.
Nem értem, akinek nem tetszik az AW, minek pampog itt? Nekem sem tetszik az XY játék, mégsem megyek sírni és vergődni annak a fórumrészlegére... 😄

twitch.tv\mnk_official

Jeffjohnson
Én nem védeni, akarom a játékot, nemrég én is kritizáltam de azt szerintem biztosan te is tudod, hogy nem csak annyi különbség van, amit te leírtál.

Hagyjad már őket így is elég gondjuk-bajuk van. XD

( T5)Chifteain vagy (t6-os Abrams előd) XM1 vagy T72A . Melyiket vennétek meg, ha jelenleg egyet lehetne választani ?

(jelenlegi kredithiány van)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.12. 13:14:47

angelus1991ster.blogspot.hu

a pályák...

Jeffjohnson
Biztos tudnál még különbséget mondani ha akarnál.

A két játék közti különbség: "Egyik sem kötelező."
Akkor ez nem különbség, hanem egyezés, mégis mit keresne a különbségek között. A fejedben biztos volt értelme, de így leírva látszik át sem gondoltad, csak idebüfögtél valamit.

femate
Itt az egyetlen szar alak az te vagy iss foatalicska. Miért sírsz égész nap? Mint ahogy yoss mondta mindenkinek kivan a fa*za veled, hogy csak rinyalsz. Ha nem tetszik el lehet menni!

http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.

"A két játék közti különbség rövidebben összefoglalva:
Az AW-ban van PVE, míg a WoT-ban nincs. Van valami amit kihagytam?"
Ez messziről nézve igaz. De közelebbről , már vannak különbségek.

Még távolabbról nézve.
Az eddig tudomásom szerint megjelent online multiplayer harcjárműves játékok mind ingyenesek.
Így csak csendben maradhatunk. 😞

Igen, kihagytad a legfontosabbat. Egyikkel sem kötelező...
Csak a wotban kb negyedannyi 15:1-es villámgyors mészárlásos végeredmény születik mint itt.

A két játék közti különbség rövidebben összefoglalva:
Az AW-ban van PVE, míg a WoT-ban nincs. Van valami amit kihagytam?
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2016.01.12. 12:07:44

Fix nincs. De az MM figyelembe veheti Zsömi statját. Az Armored Warfare többet tesz, mint egyszerűen használja a World of Tanks típusú besorolási rendszert (jármű tier és típus). Figyelembe veszi a besorolásnál, hogy milyen jármű, hogy van felszerelve, hány játékot játszott vele a játékos, milyen a játékos besorolása (combat rating). A frissen megszerzett járművek bónusz besorolást kapnak, hogy könnyebb ellenfelekkel kelljen az elején harcolni. A teljesen kifejlesztett és felszerelt járművek pedig a nekik megfelelő nehézségű ellenfelekkel fognak találkozni. Nem 10 prém tankot ad oldalanként, csak 6-ot. 😊
Forrás: Wot vs. Aw
Nem tudnak OP tankok számát korlátozni egy csatában?

Ezen mindenki átesik, főleg MBT-vel. Meg lehet érteni, hogy rosszul esik. Azok, akik T6-ban téged ledarálva ronggyá keresik magukat, nem tartják rossznak ezt a dolgot. Ebben nem lesz változás egyhamar.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már csak a WT van soron XD

Én is azt érzem, hogy nem a WoT-ból kiábrándult tömegek visszacsábítása a cél egy új tankos játékba, ahhoz túl sok a hasonló hiba. Az aktív wotosokat meg kétlem, hogy el tudják csábítani, azok biztos nem hagyják ott a sokéves accountjukat. Ez így egy vérszegény régetjáték lesz.

A valódi újítás amivel tarolhattak volna az a PVE, de abból meg fogalmuk sincs, hogy tudnák kivenni a pénzt. Ahhoz már brainstorming kellene. Így marad a jelenlegi gyorsan unalmassá váló 4-5 pálya, napi 1x rewardal/szint.

