5226
  • Userx2
    +1
  • Userx2
    Bolondok lettek volna nem lemásolni a nagy sikerű wotot. De nincs goldlőszer, nincs egylövésező arty, átüthetetlen, de mindet átütő -jó comójú tdk, szopás a stock tankkal PVP-ben. Van 6 érzék. Terepen kiemeli az enemyt, ha rá tudsz lőni. Már sidescrape sem hiányzik, mert leok 8+-tól nagyon erősek, legalább az oldaluk a leggyengébb, így vannak ballanszban a többivel.
    Az egyetlen, amit nagyon szokni kellett, az a lövedéksebesség. A wotban igen csak árkádos volt és talán könnyű is.
    Írásodból nem derül ki, milyen másik rendszer lenne szerinted jó. Rengeteg noobot nevel a PVE. Ezzel akkor szembesültem, mikor artyt toltam ki 50 %-ig és láttam mit művelnek hátul. T-90 fél PVE alatt nem bírt legyűrni egy M1A1-et. A végén már besegítettem neki. Hogy addig miért nem? Hadd tanuljon, PVP-ben nem lesz lehetősége. :)
    Megtanulhattad volna már amúgy, hogy Yossariannal vigyáznod kell. Tudni illik van nála egy "AJensen itt hagyja ezt a játékot" számláló és amikor elér 10-et robban. És akkor most mi lesz a játékkal, végleg befejezted?
  • Lokker
    AW bérencre nincs itt szükség me majd aztán nem lehet rosszat mondani a játékról meg összeesküvés elmélet és mint tudjuk százezreket kapsz minden elhallgattatott kritizáló után...

De jah +1
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.11. 23:46:41
  • kissssss
    felőlem hajrá +1
  • yossarianHUN
    Hát bocsássuk szavazásra. Én még vállalnám is, de a WoT topik után félek, hogy lebuknék világuralomra törekvő terveimmel
  • yossarianHUN
    Ja, mellesleg ezt a "vigyázzá, mer' meg leszel találva" gondolatot utoljára Call of Duty multiban hallottam vöröslő fejű 10 évesek szájából, de el kell ismernem, a te stílusodat tekintve abszolút nem ér váratlanul.
  • kissssss
    szerintem meg kellene egy házigazda lassacskán....
  • yossarianHUN
    Itt megfigyelhetjük a meg nem értett fórumtrollok következő kedvenc kártyáját, a "Azért küldenek el a p*csába meg bannolnak a francba mindenhonnan folyamatosan, mert tudják hogy igazam van, csak nem elég erősek szembenézni az igazsággal".

Sajnos az ilyen szintű téveszmék többnyire már klinikai esetet feltételeznek.
  • AJensen
    A hivatalos fórumon is én vagyok a sokadik ember, aki ugyanazokat a sorokat írja a fejlesztőknek, hogy próbáljanak már kitalálni valami más rendszert, attól a másik játéktól függetlenül (direkt nem írom ki, mert látom fórum tüzet csinál az a 3 szavas játék), mert ugyanazt érik el, mint ott. Rengetegen fogják félbehagyni a hullámzó minősége miatt. Érdemileg nem nagyon foglalkoztak eddig velük, mert szerintük jó ez így, ahogy van.

Userx2: Mond azt, hogy még véletlenül sem a másik játékot majmolja az AW, és hagyom a fenébe! Napi szinten olvasom én is itt a bejegyzéseket, hogy mi a gondja másoknak a játékkal. Ugyanazok a problémák vannak. A *** fórumon is van pár csókos ember, aki jóban van a moderátorral, ezért mire leírod a saját kis véleményed, már rég lesza** a fejed, mert ők is tudják ez megy. Bundázott meccsek hullámvölgyes játékmenettel, függetlenül a te saját teljesítményedtől. Mondhatni mikor milyen kedve van a játéknak.

