• Munkie
    Nekem személy szerint továbbra is az a legkiábrándítóbb, hogy a PVE mód úgy van elrontva ahogy van.
    .11ben az tényleg gáz volt, hogy teljesen betanulta az ember (akaratlanul is megjegyezte), merről fognak spawnolni a botok és durr, kacsavadászat volt még hardon is.
    És mivel okosabb AI-t csinálni nem képesek, megoldották azzal, hogy vagy egy arty van rád cuppanva egész meccsen, vagy a botok -még szemből is- másodperc tört része alatt megtalálják a gyengepontod és rommá szednek. (Nekem erről mindig az FPS játékokban található aimbotterek jutnak eszembe, ugyan ezt az érzetet keltik). Ha nem egy agyonpáncélozott tankkal megyek (pl Challi) kínszenvedés egynéhány pálya. MBT-n kívül mással PVEbe menni meg egyenes suicide lassan.

Nálam az általad leírt monotonitást még elnézem annak, hogy mégis csak OB, jön még bele tartalom, egy játék sem úgy indult, mint ahogy más 5 év háttérrel maga mögött.
    Viszont a bugok amik nagggggyon régóta megvannak és azóta sincs fixelve (engem a hang bug zavar a legjobban, komolyan néha félek bekattanok attól a zajtól...) azt kicsit pofátlannak érzem. Na de egyszer valamikor hátha.... x)