Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pityuka74
#3864 T-80 lényegében free frag a 8-as gépeknek. Fél grindnél eladtam a .csába és inkább a C1-ről váltottam ki a ruszki 9-est.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.12.27. 12:09:38
Összegezve - kicsivel jobb páncélzat, de rengeteg weakspot elől (tank alja, test torony között, kupola) nagyon jól fordul a tank ezzel semmi gond, viszont nagyon lomha is. A leírt 70-es sebességet a büdös életbe nem fogja elérni, még lejtőn lefele se. Retrofit-tal tesztelve, jó ha 45-öt kihozod belőle egyenesben. Látótáv orosz vonalon a legrosszabb. Az ágyú ereje a legjobb a tankok között, de ez mellé jön a pontatlanság, amiért közelebb kell menned a páncélozottabb társaihoz. Akkor viszont elvérzik a tank.
Lényegében ez a tank meg se közelíti valódi társát. Még PvE-ben is szenvedés, mert a társaid hamarabb fogják spotolni a tankokat, mint te, és akkor nem te kapod a spotolásért járó fizetséget. Előre menni pedig értelmetlen, mert széjjel szedik még a kisebb tankok is.
Viszont értem amit mondasz, nagyon sok WoTos átjött, mert megunta ami ott megy stb, de igazából majdnem ugyan azt kapják. És akkor fogják a fejük, hogy bakker, nem ölnek ebbe is annyi időt \ pénzt mint már ott tették. Jogosan. Nekem könnyebb, én nem WoToztam kb csak tier5ig mikor még open beta volt a játék 😄 Így nekem ez még új.
Viszont aki WoTban már összekínlódott X darab tier 10et, nem biztos, hogy itt is bevállalja, főleg annak fényében, hogy itt már a tier 9et is van olyan szopás összeszedni, mint WoTban a T10et. (Szerintem)
twitch.tv\mnk_official
Visszamenni kisebb szintre pedig hülyeség, mert mindenből kevesebbet kapsz. Vannak tankok, és szerintem mindenkinek, amivel nagyon jó játszani, még kis szinten is, de ezt leszámítva nincs más, amiért érdemes elölről kezdeni egy ágat.
Nálam is el lett indítva az összes ág, de már ráuntam. Kicsit jobban megnézve sok különbség nincs közöttük.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mit kellene még csinálnom hogy tudjak vele menni?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
.11ben az tényleg gáz volt, hogy teljesen betanulta az ember (akaratlanul is megjegyezte), merről fognak spawnolni a botok és durr, kacsavadászat volt még hardon is.
És mivel okosabb AI-t csinálni nem képesek, megoldották azzal, hogy vagy egy arty van rád cuppanva egész meccsen, vagy a botok -még szemből is- másodperc tört része alatt megtalálják a gyengepontod és rommá szednek. (Nekem erről mindig az FPS játékokban található aimbotterek jutnak eszembe, ugyan ezt az érzetet keltik). Ha nem egy agyonpáncélozott tankkal megyek (pl Challi) kínszenvedés egynéhány pálya. MBT-n kívül mással PVEbe menni meg egyenes suicide lassan.
Nálam az általad leírt monotonitást még elnézem annak, hogy mégis csak OB, jön még bele tartalom, egy játék sem úgy indult, mint ahogy más 5 év háttérrel maga mögött.
Viszont a bugok amik nagggggyon régóta megvannak és azóta sincs fixelve (engem a hang bug zavar a legjobban, komolyan néha félek bekattanok attól a zajtól...) azt kicsit pofátlannak érzem. Na de egyszer valamikor hátha.... x)
twitch.tv\mnk_official
A kezdeti nagy lelkesedésem kezd elmúlni, és nem motivál semmi, hogy a magasabb tankokért szenvedjek.
Ettől a játéktól is azt várják, hogy az emberek éveket és megannyi pénzt rakjanak bele, ami nem hinném, hogy összejön ilyen vérszegény tartalommal. Vártam az áttörést az AW-tól, amit 60%-ban meg is kaptam, de sajnos pont a maradék 40 az, ami motiválna, de nem teszi.
Nekem is ez a kínom, hogy XP-t rohadásig lehet szedni amíg ilyen boost időszak van, be lehet raktározni belőle. De pénz elég csínnyán van, persze lehet én vagyok túl telhetetlen és túl gyorsan szeretnék mindent. Ez is benne van a pakliban.