yoss hülyesége meg nem tud érdekelni. Az internet közös. Az, hogy ő csak másokat képes szapulni, mert ettől érzi jól magát, váljon egészségére. Csak ne lepődjön meg, ha egyszer valaki megtalálja a nagy szája miatt. No nem magamra gondolok, lesz majd más, aki helyreigazítja egy kicsit, 8 napon túlival.
  • Munkie
    Emlékszem, mikor 1 vagy 2 éve ESO (Elder Scrolls Online) -nál ugyan ez volt, jött a játék, és jött 1-2 WoW-os magyarázni, meg "véleményt mondani" holott vagy ki sem próbálták, vagy játszottak vele 1 hónapot és mentek vissza WoWba. Persze sg-re ugyanúgy jártak az ESO részlegre, feltehetően azért, mert ők sokat vártak és álmodoztak egy tökéletes világ tökéletes játékáról. Vagy szimplán trollok, és máshol nem kapnak elég figyelmet (olyan is akadt azok között sajnos). Esetleg imádják a Zinternetesszócsatákat, és hogy valahol kiadhatják a véleményüket, mert máshol bizony csöndben kell lenni, hisz a főnök pecsán vág.

Én kipróbáltam az SWTOR-t és szerintem szar, megyek is fórumra elpanaszolni. x)
  • lexlutor
    wot lejtment:

https://sg.hu/forum/uzenet/1271188541/366737
  • yossarianHUN
    +1

De felesleges, már annyiszor megkapták ezt, és még mindig itt vannak, valószínűleg csak valami ördögűzéssel lehet őket eltüntetni.

Lokker: Azért nem a hivatalos fórumra írnak, mert abszolút nem érdekli őket se a játék, se a hibái, csak handabandázni akarnak. Tudod, olyanok, mint a tizenéves drámakirálynők Facebookon, akik folyamatosan szándékosan generálják a konfliktusokat, mert ez élteti őket.
  • Userx2
    Fostalicska és Jensen, ti vagytok a legnagyobb fórum gyilkosok. Hagyjátok már a pcsába ezt a wotklónt. Fárasztóak vagytok, na. Nem teszitek fel a kérdést, mennyire hasznos-e a többség számára a hozzászólásotok. Nem, nem az.
    Vegyetek példát Yossról. Kb. 4x mondta el az egyébként negatív véleményét a T9-es játékmenetről, még múlt éveben és azóta is csendben van. Kipróbált más játékokat, de közben nem jár ide fröcsögni napi szinten többször is, mert értelmes ember tudja hol a határ. Én sem járok vissza a wot fórumba fikázni a játékot, mert kip.csáznának onnan. Joggal. Aktív játékosokat meg nem fogtok tudni lebeszélni az AW-ról, tehát értelmetlen szidni a játékot.
    Amit szidni lehet picit, az az MM. Sajnos figyelembe veszi az aktuális tank győzelmi arányát is több másik mérőszám mellett, sejtésem szerint. Ha az ember megérdemli talán meg is tudja tartani. Én nem tudom, de még nem is tartok ott tudásban. Ezt el kell fogadni, ha tetszik ha nem.
  • Lokker
    Itt olyan sokan utálják a játékot, hogy még mindig ide járnak beszélni róla és állításuk szerint hetek/hónapok óta nem játszanak vele. Mindenki ki van akadva pár vesztes csata után a de a "vinráta" 50% felett van. Ide jön minden "hiszti", hogy ez szar, az szar, véletlenül se a hivatalos fórumra ahol esélye lenne eljutni oda ahova kell. Ha ennyire nem tetszik a játék miért vagytok itt? Ha nekem egy játék "nem gyere be" nem "kínzom" magam vele és a topic közelébe se megyek.
  • FosTalicskaa
    Egyébként pont ezt vártam a legelejétől kezdve (amikor kijöttek az első gameplay videók). Annyira nyilvánvaló volt, hogy egy újabb wot klónnal lesz dolgunk a régi "alapjáték" minden előnyével és hátrányával együtt. Az egyetlen dolog ami miatt mégis esélyt adtam a dolognak az a PVE volt és az, hogy az obsidian készíti (bár így utólag, ki tudja mennyi beleszólásuk van a tervezésbe - lehet az oroszok diktálnak és ők adják a kész library-ket is közvetlenül a wot-ból mellékelve). A PVE kifulladt. A fejlesztők hozzáállása meg nem változik, továbbra is majmolják azt az utat ami miatt a world of tanks is lejtmenetben van. Anno a wot sem ezzel a játékmenettel lett népszerű, kb az auto-loaderrel kezdett elborulni a készítők agya és azóta csak romlott ez a tendencia.

