• yossarianHUN
    Pajtás, tényleg nem veszed észre, hogy mindenkinek a töke tele van veled? Tudom hogy nehéz, de hidd el, nem te vagy a magányos helikopter. Ezzel szemben az irományaidat tekintve inkább egy hisztis 7 éves vagy, akinek valamiért az okoz kielégülést, hogy naponta idefoshatja mondatra ugyanazt a hisztirohamot amit tegnap is, esetleg összeölelkezel az épp aktuális frusztrált palimadárral, aki épp az ötödik vereségén van túl, ezért hirtelen isteni kinyilatkoztatás általi bizonyosságot vél látni afelől, hogy a játék alapját adja a manipuláció, majd elégedetten hátradőlsz, pár óráig emészted a fokozhatatlanul kielégítő tényt, hogy te most hogy megmondtad a tutit, majd megismétled az egészet elölről.

Hiába bizonygatod, hogy te itt komoly kritikus vagy, nem pedig egy hisztis nyafkakirálynő, amit te csinálsz, az annyira van az építő kritikától, mint ide Lacháza. Te csak egy feltűnési viszketegséggel küzdő önjelölt próféta vagy, az a fajta, aki az alufóliasapkájában ül a sötét szobában, és a három különböző konteós blog szerkesztése közben néha szenteskedve sóhajt egyet, annyira bántja, hogy az emberiség nem képes felismerni az ő nyilvánvaló igazát, és egyben személyes zsenialitását.

Teljesen egyértelmű, hogy nem valós kritikai szándékkal fosod ide ezt a rengeteg baromságot, mert ha tényleg komolyan lehetne venni a mit mondasz, akkor már rég nem lennél itt, hanem állításodnak megfelelően valami mással töltenéd az időt. De nem, te még mindig itt rontod a levegőt, naponta prédikálod az idiótaságokat, és közben még be is beszéled magadnak, hogy te itt a nagyobb jó érdekében tevékenykedsz, nem azért, hogy kielégítsd a beteges, sárdobáló egoista lényed. Az meg aranyos, hogy sokadszorra próbálod meg nekünk beadni, hogy te itt csak a köznép véleményét tárod a világ elé, de szerintem mostanra annyira nyilvánvalóvá vált az ellenkezője, hogy csak neked lehet annyi eszed, hogy ezt ténylegesen el is hidd magadnak. Szomorú, de könyörgöm, hadd ne nekem kelljen szenvednem a te személyiségzavaraid miatt.