Jockey
+1

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Üdv mindenkinek !Mivel a szerver állandóan kidobál gondoltam leírom véleményemet addig. Számomra nagy CSALÓDÁS az Armored !Több évig játszottam a WOT-l de elegem lett belőle.Túl sok volt már 2-3 perces győztes vagy vesztes ki tudja ki által vezérelt csatákból.Már nagyon vártam az Armored megjelenését, bíztam különb megoldást eszelnek ki a fejlesztők. Az első időkben más is volt egyre jobban tetszett, aztán jött valamikor egy javítás és egy pillantás alatt a WOT-n találtam magam.Ha nem néznek ki a tankok másként észre sem venném a különbséget sajnos.Véleményem szerint ezért kár a munkáért amit folytatnak, ebben a játékban nem a harcjárművek kinézete és neve a fontos hanem a csapatok összeállítása, a csaták lefolyása , a láthatóság megvalósítása ! És sajnos ezek teljesen azonosak a WOT-l .Sőt van amiben felül is múlja az elődöt, 5 tier játszhatatlan amennyiben nincs prémium tankod. Sikerült olyan prémium tankokat készíteniük VFM, MTB ... amivel egyszerűen nem versenyezhet egy normál tank, nem beszélve ha úgy állítja össze a csapatokat, hogy egyikbe berak 4-5 prém tankot a másikba meg 1-t. Esély sincs egy normális csatára ! Van egy olyan érzésem ez is csak egy pénz lenyúlási játék lett, semmivel sem különb az elődnél !
Akkor én szerzek 5-öt és trónfosztás lesz.

a moderátorok szerint elég <#wave>
Szóval 4 ember elég ahhoz, hogy megszavazzon bárkit is moderátornak. Nem mondom népszerű a topik. Ja és ha abból a 4 emberből 2-3 haverodnak nem tetszik a téma, akkor te meg törölgetsz. Oké...

Egyébként elnézve a tegnapi termést, az egyetlen ember aki mocskolódott és személyeskedett az te voltál. Remélem akkor magadat is fogod moderálni ezután, ha már újabb "felelősséget" veszel a nyakadba, hála a 2-3 haver/multiaccount/mail.ru támogatásának.

Akkor felvezetvén gonosz, elnyomó rezsimemet, üzenem a fórumtársaknak azt, amihez a WoT fórumon is tartom magam:

Innentől kezdve, házigazdaként nem szándékszom önhatalmúlag, tettlegesen megtorolni bármilyen hozzászólást, illetve hozzászólásokat, mivel kapásból rám lenne sütve, hogy diktátorkodok a fórumnép rovására. Más szóval ha valaki nekem beugat, nem kap érte kapásból bant, hacsak nem bonyolódik kimondottan vulgáris mocskolódásba. Viszont ha bárkinek gondja van valakivel/valamivel, akkor kérem jelezze. Ha legalább egy-két-három ember jelzi, hogy valakivel/valamivel problémája van, megteszem a szükséges lépéseket.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.01.12. 08:40:24
Jeffjohnson
"A hivatalos fórumon is én vagyok a sokadik ember, aki ugyanazokat a sorokat írja a fejlesztőknek"

Csak kíváncsiságból kérdezem: be tudod linkelni ezeket a hozzászólásokat? Mármint azokat, a konstruktív hozzászólásokat, amit te írtál a fejlesztőknek.

+1
Csillagozni PVE-ben érdemes. Csak XP-ben ad többet a csillagozó, az meg PVE téma.

Korábban egy kalap ürülékkel hasonlítottam össze ezt a tankot. Megkövetem magam. Már mindenkinek ajánlom, aki tudja miért akarja. Az, hogy jó a s*gge, az itt nem érv. Már nagyon várom a 9-est.
Összebeszéltünk? Fenét, ő csak az alregem. Muhahaha, már késő, szolgáim lesztek <#hehe>
Jó munkát!
Persze, persze biztos Jensennel összebeszéltetek<#dumcsi>, és nagy csihipuhit rendeztetek, hogy a végén ezt topicot is uralmad alá hajtsd a nagy zűrzavarban. Ezután mék topic jön BF4, vagy Battlefront?<#hehe> Utána meg meg Yoss és Jensen<#law>