yossarian: Az egyetlen hisztikirálynő te vagy itt. Mindenki általában értelmesen leírja a véleményét, te meg pattogsz, meg vagdalkozol mindenkire. Tudjuk, mindenki hülye csak te vgagy helikopter.
    "Pajtás, tényleg nem veszed észre, hogy mindenkinek a töke tele van veled?" - Ez is annyira jellemző, hogy azt hiszed, te vagy a nép szófosócsöve. Mindig mindenki nevében beszélsz, vérben forgó szemekkel, habzó szájjal, ahogy azt szoktad... ez már inkább szánalmas.
    Azt meg végképp nem értem, hogy egy public fórum mire van, ha nem a tapasztalatok/vélemények megosztására. Én pl kíváncsi vagyok általában mindenkiére. Csak hát van a te fajtád a habzó szájú fanatikus, aki közvetlenül a mail.ru-tól kapja az ajándékokat, direkt ezért, hogy jót vagy semmit elvet érvényesítsen minden fórumon ahova be van regisztrálva.
  • Jeffjohnson
    "Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát."

Ez igaz. Éppen ezért érdemes a kritikát olyan helyen és formában megfogalmazni, hogy eljusson a fejlesztőkhöz. Itt, ahogy én látom, csak játékosok vannak és szinte 140%-ig biztos, hogy a fejlesztők az egyébként nagyon "színvonalas" sg fórumot nem olvassák.

Félreértés ne essék, én nem akarom megmondani senkinek, hogy mit csináljon, mindössze megjegyeztem, hogy ha tényleg azért fogalmazzátok meg ezeket a kritikákat, hogy a játék fejlődjön, akkor lehet annak lenne értelme, ha nem itt menne a ping-pong, hanem a hivatalos fórumon. Miért? Mert ott megvan rá az esély (ha megfelelően megfogalmazzátok a problémákat), hogy érdemben foglalkoznak vele. Itt biztosan nem.
  • Munkie
    A WoT egy fos, különben nem itt sírnátok \ sírnának a tömegek, hogy brühühü az AW nem azt hozta amit vártak.
  • yossarianHUN
    Pajtás, tényleg nem veszed észre, hogy mindenkinek a töke tele van veled? Tudom hogy nehéz, de hidd el, nem te vagy a magányos helikopter. Ezzel szemben az irományaidat tekintve inkább egy hisztis 7 éves vagy, akinek valamiért az okoz kielégülést, hogy naponta idefoshatja mondatra ugyanazt a hisztirohamot amit tegnap is, esetleg összeölelkezel az épp aktuális frusztrált palimadárral, aki épp az ötödik vereségén van túl, ezért hirtelen isteni kinyilatkoztatás általi bizonyosságot vél látni afelől, hogy a játék alapját adja a manipuláció, majd elégedetten hátradőlsz, pár óráig emészted a fokozhatatlanul kielégítő tényt, hogy te most hogy megmondtad a tutit, majd megismétled az egészet elölről.

Hiába bizonygatod, hogy te itt komoly kritikus vagy, nem pedig egy hisztis nyafkakirálynő, amit te csinálsz, az annyira van az építő kritikától, mint ide Lacháza. Te csak egy feltűnési viszketegséggel küzdő önjelölt próféta vagy, az a fajta, aki az alufóliasapkájában ül a sötét szobában, és a három különböző konteós blog szerkesztése közben néha szenteskedve sóhajt egyet, annyira bántja, hogy az emberiség nem képes felismerni az ő nyilvánvaló igazát, és egyben személyes zsenialitását.

