• zsömi12
    Üdv mindenkinek !Mivel a szerver állandóan kidobál gondoltam leírom véleményemet addig. Számomra nagy CSALÓDÁS az Armored !Több évig játszottam a WOT-l de elegem lett belőle.Túl sok volt már 2-3 perces győztes vagy vesztes ki tudja ki által vezérelt csatákból.Már nagyon vártam az Armored megjelenését, bíztam különb megoldást eszelnek ki a fejlesztők. Az első időkben más is volt egyre jobban tetszett, aztán jött valamikor egy javítás és egy pillantás alatt a WOT-n találtam magam.Ha nem néznek ki a tankok másként észre sem venném a különbséget sajnos.Véleményem szerint ezért kár a munkáért amit folytatnak, ebben a játékban nem a harcjárművek kinézete és neve a fontos hanem a csapatok összeállítása, a csaták lefolyása , a láthatóság megvalósítása ! És sajnos ezek teljesen azonosak a WOT-l .Sőt van amiben felül is múlja az elődöt, 5 tier játszhatatlan amennyiben nincs prémium tankod. Sikerült olyan prémium tankokat készíteniük VFM, MTB ... amivel egyszerűen nem versenyezhet egy normál tank, nem beszélve ha úgy állítja össze a csapatokat, hogy egyikbe berak 4-5 prém tankot a másikba meg 1-t. Esély sincs egy normális csatára ! Van egy olyan érzésem ez is csak egy pénz lenyúlási játék lett, semmivel sem különb az elődnél !