5226
  • Angelus1991ster
    XM1 akkor PvE-s tank lesz :P. t7-es Abramsről mi a véleményed?
  • Antimat
    Ebben a manipulált MM-ben lehet valami, Chally-vel vasárnap és tegnap egymás után jöttek a +1-2 tieres csaták, amikben 10:0 - 11:0-ra vertek minket, aztán tegnap este hirtelen berak egy olyan csatába, ahol egyedüli hetes vagyok egy full tier 6-5 csatában, Cold Strike pályán, ahol csak azért let 6.6k sebzésem és 4 killem, mert a város egyik oldalát szinte egyedül toltam át, és értem az ellenfél bázisára, annyira pedig nem gyors tank a Challenger, hogy ennél többet damage-eljek. Persze tudom, lehet véletlen is, csak marhára nem az volt az érzésem, amikor vagy 10 meccs egymás után kemény szopás volt..
  • plutoka
    "Vagy szerinted csak azok írhatnak egy adott játékhoz tartozó fórumokra, ha napi 3 órát minimum eltölt vele?"

Szó sincs róla, csak épp egész nap fikázás megy, és egymás oltása, ami miatt már kicsit uncsi ide benézni. Bár belegondolva, igen, jobban érdekelne azoknak a véleménye egy tematikus topciban, aki valóban szán is időt arra, amiről beszél.
    Ha jól értem se AW, se Wot nem jelent neked semmit, mert vagy nem, vagy csak időként töltesz vele időt. Akkor meg miért okoskodsz, és fikázol? Méghozzá minden nap. Ha unod már az érveket, amiket ellened hoznak fel, miért válaszolsz minden egyes alkalommal?
    Tipp, de szerintem te tényleg vitatkozni jársz ide, ezért is idéztem a közmondást - bár most én is csak ettem a trolok, pedig nem kéne :(

Gyuszpapa, sajnos el vagy tévedve. Főleg olyan játékokkal játszottam, ahol pont, hogy nem is volt RNG, sőt mivel nem 14 másik játékostól függtél, csak az számított h te mire voltál képes, és hogy te mit csináltál jól, rontottál el.
    Utoljára szerkesztette: plutoka, 2016.01.12. 16:21:40
  • kissssss
    terror car...
  • Userx2
    Így néz ki a másik AW fórum, ahol azok írnak, akik nem csak néha kattintak rá.
    Náluk van 5% off, itt meg 95%. Szép munka.
    Ui: lassan meglesz az 5 szavazód. :)
  • Munkie
    xDD
  • Gyuszopapa
    Hagyd már őket.Tudod a kövér nőket is megdugja valaki.Nem vagyunk egyformák.Ezek életükben nem játszottak olyan competitív multi játékkal ahol csak a skill számít nincs belenyúlás,RNG és társai.
  • FosTalicskaa
    A wot-al nem játszok. Nem is emlékszem rá mikor indítottam el utoljára. Nem írok abba a topikba.
    Az aw-t alkalmanként elindítom, hogy lássam merre tart a játék. Problem?

Erre mondják, hogy el vagy tévedve, de nagyon. Vagy szerinted csak azok írhatnak egy adott játékhoz tartozó fórumokra, ha napi 3 órát minimum eltölt vele?
    Unom, már ezt érvnek sem nevezhető valamit, amivel 3 ember dobálózik egyfolytában. Más nincs ami jobban megállná a helyét, hogy egyesek miért nem használhatják a hozzászólás gombot, vagy csak ezzel a vérszegény valamivel kellene beérni?
  • Userx2
    T-72A.
    Chefatin lassú, de príma löveg és erős torony. XM1 hulladék páncél és mobilitás, viszont jó a látótávja, optikát rá.
  • plutoka
    Ha jól értem akkor MÁR nem WoT-ozol, DE olvasod a topicot, és talán még írsz is bele?
    Jól gondolom, hogy MÁR nem AW-zel, DE olvasod ezt a topicot, és mint látható, írsz is bele.
    Esetleg WT szintén hasonló felállás?