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.01.12. 00:46:18
Ám legyen, mindenkinek köszönet a támogatásért <#integet2>
+1
Bolondok lettek volna nem lemásolni a nagy sikerű wotot. De nincs goldlőszer, nincs egylövésező arty, átüthetetlen, de mindet átütő -jó comójú tdk, szopás a stock tankkal PVP-ben. Van 6 érzék. Terepen kiemeli az enemyt, ha rá tudsz lőni. Már sidescrape sem hiányzik, mert leok 8+-tól nagyon erősek, legalább az oldaluk a leggyengébb, így vannak ballanszban a többivel.
Az egyetlen, amit nagyon szokni kellett, az a lövedéksebesség. A wotban igen csak árkádos volt és talán könnyű is.
Írásodból nem derül ki, milyen másik rendszer lenne szerinted jó. Rengeteg noobot nevel a PVE. Ezzel akkor szembesültem, mikor artyt toltam ki 50 %-ig és láttam mit művelnek hátul. T-90 fél PVE alatt nem bírt legyűrni egy M1A1-et. A végén már besegítettem neki. Hogy addig miért nem? Hadd tanuljon, PVP-ben nem lesz lehetősége. 😊
Megtanulhattad volna már amúgy, hogy Yossariannal vigyáznod kell. Tudni illik van nála egy "AJensen itt hagyja ezt a játékot" számláló és amikor elér 10-et robban. És akkor most mi lesz a játékkal, végleg befejezted?
AW bérencre nincs itt szükség me majd aztán nem lehet rosszat mondani a játékról meg összeesküvés elmélet és mint tudjuk százezreket kapsz minden elhallgattatott kritizáló után... <#banplz><#idiota>

De jah +1 <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.11. 23:46:41
<#awink> felőlem hajrá +1 <#eljen>

Hát bocsássuk szavazásra. Én még vállalnám is, de a WoT topik után félek, hogy lebuknék világuralomra törekvő terveimmel <#hehe>
Ja, mellesleg ezt a "vigyázzá, mer' meg leszel találva" gondolatot utoljára Call of Duty multiban hallottam vöröslő fejű 10 évesek szájából, de el kell ismernem, a te stílusodat tekintve abszolút nem ér váratlanul.
szerintem meg kellene egy házigazda lassacskán....

Itt megfigyelhetjük a meg nem értett fórumtrollok következő kedvenc kártyáját, a "Azért küldenek el a p*csába meg bannolnak a francba mindenhonnan folyamatosan, mert tudják hogy igazam van, csak nem elég erősek szembenézni az igazsággal".

Sajnos az ilyen szintű téveszmék többnyire már klinikai esetet feltételeznek.
A hivatalos fórumon is én vagyok a sokadik ember, aki ugyanazokat a sorokat írja a fejlesztőknek, hogy próbáljanak már kitalálni valami más rendszert, attól a másik játéktól függetlenül (direkt nem írom ki, mert látom fórum tüzet csinál az a 3 szavas játék), mert ugyanazt érik el, mint ott. Rengetegen fogják félbehagyni a hullámzó minősége miatt. Érdemileg nem nagyon foglalkoztak eddig velük, mert szerintük jó ez így, ahogy van.

Userx2: Mond azt, hogy még véletlenül sem a másik játékot majmolja az AW, és hagyom a fenébe! Napi szinten olvasom én is itt a bejegyzéseket, hogy mi a gondja másoknak a játékkal. Ugyanazok a problémák vannak. A *** fórumon is van pár csókos ember, aki jóban van a moderátorral, ezért mire leírod a saját kis véleményed, már rég lesza** a fejed, mert ők is tudják ez megy. Bundázott meccsek hullámvölgyes játékmenettel, függetlenül a te saját teljesítményedtől. Mondhatni mikor milyen kedve van a játéknak.

yoss hülyesége meg nem tud érdekelni. Az internet közös. Az, hogy ő csak másokat képes szapulni, mert ettől érzi jól magát, váljon egészségére. Csak ne lepődjön meg, ha egyszer valaki megtalálja a nagy szája miatt. No nem magamra gondolok, lesz majd más, aki helyreigazítja egy kicsit, 8 napon túlival.
Emlékszem, mikor 1 vagy 2 éve ESO (Elder Scrolls Online) -nál ugyan ez volt, jött a játék, és jött 1-2 WoW-os magyarázni, meg "véleményt mondani" holott vagy ki sem próbálták, vagy játszottak vele 1 hónapot és mentek vissza WoWba. Persze sg-re ugyanúgy jártak az ESO részlegre, feltehetően azért, mert ők sokat vártak és álmodoztak egy tökéletes világ tökéletes játékáról. Vagy szimplán trollok, és máshol nem kapnak elég figyelmet (olyan is akadt azok között sajnos). Esetleg imádják a Zinternetesszócsatákat, és hogy valahol kiadhatják a véleményüket, mert máshol bizony csöndben kell lenni, hisz a főnök pecsán vág.

Én kipróbáltam az SWTOR-t és szerintem szar, megyek is fórumra elpanaszolni. x)

twitch.tv\mnk_official

+1

De felesleges, már annyiszor megkapták ezt, és még mindig itt vannak, valószínűleg csak valami ördögűzéssel lehet őket eltüntetni.

