5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Nergalix #4380 Leo 2a6 mobilis, pontos ágyú, jó front páncélzat...T90ms nagy pen, nagy damage, jó páncélzat....Chal. 2 nagyon jó páncélzat, közelharcra való, tankforgatásra jó,igazi buldozer....M1a2 nagyo nagyon pontos ágyút lehet vele csinálni , jó páncélzat, és mobilisan is jó
Utoljára szerkesztette: Nergalix, 2016.02.28. 14:59:21 -
Nergalix #4379 mindegyik t9 mbt jó, t90 ms jó tank csak nem szabad vele egyhelyben állni -
SzocsA #4378 100 000 xp kell az ariateba és meglesz egy 9es unlock. szerintem a t90 ms egy rakás szar simán szemből szétlehet lőni még ariatéval is a hasát és a kémlelőjét.
Viszont a challenger 2 nek nem tudtam beütni a kémlelőjét. meg kéne próbálnom ezt 9essel is de szerintem kurva jó tanknak tűnik a challenger 2 úgy hogy van neki 4000 hpja ráadásul.
T90 mst vagy a Challenger 2 fejlesszem ki? mi szól a t90 ms mellett? -
kissssss #4377 én is tudom, de e nélkül nélkül is vígan lehet csapatban játszani, persze ha klánozni(+war) akar valaki akkor tényleg kell ts :/ -
Lokker #4376 azért a kettő nem ugyan az -
kissssss #4375 warthunder topikban már nem egy alkalommal szerveztünk és mentünk 3 vagy 4 fős szakaszban TS nélkül és mégis együtt tudtunk működni, gold csatákat is simán lehoztuk így. -
SzocsA #4374 Ne mondd már, a PVP Wiesellel kb ha jó a kör 200 000 creditet szokott adni van úgy, hogy 280 000 szerzek, ebből kb 250 000 a plusz jobb mint egy prém tanké. Ha bukó a kör akkor is pluszban vagyok persze kevesebbet ad.
Az mbt 70 olyan 5000 + kell sebezni a 350 000 kreditért.
A challenger 1 el is lehet szép pénzeket össze hozni. -
Nergalix #4373 pve csatákat Ts nélkül persze le lehet, pvp-hez már kell, a gyors válasz, meg nem wow-ról beszélünk :), ahogy gondolod, nem firtatom tovább :) -
Sz_i_l_a #4372 nekem herotom van azoktól, akik csapatjátékot játszanak és nem használnak Ts-t, hiszen ez az egyik főlényege a dolognak, aki ezt nem látja be az nem való klánba, ja és általában egy klán kiveti magából a hülyéket, tehát ez sem igaz.
És kimerem jelenteni, ahol nem használnak Ts-t ott nincs is klánélet, akkor meg minek belépni.
Ja és hagyjuk már ezt a 40+-os dolgot, mert kissé nevetséges, vagy siralmas, kinek hogy. -
Plata #4371 Annak idején 40 fős raideket le toltuk Ts nélkül,csupán csetet használva.Igaz az még a Wow hőskorában volt. -
Nergalix #4370 Ts jó dolog, jobb mint írogatni :) "sok a hülye" ? lehet, Puma-ban nem tapasztaltam ezt, ha valaki hülye, vagy idiota az repül tölünk. -
Plata #4369 Én olyan klánt keresek ahol nincs kötelező kötelességek,meg kötelező szaros Ts használat,csak szórakozás.
Nekem már a 40+ is meg van,és nem szeretem a ts-t.Ts-en tapasztalataim szerint sok a hülye.
Kábé olyan a Ts mint a streamelés.Sok dinnye található meg rajta aki csak az eszét játsza vagy produkálja magát. -
Nergalix #4368 Üdvözletem minden Armored Warfare játékosnak!
