5226
  • Munkie
    Nekem személy szerint továbbra is az a legkiábrándítóbb, hogy a PVE mód úgy van elrontva ahogy van.
    .11ben az tényleg gáz volt, hogy teljesen betanulta az ember (akaratlanul is megjegyezte), merről fognak spawnolni a botok és durr, kacsavadászat volt még hardon is.
    És mivel okosabb AI-t csinálni nem képesek, megoldották azzal, hogy vagy egy arty van rád cuppanva egész meccsen, vagy a botok -még szemből is- másodperc tört része alatt megtalálják a gyengepontod és rommá szednek. (Nekem erről mindig az FPS játékokban található aimbotterek jutnak eszembe, ugyan ezt az érzetet keltik). Ha nem egy agyonpáncélozott tankkal megyek (pl Challi) kínszenvedés egynéhány pálya. MBT-n kívül mással PVEbe menni meg egyenes suicide lassan.

Nálam az általad leírt monotonitást még elnézem annak, hogy mégis csak OB, jön még bele tartalom, egy játék sem úgy indult, mint ahogy más 5 év háttérrel maga mögött.
    Viszont a bugok amik nagggggyon régóta megvannak és azóta sincs fixelve (engem a hang bug zavar a legjobban, komolyan néha félek bekattanok attól a zajtól...) azt kicsit pofátlannak érzem. Na de egyszer valamikor hátha.... x)
  • AJensen
    Igazság szerint Én kezdek ráunni a játékra, mert a pvp-t bizonyos okok miatt nem tudom élvezni, a pve pedig már unalmas. Ahogy az is gond, hogy a nyílt béta óta a játék nem volt képes kijavítani a meglévő hibáit ezzel teret engedve megannyi új pályának és játékmódnak. Ezen a 5-7 pályán játszani már unalmas. Ráadásul a visszajelzések sem úgy kerülnek a fejlesztőkhöz, hogy az a játékosokat segítse.
    A kezdeti nagy lelkesedésem kezd elmúlni, és nem motivál semmi, hogy a magasabb tankokért szenvedjek.
    Ettől a játéktól is azt várják, hogy az emberek éveket és megannyi pénzt rakjanak bele, ami nem hinném, hogy összejön ilyen vérszegény tartalommal. Vártam az áttörést az AW-tól, amit 60%-ban meg is kaptam, de sajnos pont a maradék 40 az, ami motiválna, de nem teszi.
  • Munkie
    PVEben eddig is 5en voltunk (vagyis én csak Open Beta kb közepétől játszom, de azóta mindig 5en voltunk).
    Nekem is ez a kínom, hogy XP-t rohadásig lehet szedni amíg ilyen boost időszak van, be lehet raktározni belőle. De pénz elég csínnyán van, persze lehet én vagyok túl telhetetlen és túl gyorsan szeretnék mindent. Ez is benne van a pakliban.

Csak egy ilyen kör után, egy kicsit több cashnek jobban örülnék:

• SzocsA
    Pityuka74

Gondolj bele, hogy mennyi lesz a Tier X tankok. Ha a 9 es 15 misi a 8 as meg 8 misi akkor a 10es lesz vagy 33-35 misi :D és ezt kimaxolni meg 100 misi fölött :D
    De gondolom a Tier X tankokon semmit nem kell majd kifejleszteni!? A wotban úgy van, hogy azok már fullosak csak meg kell venni. Egy két tankon van egy fejlesztés nagyobb löveg pl. : E100as 15 ös lövegje.

AJensen

PVE ben egyel többen lettünk!? Eddig 4en voltunk most miért lettünk 5 en? Meg ma mentem először szerda óta és a Hard fokozatban az első 3 meccset elbuktuk. tier 8-9, utána váltottam kisebbre azt is elbuktunk.
    PVE-ben több XPT kapsz PVPben jön a kredit közepes körrel 150 000 creditet kapsz. 10 ilyen kör és másfél millád van.

Itt gyorsabban fejlődik az ember mint a Wotban. kb tier 8 tól kell oda 300 csata, hogy meglegyen a szint. De ez attól függ, hogy milyen kört mész. ha vereség van és hiába te voltál a legjobb nem mindig kapsz 1000 xpt. KB úgy kapod ott az XPt, mint a legénység ebben a játékban....