Teljesen egyértelmű, hogy nem valós kritikai szándékkal fosod ide ezt a rengeteg baromságot, mert ha tényleg komolyan lehetne venni a mit mondasz, akkor már rég nem lennél itt, hanem állításodnak megfelelően valami mással töltenéd az időt. De nem, te még mindig itt rontod a levegőt, naponta prédikálod az idiótaságokat, és közben még be is beszéled magadnak, hogy te itt a nagyobb jó érdekében tevékenykedsz, nem azért, hogy kielégítsd a beteges, sárdobáló egoista lényed. Az meg aranyos, hogy sokadszorra próbálod meg nekünk beadni, hogy te itt csak a köznép véleményét tárod a világ elé, de szerintem mostanra annyira nyilvánvalóvá vált az ellenkezője, hogy csak neked lehet annyi eszed, hogy ezt ténylegesen el is hidd magadnak. Szomorú, de könyörgöm, hadd ne nekem kelljen szenvednem a te személyiségzavaraid miatt.
  • AJensen
    Tévedésben élsz kis barátom! Csak figyelem a játék állapotát a kommenteket olvasgatva, nem pedig játszom. A wot fórumon is vannak ilyen emberek, mint te, akik azt hiszik ők szarták a spanyolviaszt, mert véletlenül a fejlesztők seggébe ér a nyelve. Talán jobban tennéd, ha az igazat írnád meg a fejlesztőknek, akkor esetleg lesz némi javulás!
    Az, hogy én normális hangnemben tudok kommunikálni veled ellentétben, nem engem minősít bunkónak!
    Kicsit jobban olvasgatni kellene a fórumot és talán rájössz, hogy az emberek többsége a véleményét ossza meg a többiekkel, nem pedig a toroknak ugrik, mert van egy lelkes amatőr, aki foggal-körömmel védi ezt a játékot!
    "Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát."
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.01.11. 00:43:29
  • Antimat
    Az is kemény, ami ma ment, itt is beakadhat az mm, mint a WoT-ban a pályákkal (persze állítólag)?:
    mentem vagy 4, egymást követő csatát Challenger 1-gyel PvP-ben, gondoltam, lecsillagozom. Az összes csatában az ellennél a top tier 1 db 8-as német arty, nálunk 7-es tank a legmagasabb. Általában nálunk alacsonyabb tierben sem volt kompenzálva a +1 tier... persze mind bukó, 5. ilyen csatánál alt+F4 volt a válaszom..
  • yossarianHUN
    Na téged meg ki idézett meg? Srácok, megmondtam, hogy senki ne rajzoljon pentagramokat kecskevérrel, mert ez lesz belőle.
  • FosTalicskaa
    A kis harcias patrióta. Áruld már el, ha kijönnek a 10-es tankok, akkor a 9-eseket is megkapod ajándékba? Vagy ennek továbbra is az a feltétele, hogy felügyeld a fórumokat és letámadj mindenkit, aki valamiféle kritikát fogalmaz meg a wot-klónnal kapcsolatban. Tudtam én, hogy nem a blogolás miatt vettek meg kilóra... :P
  • Lokker
    Nem kell bántani, csak tájékozatlan. Nem ismeri a lopás fogalmát, szimplán az agyhalottak táborát bővíti.
  • Jockey
    nezd, aki szerint a jatek keszitoi meglopjak, mert van ami penzbe kerul, amiert amugy nem muszaly fizetni, de megis hogy kepzeli ezt a szajbavert tetu banda aki faszert nem ingyen melozott a jatekkal eveket, hat ott tul sokat nem kell agonizalni, mit keres meg itt..:-p troll egyertelmuen
  • oneal1
  • yossarianHUN
    Tudod mit nem csinál még normális ember? Nem okádja tele a vinnyogásával egy olyan játék fórumát, amit saját bevallása szerint utál, és hónapok óta nem játszik vele. De tudom, te befejezted, és nem írsz többet ide, ahogy egy előző héten, meg azelőtt, meg azelőtt, meg azelőtt...
  • AJensen