A Puma 101 klán (AW szövetszég tagja) olyan játékosokat keres , akik nem félnek a kihívástól, értékelik a csapatmunkát. Mi egy multi gamer klán vagyunk: world of tanks, war thander, Armored Warfare stb. is jelen vagyunk. Nálunk a Ts használat, meg +18 kor legyen meg. Kötelezésegeid nincsenek, ha van kedved jöhetsz klán háborúra vagy nem, mivel játszol, mivel szeretné, melyik tankkal az a te dolgod. Pvp és Pve-ben is jelen vagyunk. Unod hogy buksz és semmi, eleged van a sok IQ zombiból, Csatlakoz hozzánk, nálunk a jó kedv elengedhetetlen, jó hangulat és a csapat szellem, mert meg érdemled. És NEM kamu :)
Komolyra fogva :) én a Puma 101 klánban olyan közösséget találtam, akikkel jó lehet ökörködni, játszani, megosztjuk tapasztalatainkat legyen az játék vagy más pl: pc gondok, segítőkészek, ha értelmesen kérdezel , és tudnak játszani :)
Nevem : Nergalix, De kereshetitek Buksi -t, Deadmeath -tet is.
Ha csatlakozni szeretnél itt egy TS cím : ts3.puma101.hu
Mikor beléptél a Ts serverünkre, a Csatlakozni szeretnék sekcióban az Armored Warfare szobába menj be, és majd megy illetékes :) ,de célszerű még a fenti neveket is friend listben venni.
Köszönöm, hogy végig olvastad és remélem, csatlakoztok hozzánk, ha nem az sem baj, akkor is jó játékot kívánunk nektek. :) -
Dewri #4367 A PvP semmit nem ér, párszor próbáltam. Wot jellegű 15-1 bukták, folyamatos arty-tűz, súlyos mínuszokért. Challengerrel 2 killes buktával kaptam 22ezer kreditet, kill nélküli esélytelen buktáért -40 körül. PvE-ben nem igazán szokott megsérülni a Challenger... A fórumokon szépen mutatnak a fél milliós PvP nyereségek, de érdemes megnézni, hogy ezeknél általában véletlenül ott figyel a több napi/heti/havi prémium a sarokban és több prémium tank a garázsban... Persze nyilván nincs összefüggés, csak egy érdekes apróság...
PvE-ben is lehet haladni, már ki van fejlesztve a 8as Ariete, 4 milliót kell összelőni, hogy meg is tudjam venni. Inkább haladok lassabban, de több győzelemmel, mint (állítólag) gyorsabban, de folyamatosan kínlódva... Ezért érintett rosszul ez a logisztikai levonásos hülyeség... -
#4366 pve soha nem szólt pénzkeresésről az csak xpre való ha pénzt akarsz pvp -
Dewri #4365 Ja és a hangok továbbra is szarok, a saját tank olyan, mintha elektromos lenne, semmi motorhang, de ha van mellettem csapattárs, akkor meg recseg az egész... 2-3 patch-el korábban még ezzel sem volt gond...
Nagy pozitívum viszont az MM, kizárólag azonos tieres csapatot rak össze végre!!! PvE természetesen... És még arra is figyel, hogy ha bemegyek MBT70-el, akkor mindenki más is prémium jármű, azonos tier. Így végre megszűnt, hogy bemegyek mediumba tier5-el, meg bejönnek a tier7 gyökerek is mediumba, aztán kapjuk a tier9 ellenfeleket...
A PvE jutalmazásban valóban látszik, hogy a prémiumnak kedveznek. Tier7 Challengerrel hard körben nettó 43 ezret kapok, tier6 prémium MBT70 meg medium körre hoz nettó 58ezret... Szerencse, hogy múltkor meglett az a 3ezer arany, így az MBT70-nek hála még lehet játszani PvE-t, mert anélkül közel esélytelen lenne a pénzgyűjtés... -
Dewri #4364 Nem- Múlt héten volt kiírva, este 7 és 9 óra között (de lehet hogy 7 és 10 között) kellett menni minimum 5 csatát (PvP vagy PvE) 6 napon keresztül. Ha ez megvolt, akkor 25-én, hétfőn adták meg az aranyat. 6 napért járt a 3ezer arany. Ha csak 1 napon mentél ebben az időszakban, akkor 100 arany. Ha 300at kaptál, az azt jelenti, hogy ebben az időpontban ezen a 6 napon csak 2x sikerült lehoznod a minimum 5 csatát. -
SzocsA #4363 30 csatát kellett volna menni hétfőn? -
Dewri #4362 Nekem még akkor hétfőn estefelé megjött a 3ezer arany, amikorra ki volt írva, hogy megjön. -
Dewri #4361 Egyre jobb a játék. Az új PvE jutalmazási rendszerrel egyértelműen (sőt bevallottan...) a prémiumosoknak kedveznek, alap fiókkal, alap járművel ugyanannyi, de inkább kevesebb zsé jön be, mint eddig... Emellett mióta kinyitott a szerver, nálam soha nem volt csatába lépési probléma, bár olvastam, hogy ismert bug. Ma az XM1-el 3x próbáltam bemenni, 1x se engedte, csak várt, aztán visszadobott, hogy match fail... Minden más jármű viszont be tudott menni. Az új kínai ág egyik kritériuma egy prémium tank, persze hogy rögtön tele van vele a szerver, egyszerűbb megvenni, mint jól teljesíteni sok csatán keresztül...