Erre mondják, hogy "Dont feed the trolls !"
    Utoljára szerkesztette: plutoka, 2016.01.12. 14:31:20
  • FosTalicskaa
    Amikor abbahagytam a wot-ot, akkor kezdték el a nagy csővezetékesítést. Szóval fogalmam sincs azóta mennyire durvult el a helyzet, amikor elkezdték már láttam, hogy semmi értelme, de néha átnézek a másik fórumra és csak röhögök rajtuk amikor ezen panaszkodnak. Jah meg az artik... :P
  • kissssss
    nahh... WT topikban eltudják intézni az emberek egymás között a vitáikat, arra se emlékszem mikor kellet utoljára mod topikba rohanni takarításért....
  • Userx2
    Gondolom visszasírod a wotos csőpályákat, meg a malinovkán nehéztankkal élményt.
  • Munkie
    Nem értem, akinek nem tetszik az AW, minek pampog itt? Nekem sem tetszik az XY játék, mégsem megyek sírni és vergődni annak a fórumrészlegére... :D
  • Jeffjohnson
    Én nem védeni, akarom a játékot, nemrég én is kritizáltam de azt szerintem biztosan te is tudod, hogy nem csak annyi különbség van, amit te leírtál.
  • Angelus1991ster
    Hagyjad már őket így is elég gondjuk-bajuk van. XD

( T5)Chifteain vagy (t6-os Abrams előd) XM1 vagy T72A . Melyiket vennétek meg, ha jelenleg egyet lehetne választani ?

(jelenlegi kredithiány van)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.12. 13:14:47
  • FosTalicskaa
    a pályák...
  • Jeffjohnson
    Biztos tudnál még különbséget mondani ha akarnál.
  • FosTalicskaa
    A két játék közti különbség: "Egyik sem kötelező."
    Akkor ez nem különbség, hanem egyezés, mégis mit keresne a különbségek között. A fejedben biztos volt értelme, de így leírva látszik át sem gondoltad, csak idebüfögtél valamit.
  • femate
    Itt az egyetlen szar alak az te vagy iss foatalicska. Miért sírsz égész nap? Mint ahogy yoss mondta mindenkinek kivan a fa*za veled, hogy csak rinyalsz. Ha nem tetszik el lehet menni!
  • Angelus1991ster
    "A két játék közti különbség rövidebben összefoglalva:
    Az AW-ban van PVE, míg a WoT-ban nincs. Van valami amit kihagytam?"
    Ez messziről nézve igaz. De közelebbről , már vannak különbségek.

Még távolabbról nézve.
    Az eddig tudomásom szerint megjelent online multiplayer harcjárműves játékok mind ingyenesek.
    Így csak csendben maradhatunk. :(
  • Userx2
    Igen, kihagytad a legfontosabbat. Egyikkel sem kötelező...
  • FosTalicskaa
    Csak a wotban kb negyedannyi 15:1-es villámgyors mészárlásos végeredmény születik mint itt.

A két játék közti különbség rövidebben összefoglalva:
    Az AW-ban van PVE, míg a WoT-ban nincs. Van valami amit kihagytam?
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2016.01.12. 12:07:44
  • Userx2
    Fix nincs. De az MM figyelembe veheti Zsömi statját. Az Armored Warfare többet tesz, mint egyszerűen használja a World of Tanks típusú besorolási rendszert (jármű tier és típus). Figyelembe veszi a besorolásnál, hogy milyen jármű, hogy van felszerelve, hány játékot játszott vele a játékos, milyen a játékos besorolása (combat rating). A frissen megszerzett járművek bónusz besorolást kapnak, hogy könnyebb ellenfelekkel kelljen az elején harcolni. A teljesen kifejlesztett és felszerelt járművek pedig a nekik megfelelő nehézségű ellenfelekkel fognak találkozni. Nem 10 prém tankot ad oldalanként, csak 6-ot. :)
    Forrás: Wot vs. Aw
  • Angelus1991ster
    Nem tudnak OP tankok számát korlátozni egy csatában?
  • Userx2
    Ezen mindenki átesik, főleg MBT-vel. Meg lehet érteni, hogy rosszul esik. Azok, akik T6-ban téged ledarálva ronggyá keresik magukat, nem tartják rossznak ezt a dolgot. Ebben nem lesz változás egyhamar.
  • Angelus1991ster

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már csak a WT van soron XD
  • FosTalicskaa
    Én is azt érzem, hogy nem a WoT-ból kiábrándult tömegek visszacsábítása a cél egy új tankos játékba, ahhoz túl sok a hasonló hiba. Az aktív wotosokat meg kétlem, hogy el tudják csábítani, azok biztos nem hagyják ott a sokéves accountjukat. Ez így egy vérszegény régetjáték lesz.