Csak egy ilyen kör után, egy kicsit több cashnek jobban örülnék:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
twitch.tv\mnk_official
Gondolj bele, hogy mennyi lesz a Tier X tankok. Ha a 9 es 15 misi a 8 as meg 8 misi akkor a 10es lesz vagy 33-35 misi 😄 és ezt kimaxolni meg 100 misi fölött 😄
De gondolom a Tier X tankokon semmit nem kell majd kifejleszteni!? A wotban úgy van, hogy azok már fullosak csak meg kell venni. Egy két tankon van egy fejlesztés nagyobb löveg pl. : E100as 15 ös lövegje.
AJensen
PVE ben egyel többen lettünk!? Eddig 4en voltunk most miért lettünk 5 en? Meg ma mentem először szerda óta és a Hard fokozatban az első 3 meccset elbuktuk. tier 8-9, utána váltottam kisebbre azt is elbuktunk.
PVE-ben több XPT kapsz PVPben jön a kredit közepes körrel 150 000 creditet kapsz. 10 ilyen kör és másfél millád van.
Itt gyorsabban fejlődik az ember mint a Wotban. kb tier 8 tól kell oda 300 csata, hogy meglegyen a szint. De ez attól függ, hogy milyen kört mész. ha vereség van és hiába te voltál a legjobb nem mindig kapsz 1000 xpt. KB úgy kapod ott az XPt, mint a legénység ebben a játékban....
Nekiálltam szinte minden ágat húzok egyszerre. 6-os leo, 5-ös orosz, 8-as brit, 2 ötös spotter aminek max 7 es szintje van. 5-ös td, most az amcsi starship, nemrég álltam neki. másik 5ös spotter, a 6-os stringray vagy mi a szösz. az artykat is megcsináltam a 4 es szintig, csak meg kéne venni....
Az a baj, hogy nem tudom a tankokat felszerelni mert nincs creditem....
Ja és eddig nem adtam el egy tankot sem 😄 csak most 3 at, hogy meglegyen a C1 de megbántam....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2015.12.27. 01:54:32
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
(PVP minőségét meg -a saját tapasztalataimat leszámítva- jelzi, hogy már Mighty Jingles sem tolja, csak PVEzik ha AWzik.. 😄)
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.12.26. 23:54:12
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
Mintha valami modult fejlesztenél a tankon.
Ott a full kifejlesztéséhez nem számolja bele azt a 475000 xpt.
Ez is ki van fejlesztve?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

twitch.tv\mnk_official
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.12.26. 19:30:26
twitch.tv\mnk_official
Pedig negyedóráig hallgatni az "incoming incoming" -ot, hogy egy okosabb AI írása helyett tegyük csalóvá (ott üt át szemből ahol nem kéne, falon át követ és már előre lő kb) eléggé felhozza egy PVP szintű "mi a frászt csinál a csapatom" érzéshez, Credit Income -ban is tükrözhetnék..
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
Kis naiv, a Chally 2 kiffulozása pl 42 😄
twitch.tv\mnk_official
Na de még sok minden változhat addig, bár ez szerintem épp nem fog.
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
A fejlesztőknek is karácsony van, ezzel nem vitatkozom, viszont így az ember kicsit vagy nagyon, de csalódott.
A másiknál sem voltak valami hű de nagy akciók! meg XP boost sincsen tavaly ilyenkor dupla xp volt miden győztes csata után. meg egy csomó akció. igaz már nem játszok vele vagy 2-3 hete.
Amúgy a Malvarebytes miért érzi a kliens rosszindulatú oldalnak?
PVE hardhoz meg kell egy jó tank is. A 7-es amcsi próbáltam jól leszorzózni, de nem megy, mert túlvállalom magam, és elfogy alólam. Bosszantóan gyenge. Régi bugos T-72A grind érzés. A Leo ágon a 7-es Leopárd2 viszont nagyon brutál erős lett, mert az 9-MSével is nagyon keresnem kell, a lőhető részt rajta. A leo ágon sokkal könnyebb lett volna eljutni 8-ig.
átütés és sebzés mind2-nél ugyan akkorának kell lennie, persze jön az rng lőszerektől függően persze
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?