Nem is értem miért hívják még mindig ingyenesnek ezt, nyugodtan szedhetnének havidíjat, igen sokan már most is havi prémmel tolják, ugyanott lennének. Persze egy idő után kiürülne a szerver, mert menne a sírás, hogy "miért lőttek ki ha fizetek érte", így meg még ott vannak ágyútölteléknek a nem fizető játékosok... -
SzocsA #4360 kapott valaki aranyat? nekem csak 100at adtak vagy talán 300at -
rmksjaergtmk #4359 nem igazán megy a server :D:D mind1 b**meg... mi türelmesek vagyunk, nehezen gurul ez a szekér :D:D -
Angelus1991ster #4358 Ez komoly? XD
.
.
.
És tényleg XD WoT-ban is bevezethetnék :D Obsidiánosok mernek lépéseket tenni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.27. 14:55:11 -
ChristianID #4357 Mert vagy megveszed a tier5 premiumot, vagy teljesítened kell biz. kritériumokat (150 méteren belül okozott biz. számú sebzés akár PVE, akár PVP-ben)... ezek unlockolják az ágat...
Utoljára szerkesztette: ChristianID, 2016.02.27. 14:38:00 -
Angelus1991ster #4356 Kínai ág első tankja a t3-as Type 59 120 ezer kreditért.
Miért nem lehet megvenni? -
ChristianID #4355 A nagytestvére (vagy kisöccse.. :) ): T90MS
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ChristianID, 2016.02.27. 12:29:19 -
ukrán t-64bv autótöltő erával -
rmksjaergtmk #4353 na ma regel visza adta a T72A. tegnap regel 5órakol mentem vele csatába, csak visza dobot a garázsba betöltés után :P
még este is csatába volt. most reggel jöt vissza, de nem tudok vele csatába menni:D aszt irja problem matchmiking sz*rságal
try again :D:D várok még 1 napot. -
Plata #4352 Csata után a frászt,kezdés után. -
Plata #4351 Megvannak hülyülve a játékosok?
Csata után egyből kilőtt a csapattárs már két alkalommal. -
yossarianHUN #4350 T-72M? Gyakorlatilag egy T-72A. Nem sok értelme van. -
Angelus1991ster #4349 T-55AM, Hunor, PSZH variánsok? -
rmksjaergtmk #4348 O_o beragat a T72A-m, még reggel. nem jön vissza csatából... most meg a Fox is b*** :D :D most írjak suport-nak?
megcsinálják oké, aztán 1 óra és megint beragad? valakinek volt hasonló? -
ChristianID #4347 A legutóbbi Developers Q&A -ból:
"Israeli tanks are coming soon, Japanese tanks are a little bit further out, but eventually pretty much every suitable vehicle will be introduced, including Hungarian tanks for example"
ugyan melyik járműre gondolhattak.. ... gondolom, vmelyik T-72 variánsra esetleg... mivel nem hiszem, hogy a Turán, Zrínyi, stb vonal bukkanna fel ebben a játékban...
Utoljára szerkesztette: ChristianID, 2016.02.26. 17:56:11 -
kissssss #4346 azt jelenti hogy kilyukadt a lánctalp kereke és fel kell pumpálni. -
SzocsA #4345 Már tele van 8as typeval a játék még le sem töltődött nekem.
Amúgy a páncélnál az első retrofilt az mi az a kerék? -
Lebowski #4344 Itt van a cikk hozzá -
yossarianHUN #4343 Tankos tévhitek -
kissssss #4342 ne adj ötleteket a fejlesztőknek :D -
Angelus1991ster #4341