• FosTalicskaa
    Egyébként pont ezt vártam a legelejétől kezdve (amikor kijöttek az első gameplay videók). Annyira nyilvánvaló volt, hogy egy újabb wot klónnal lesz dolgunk a régi "alapjáték" minden előnyével és hátrányával együtt. Az egyetlen dolog ami miatt mégis esélyt adtam a dolognak az a PVE volt és az, hogy az obsidian készíti (bár így utólag, ki tudja mennyi beleszólásuk van a tervezésbe - lehet az oroszok diktálnak és ők adják a kész library-ket is közvetlenül a wot-ból mellékelve). A PVE kifulladt. A fejlesztők hozzáállása meg nem változik, továbbra is majmolják azt az utat ami miatt a world of tanks is lejtmenetben van. Anno a wot sem ezzel a játékmenettel lett népszerű, kb az auto-loaderrel kezdett elborulni a készítők agya és azóta csak romlott ez a tendencia.

yossarian: Az egyetlen hisztikirálynő te vagy itt. Mindenki általában értelmesen leírja a véleményét, te meg pattogsz, meg vagdalkozol mindenkire. Tudjuk, mindenki hülye csak te vgagy helikopter.
    "Pajtás, tényleg nem veszed észre, hogy mindenkinek a töke tele van veled?" - Ez is annyira jellemző, hogy azt hiszed, te vagy a nép szófosócsöve. Mindig mindenki nevében beszélsz, vérben forgó szemekkel, habzó szájjal, ahogy azt szoktad... ez már inkább szánalmas.
    Azt meg végképp nem értem, hogy egy public fórum mire van, ha nem a tapasztalatok/vélemények megosztására. Én pl kíváncsi vagyok általában mindenkiére. Csak hát van a te fajtád a habzó szájú fanatikus, aki közvetlenül a mail.ru-tól kapja az ajándékokat, direkt ezért, hogy jót vagy semmit elvet érvényesítsen minden fórumon ahova be van regisztrálva.