Nekiálltam szinte minden ágat húzok egyszerre. 6-os leo, 5-ös orosz, 8-as brit, 2 ötös spotter aminek max 7 es szintje van. 5-ös td, most az amcsi starship, nemrég álltam neki. másik 5ös spotter, a 6-os stringray vagy mi a szösz. az artykat is megcsináltam a 4 es szintig, csak meg kéne venni....
    Az a baj, hogy nem tudom a tankokat felszerelni mert nincs creditem....
    Ja és eddig nem adtam el egy tankot sem :D csak most 3 at, hogy meglegyen a C1 de megbántam....
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2015.12.27. 01:54:32
  • kissssss
    van akinek igen másnak meg nem....
  • Lokker
    És ez mérvadó?
  • kissssss
    The Mighty Jingles
  • Lokker
    Ki az a Mighty Jingles? Sose hallottam róla.
  • Munkie
    Ami érthető is persze, csak ugye az volt a közösség felé promózva, hogy a PVE is hasonló fontos lesz, sőt ott is ugyan úgy lehet "keresni" (kredit + xp), mint PVPben. Parasztvakításnak jó volt. :d

(PVP minőségét meg -a saját tapasztalataimat leszámítva- jelzi, hogy már Mighty Jingles sem tolja, csak PVEzik ha AWzik.. :D)
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.12.26. 23:54:12
  • AJensen
    PvE-ről annyit, hogy ez annak az eredménye, hogy ezt a játékmódot nem akarják, hogy sokan játsszák. PvP-be akarják az embereket terelni, mert abból származik a cégnek a fő haszna. Viszont, ha jól érzed magad a botok között, mert jól keresel is vele, attól ők csődbe mennek. Ezért szép lassan terelik vissza a játékosokat a pvp-be, ahol persze tudjuk, nincs csalás, se ámítás, csak egy kis megjátszás.
  • AJensen
    Azon kívül, hogy a tank ormótlanul nagy és baromi puha, nagyot tud odacsördíteni. Igazság szerint az egyetlen pozitív maga az ágyú, de ez mellé rengeteg negatív elem párosul. Magam részéről nem éreztem ennyiszer ezt a sok negatív jelzőt, ami nagyon nagy fájó pont a tankban, az a töltési idő. Egyedül meccset lehozni vele, szinte kész rémálom, de nem lehetetlen.
  • Munkie
    Én alig vártam, hogy attól megszabaduljak... lomha, ormótlan, lassú a töltés. :D
  • SzocsA
    Megvan a starship de mi a gáz vele? hiszen nagy a penje meg és még sokat is sebez!
  • Pityuka74
    Köszönöm.
  • Munkie
    Az szerintem tökéletes artyba. MBT-nek én Juan Carlost raktam. Úgy érzem abba ő a legjobb.
  • Pityuka74
    Ismét neki vágtam a T72A-nak de sírni tudnék tőle.....Kérdés MBT-be melyik kapitányt ajánlanátok,és miért?Ezt a gázálarcos fickót milyen járműbe tegyem????
  • SzocsA
    Ki kell fejleszteni a tokent is 475 000 xp.
    Mintha valami modult fejlesztenél a tankon.
    Ott a full kifejlesztéséhez nem számolja bele azt a 475000 xpt.

Ez is ki van fejlesztve?
  • Munkie
    Ki kell húzni a wieselt, majd utána tudod kiváltani annak a fejlesztései között (legalul).
  • pisztrang01
    Hol kell beváltani?
  • Munkie
    Igen, ahhoz már token kell (minden T9hez) Ha jól tudom előbb a wieselt kell kimaxolnod utána tudod a tokent beváltani (475k XP-be kerül a token ha jól emlékszem)
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.12.26. 19:30:26
  • pisztrang01
    Sziasztok.Kihúztam a wiesel 1 tankot de nem tudom megvenni a a T9 Crab járművet.Miért?Nincs összekötve mint a többi járműnél,ezt csak tokennel lehet megszerezni?
  • Munkie
    Mondjuk engem jobban zavar, hogy full agyatlanra és idegölőre csinálták meg a PVE módot, és alapvetően (PVPhez képest) szart nem ad pénz terén.
    Pedig negyedóráig hallgatni az "incoming incoming" -ot, hogy egy okosabb AI írása helyett tegyük csalóvá (ott üt át szemből ahol nem kéne, falon át követ és már előre lő kb) eléggé felhozza egy PVP szintű "mi a frászt csinál a csapatom" érzéshez, Credit Income -ban is tükrözhetnék..
  • Munkie
    Akkor pláne :D
  • yossarianHUN
    "(T9et fullra felszerelni magába van vagy 20 milla)"