    Biztosan áll a pöcök a gatyádban, amikor valakinek beszólhatsz, mert normális ember nem csinál ilyet.
  • kissssss
  • yossarianHUN
    Ez valahogy viccesen hangzik a te szádból
  • AJensen
    Viszont ezzel is egyetértek. Nem kötelező a disznótor.
  • Jeffjohnson
    Ez már az ő hülyeségük. Senki sem kényszeríti őket, hogy azzal játszanak, ami nekik nem tetszik.
  • AJensen
    Nézőpont kérdése. Minden játék egy szolgáltatás, amit meg te nyújtasz, az az ellenszolgáltatás, a pénz. Csak nem mindegy miért fizetsz.
    Lehetne sorolni sok jó játékot, no nem ingyenest, amik tele vannak fo*** mikrotranzakcióval.
    Az AW-ban rengeteg jó ötlet van, újszerű, korszerű, de pont azok az elemek, amik a wotban egy qurva nagy daganat az emberi idegnek az itt is megvan. Nah ez a probléma. Még véletlenül sem tértek el ettől a a lehúzó idegesítő üzlettől, és nem is akarnak. A béna játékos is játékos, és ahhoz, hogy jó sok pénzt kihúzzanak belőlük kellenek az ilyen játékölő járművek és bundázások (Gyuszopapa). Ez meg a másik véglet. Ahelyett, hogy valami egyedi vigaszdíj rendszert találnának ki, inkább az ember pofájába tolják a fa**, ha fizetsz, akkor szépen fogsz keresni, és jól fogod magad érezni. Azt a pénzt is sajnálom, amit ebbe költöttem, áldom az eszem, hogy időben felismertem ebben is a lopást.
  • Userx2
    Wot2
  • Lokker
    Van olyan ami nem a pénzről szól? :)
  • Pityuka74
    Ezt szépen meg fogalmaztad....:-)
  • Gyuszopapa
    Mert az életben is gyáva szar embereknek meg az agyhalottaknak akik 40000 csata után is eltévednek a pályán kell egy ilyen noskill jármű,ennyi.Mert ők is egy fizetőképes réteg és itt minden a pénzről szól.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.01.10. 13:06:27
  • Pityuka74
    Persze hogy nem olyan jó.És ne értsd félre nem személyeskedni akarok,csak szeretnék én is egy igazán jó játékot.Nem kellene átvenni a másik játékból azt amit sokan nem szeretnek.Most pl a WOWS-al játszottam.Ott meg az anyahajók op-ok.Értem hogy itt az artyk,és ott az hordozók védtelenek,de amit addig tudnak művelni,amíg meg találják őket az túlzás.Nem értem hogy miért kell minden játékba egy ennyire el túlzott osztály,jármű stb.
  • Munkie
    Nekem annyira nincs kedvem WoThoz, főleg hogy egy darab prémtankért elkérik egy teljes játék árát , ha nem többet. Meghagyom a burzsujoknak x) (Holott tegyük hozzá, nem ok nélkül próbálna menekülni onnan mindenki, lehet mégsem olyan jó az a WoT?)
    Én továbbra is szem előtt tartom, hogy itt pár hónapja kezdődött a buláj, ott meg évek óta tart. A helyzeti előnye megvan, a remény a pozitív változásra ott már nincs meg, itt még igen.
  • Pityuka74
    Akkor a wottal is játszhatnál,az is tetszene.Ott még több jármű ág van,több pálya stb.Egyetértek AJensen-nel.
    Utoljára szerkesztette: Pityuka74, 2016.01.10. 12:31:26
  • Munkie
    Hát menjenek, senki sem sírja őket vissza. Bármibe kezdenek, úgyis visszamennek, mert abba ölték az életük és pénzük. Ez olyan, mint a WoW effektus -> sok sok jó MMORPG van a piacon, amik nyilván sosem érhetnek fel egy WoW-al (aminek azért nem kevés előnye van), sokan kipróbálják ezeket, mindig a megváltást is remélik tőlük. Aztán persze visszamennek WoWozni. Ettől függetlenül viszont nem húzza le a rolót egyik újabb játék sem. Ilyen játékok pont olyanoknak jók akiknek eddig az a "műfaj" kimaradt az életükből. Pl. én (és aw fórum alapján sokan mások)