Lokker: Azért nem a hivatalos fórumra írnak, mert abszolút nem érdekli őket se a játék, se a hibái, csak handabandázni akarnak. Tudod, olyanok, mint a tizenéves drámakirálynők Facebookon, akik folyamatosan szándékosan generálják a konfliktusokat, mert ez élteti őket.
Fostalicska és Jensen, ti vagytok a legnagyobb fórum gyilkosok. Hagyjátok már a pcsába ezt a wotklónt. Fárasztóak vagytok, na. Nem teszitek fel a kérdést, mennyire hasznos-e a többség számára a hozzászólásotok. Nem, nem az.
Vegyetek példát Yossról. Kb. 4x mondta el az egyébként negatív véleményét a T9-es játékmenetről, még múlt éveben és azóta is csendben van. Kipróbált más játékokat, de közben nem jár ide fröcsögni napi szinten többször is, mert értelmes ember tudja hol a határ. Én sem járok vissza a wot fórumba fikázni a játékot, mert kip.csáznának onnan. Joggal. Aktív játékosokat meg nem fogtok tudni lebeszélni az AW-ról, tehát értelmetlen szidni a játékot.
Amit szidni lehet picit, az az MM. Sajnos figyelembe veszi az aktuális tank győzelmi arányát is több másik mérőszám mellett, sejtésem szerint. Ha az ember megérdemli talán meg is tudja tartani. Én nem tudom, de még nem is tartok ott tudásban. Ezt el kell fogadni, ha tetszik ha nem.
Itt olyan sokan utálják a játékot, hogy még mindig ide járnak beszélni róla és állításuk szerint hetek/hónapok óta nem játszanak vele. Mindenki ki van akadva pár vesztes csata után a de a "vinráta" 50% felett van. Ide jön minden "hiszti", hogy ez szar, az szar, véletlenül se a hivatalos fórumra ahol esélye lenne eljutni oda ahova kell. Ha ennyire nem tetszik a játék miért vagytok itt? Ha nekem egy játék "nem gyere be" nem "kínzom" magam vele és a topic közelébe se megyek.
Egyébként pont ezt vártam a legelejétől kezdve (amikor kijöttek az első gameplay videók). Annyira nyilvánvaló volt, hogy egy újabb wot klónnal lesz dolgunk a régi "alapjáték" minden előnyével és hátrányával együtt. Az egyetlen dolog ami miatt mégis esélyt adtam a dolognak az a PVE volt és az, hogy az obsidian készíti (bár így utólag, ki tudja mennyi beleszólásuk van a tervezésbe - lehet az oroszok diktálnak és ők adják a kész library-ket is közvetlenül a wot-ból mellékelve). A PVE kifulladt. A fejlesztők hozzáállása meg nem változik, továbbra is majmolják azt az utat ami miatt a world of tanks is lejtmenetben van. Anno a wot sem ezzel a játékmenettel lett népszerű, kb az auto-loaderrel kezdett elborulni a készítők agya és azóta csak romlott ez a tendencia.

yossarian: Az egyetlen hisztikirálynő te vagy itt. Mindenki általában értelmesen leírja a véleményét, te meg pattogsz, meg vagdalkozol mindenkire. Tudjuk, mindenki hülye csak te vgagy helikopter.
"Pajtás, tényleg nem veszed észre, hogy mindenkinek a töke tele van veled?" - Ez is annyira jellemző, hogy azt hiszed, te vagy a nép szófosócsöve. Mindig mindenki nevében beszélsz, vérben forgó szemekkel, habzó szájjal, ahogy azt szoktad... ez már inkább szánalmas.
Azt meg végképp nem értem, hogy egy public fórum mire van, ha nem a tapasztalatok/vélemények megosztására. Én pl kíváncsi vagyok általában mindenkiére. Csak hát van a te fajtád a habzó szájú fanatikus, aki közvetlenül a mail.ru-tól kapja az ajándékokat, direkt ezért, hogy jót vagy semmit elvet érvényesítsen minden fórumon ahova be van regisztrálva.

Jeffjohnson
"Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát."

Ez igaz. Éppen ezért érdemes a kritikát olyan helyen és formában megfogalmazni, hogy eljusson a fejlesztőkhöz. Itt, ahogy én látom, csak játékosok vannak és szinte 140%-ig biztos, hogy a fejlesztők az egyébként nagyon "színvonalas" sg fórumot nem olvassák.