Kis naiv, a Chally 2 kiffulozása pl 42 :D
  • Munkie
    Bezony, épp ezért nem látom értelmét egyelőre 9es tankra gyűjtögetni, egyhamar úgysem lesz pénz a 10esre sem (nem, hogy egy 9est felszerelni, ha már a 8as ilyen b*szott drága :D) Inkább kihúzok mindent ami érdekel 7-8ig :d
  • Pityuka74
    Igen,de pl a tier 8 Ariete-re a fejlesztett páncél 2. akárhány millió,és ez csak egy modul.Ha több nagyobb tankot akar egyszerre az ember, az szinte lehetetlen....
  • Munkie
    Egyetértek, én kicsit túlzásnak tartom ezt a 15 millát T9ért... Eddig megbékéltem a tankok árával, T5: 2 millió T6: 4 millió T7: 6 milla T8: 8 milla (teljesen logikus, érthető stb. emelkedik szépen, nem is vészes mértékben, hisz mégis legyen azért farmolnivaló benne ergo T9: 10 milla T10: 12 milla) na de valójában T9: 15 milla? Mennyi lesz a T10? 30 misi? Ott húzom le a rolót :D (T9et fullra felszerelni magába van vagy 20 milla)

Na de még sok minden változhat addig, bár ez szerintem épp nem fog.
  • Pityuka74
    Szerintem változtathatnának az árakon.Tier 7-8-ban már a modulok is nagyon drágák....
  • Munkie
    Én speciel jobban örülnék, ha kredit bonus járna... nincs miből finanszírozni a sok XPből feloldott új tankokat... :D
  • Munkie
    Ha jól látom holnap estig.
  • oneal1
    Ez a boost meddig tart?
  • Munkie
    4 napig 200%-os XP boost van minden csatára , pár napja volt gold vásárlásra is bonus gold, kaptunk ingyen prem tankot is. Ha jól tudom hamarosan kedvezményesen lehet majd ismét egy ideig convertálni locked reput globalra.
  • AJensen
    A karácsony már megvolt az AW-ben 2 héttel ezelőtt. Akkor odaadtak mindent, most meg semmi.
    A fejlesztőknek is karácsony van, ezzel nem vitatkozom, viszont így az ember kicsit vagy nagyon, de csalódott.
  • SzocsA
    Nem balhé volt csak kérdeztem, múltkor volt akció a prém nappal, nem vettem, majd mondom karácsonykor...

A másiknál sem voltak valami hű de nagy akciók! meg XP boost sincsen tavaly ilyenkor dupla xp volt miden győztes csata után. meg egy csomó akció. igaz már nem játszok vele vagy 2-3 hete.

Amúgy a Malvarebytes miért érzi a kliens rosszindulatú oldalnak?
  • Pityuka74
    Köszönöm,közben rájöttem,én voltam a buta.A normál Leo esetében nem a legjobb lőszer volt be állítva.Pedig nem az első tankom,és hányszor megnéztem...
  • Pityuka74
    Köszönöm,így már értem.Ha szerencsém lesz 1-2 múlva meg lesz a Leo2.:-)
  • Userx2
    Weboldalon az van: +10% stats. Ez nem tudom mire vonatkozik.
    PVE hardhoz meg kell egy jó tank is. A 7-es amcsi próbáltam jól leszorzózni, de nem megy, mert túlvállalom magam, és elfogy alólam. Bosszantóan gyenge. Régi bugos T-72A grind érzés. A Leo ágon a 7-es Leopárd2 viszont nagyon brutál erős lett, mert az 9-MSével is nagyon keresnem kell, a lőhető részt rajta. A leo ágon sokkal könnyebb lett volna eljutni 8-ig.
  • ToCsEk
    ugyan az kettő jármű pedig, prémhez kapsz 5ös legénységet aztán annyi
    átütés és sebzés mind2-nél ugyan akkorának kell lennie, persze jön az rng lőszerektől függően persze
  • Pityuka74
    Üdv urak.Van egy Leo 2AV,és egy AV ICE tankom.Minden felszerelés egyforma rajtuk,kőszer retrofit stb.Az AV ICE átütése,és sebzése is nagyobb mint a normál társáé.Ez hogy lehet?Elvileg teljesen egyformák.Gondolom hogy a legénységnek semmi a köze az átütéshez és a sebzéshez.Vagy nem jól tudom???
  • Pityuka74
    Én is belehúznék,ha tudnék.2 PVE hard:2 bukta.Az arty is megtalált mindkettőben....