• SzocsA
    Pityuka74

Gondolj bele, hogy mennyi lesz a Tier X tankok. Ha a 9 es 15 misi a 8 as meg 8 misi akkor a 10es lesz vagy 33-35 misi :D és ezt kimaxolni meg 100 misi fölött :D
    De gondolom a Tier X tankokon semmit nem kell majd kifejleszteni!? A wotban úgy van, hogy azok már fullosak csak meg kell venni. Egy két tankon van egy fejlesztés nagyobb löveg pl. : E100as 15 ös lövegje.

AJensen

PVE ben egyel többen lettünk!? Eddig 4en voltunk most miért lettünk 5 en? Meg ma mentem először szerda óta és a Hard fokozatban az első 3 meccset elbuktuk. tier 8-9, utána váltottam kisebbre azt is elbuktunk.
    PVE-ben több XPT kapsz PVPben jön a kredit közepes körrel 150 000 creditet kapsz. 10 ilyen kör és másfél millád van.

Itt gyorsabban fejlődik az ember mint a Wotban. kb tier 8 tól kell oda 300 csata, hogy meglegyen a szint. De ez attól függ, hogy milyen kört mész. ha vereség van és hiába te voltál a legjobb nem mindig kapsz 1000 xpt. KB úgy kapod ott az XPt, mint a legénység ebben a játékban....

Nekiálltam szinte minden ágat húzok egyszerre. 6-os leo, 5-ös orosz, 8-as brit, 2 ötös spotter aminek max 7 es szintje van. 5-ös td, most az amcsi starship, nemrég álltam neki. másik 5ös spotter, a 6-os stringray vagy mi a szösz. az artykat is megcsináltam a 4 es szintig, csak meg kéne venni....
    Az a baj, hogy nem tudom a tankokat felszerelni mert nincs creditem....
    Ja és eddig nem adtam el egy tankot sem :D csak most 3 at, hogy meglegyen a C1 de megbántam....
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2015.12.27. 01:54:32