Félreértés ne essék, én nem akarom megmondani senkinek, hogy mit csináljon, mindössze megjegyeztem, hogy ha tényleg azért fogalmazzátok meg ezeket a kritikákat, hogy a játék fejlődjön, akkor lehet annak lenne értelme, ha nem itt menne a ping-pong, hanem a hivatalos fórumon. Miért? Mert ott megvan rá az esély (ha megfelelően megfogalmazzátok a problémákat), hogy érdemben foglalkoznak vele. Itt biztosan nem.

A WoT egy fos, különben nem itt sírnátok \ sírnának a tömegek, hogy brühühü az AW nem azt hozta amit vártak.

twitch.tv\mnk_official

Pajtás, tényleg nem veszed észre, hogy mindenkinek a töke tele van veled? Tudom hogy nehéz, de hidd el, nem te vagy a magányos helikopter. Ezzel szemben az irományaidat tekintve inkább egy hisztis 7 éves vagy, akinek valamiért az okoz kielégülést, hogy naponta idefoshatja mondatra ugyanazt a hisztirohamot amit tegnap is, esetleg összeölelkezel az épp aktuális frusztrált palimadárral, aki épp az ötödik vereségén van túl, ezért hirtelen isteni kinyilatkoztatás általi bizonyosságot vél látni afelől, hogy a játék alapját adja a manipuláció, majd elégedetten hátradőlsz, pár óráig emészted a fokozhatatlanul kielégítő tényt, hogy te most hogy megmondtad a tutit, majd megismétled az egészet elölről.

Hiába bizonygatod, hogy te itt komoly kritikus vagy, nem pedig egy hisztis nyafkakirálynő, amit te csinálsz, az annyira van az építő kritikától, mint ide Lacháza. Te csak egy feltűnési viszketegséggel küzdő önjelölt próféta vagy, az a fajta, aki az alufóliasapkájában ül a sötét szobában, és a három különböző konteós blog szerkesztése közben néha szenteskedve sóhajt egyet, annyira bántja, hogy az emberiség nem képes felismerni az ő nyilvánvaló igazát, és egyben személyes zsenialitását.

Teljesen egyértelmű, hogy nem valós kritikai szándékkal fosod ide ezt a rengeteg baromságot, mert ha tényleg komolyan lehetne venni a mit mondasz, akkor már rég nem lennél itt, hanem állításodnak megfelelően valami mással töltenéd az időt. De nem, te még mindig itt rontod a levegőt, naponta prédikálod az idiótaságokat, és közben még be is beszéled magadnak, hogy te itt a nagyobb jó érdekében tevékenykedsz, nem azért, hogy kielégítsd a beteges, sárdobáló egoista lényed. Az meg aranyos, hogy sokadszorra próbálod meg nekünk beadni, hogy te itt csak a köznép véleményét tárod a világ elé, de szerintem mostanra annyira nyilvánvalóvá vált az ellenkezője, hogy csak neked lehet annyi eszed, hogy ezt ténylegesen el is hidd magadnak. Szomorú, de könyörgöm, hadd ne nekem kelljen szenvednem a te személyiségzavaraid miatt.
Tévedésben élsz kis barátom! Csak figyelem a játék állapotát a kommenteket olvasgatva, nem pedig játszom. A wot fórumon is vannak ilyen emberek, mint te, akik azt hiszik ők szarták a spanyolviaszt, mert véletlenül a fejlesztők seggébe ér a nyelve. Talán jobban tennéd, ha az igazat írnád meg a fejlesztőknek, akkor esetleg lesz némi javulás!
Az, hogy én normális hangnemben tudok kommunikálni veled ellentétben, nem engem minősít bunkónak!
Kicsit jobban olvasgatni kellene a fórumot és talán rájössz, hogy az emberek többsége a véleményét ossza meg a többiekkel, nem pedig a toroknak ugrik, mert van egy lelkes amatőr, aki foggal-körömmel védi ezt a játékot!
"Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát."
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.01.11. 00:43:29
Antimat
Az is kemény, ami ma ment, itt is beakadhat az mm, mint a WoT-ban a pályákkal (persze állítólag)?:
mentem vagy 4, egymást követő csatát Challenger 1-gyel PvP-ben, gondoltam, lecsillagozom. Az összes csatában az ellennél a top tier 1 db 8-as német arty, nálunk 7-es tank a legmagasabb. Általában nálunk alacsonyabb tierben sem volt kompenzálva a +1 tier... persze mind bukó, 5. ilyen csatánál alt+F4 volt a válaszom..

cyka blyat