A valódi újítás amivel tarolhattak volna az a PVE, de abból meg fogalmuk sincs, hogy tudnák kivenni a pénzt. Ahhoz már brainstorming kellene. Így marad a jelenlegi gyorsan unalmassá váló 4-5 pálya, napi 1x rewardal/szint.
  • Jockey
    +1
  • zsömi12
    Üdv mindenkinek !Mivel a szerver állandóan kidobál gondoltam leírom véleményemet addig. Számomra nagy CSALÓDÁS az Armored !Több évig játszottam a WOT-l de elegem lett belőle.Túl sok volt már 2-3 perces győztes vagy vesztes ki tudja ki által vezérelt csatákból.Már nagyon vártam az Armored megjelenését, bíztam különb megoldást eszelnek ki a fejlesztők. Az első időkben más is volt egyre jobban tetszett, aztán jött valamikor egy javítás és egy pillantás alatt a WOT-n találtam magam.Ha nem néznek ki a tankok másként észre sem venném a különbséget sajnos.Véleményem szerint ezért kár a munkáért amit folytatnak, ebben a játékban nem a harcjárművek kinézete és neve a fontos hanem a csapatok összeállítása, a csaták lefolyása , a láthatóság megvalósítása ! És sajnos ezek teljesen azonosak a WOT-l .Sőt van amiben felül is múlja az elődöt, 5 tier játszhatatlan amennyiben nincs prémium tankod. Sikerült olyan prémium tankokat készíteniük VFM, MTB ... amivel egyszerűen nem versenyezhet egy normál tank, nem beszélve ha úgy állítja össze a csapatokat, hogy egyikbe berak 4-5 prém tankot a másikba meg 1-t. Esély sincs egy normális csatára ! Van egy olyan érzésem ez is csak egy pénz lenyúlási játék lett, semmivel sem különb az elődnél !
  • FosTalicskaa
    Akkor én szerzek 5-öt és trónfosztás lesz.
  • Lokker
    a moderátorok szerint elég
  • FosTalicskaa
    Szóval 4 ember elég ahhoz, hogy megszavazzon bárkit is moderátornak. Nem mondom népszerű a topik. Ja és ha abból a 4 emberből 2-3 haverodnak nem tetszik a téma, akkor te meg törölgetsz. Oké...

Egyébként elnézve a tegnapi termést, az egyetlen ember aki mocskolódott és személyeskedett az te voltál. Remélem akkor magadat is fogod moderálni ezután, ha már újabb "felelősséget" veszel a nyakadba, hála a 2-3 haver/multiaccount/mail.ru támogatásának.
  • yossarianHUN
    Akkor felvezetvén gonosz, elnyomó rezsimemet, üzenem a fórumtársaknak azt, amihez a WoT fórumon is tartom magam:

Innentől kezdve, házigazdaként nem szándékszom önhatalmúlag, tettlegesen megtorolni bármilyen hozzászólást, illetve hozzászólásokat, mivel kapásból rám lenne sütve, hogy diktátorkodok a fórumnép rovására. Más szóval ha valaki nekem beugat, nem kap érte kapásból bant, hacsak nem bonyolódik kimondottan vulgáris mocskolódásba. Viszont ha bárkinek gondja van valakivel/valamivel, akkor kérem jelezze. Ha legalább egy-két-három ember jelzi, hogy valakivel/valamivel problémája van, megteszem a szükséges lépéseket.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.01.12. 08:40:24
  • Jeffjohnson
    "A hivatalos fórumon is én vagyok a sokadik ember, aki ugyanazokat a sorokat írja a fejlesztőknek"

Csak kíváncsiságból kérdezem: be tudod linkelni ezeket a hozzászólásokat? Mármint azokat, a konstruktív hozzászólásokat, amit te írtál a fejlesztőknek.
  • campernoob
    +1
  • Userx2
    Csillagozni PVE-ben érdemes. Csak XP-ben ad többet a csillagozó, az meg PVE téma.

Korábban egy kalap ürülékkel hasonlítottam össze ezt a tankot. Megkövetem magam. Már mindenkinek ajánlom, aki tudja miért akarja. Az, hogy jó a s*gge, az itt nem érv. Már nagyon várom a 9-est.
  • yossarianHUN
    Összebeszéltünk? Fenét, ő csak az alregem. Muhahaha, már késő, szolgáim lesztek
  • Userx2
    Jó munkát!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Persze, persze biztos Jensennel összebeszéltetek, és nagy csihipuhit rendeztetek, hogy a végén ezt topicot is uralmad alá hajtsd a nagy zűrzavarban. Ezután mék topic jön BF4, vagy Battlefront? Utána meg meg Yoss és Jensen

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.01.12. 00:46:18
  • yossarianHUN
    Ám legyen, mindenkinek köszönet a támogatásért