Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
plutoka #3628 Hétvégén elég sokan voltak fennt klánból, szóval muszályból én is mentem MBT köröket az Arietével. NEM vagyok MBT fan (kb most let meg a 100 PvP, mig scoutal az 1k kb 2 hete). mégis lehetett vele jó köröket menni. A sok sírás amit forumokon és akár ts-en is hallani inkább szól szerintem annak, hogy minden csapatban van 2db arty, ami high tierben pl 2db Paladin, amik kb fossák egész pályán a HE-t MBT-kre. Ha meg ki is néznek maguknak 1-et, akkor már jogosan kezd habzani az emberek szája. Tegnap már én is néztem hogy mi az ellenségben lévő artyk neve, hogy ha legközelebb esetleg velem vannak, visszakapják a sok szeret csomagot (persze nem teamkill, csak egy sima HEAT a tankjukba az elején).
Ha viszont olyan a pálya, és nem is rajtad van a célkersztjük, jó lehet menni, sőt még izgalmas is. Persze szigorúan szakaszban, amikor tudja a társad h most push van, visszavonulás, vagy épp snipe. Ugye random csapat tagoknál nehéz lekommunikálni, hogy akkor én most megyek előre, hogy a szemben lévő 3 tank ne fogjon már meg 6-t tölünk. Ariete birja szemből a lövést, de hp-val is birja, cserébe kiforgatjuk a tankokat, és lehet darálni őket. Szakaszban ez megy, anélkül kevésbé.
A szunyogok, AFV-k inkább egyéni játékosoknak job és ajánlott, amikor nem függsz mástól, sőt még a dumálásra se kell figyelned, csak a csatára.
Más. Kövi patchban jön az LT buff, ami jó húzás, szerintem. Most vettem meg Stringrayt, és 50% felett meglepően jó. Semmibe se OP, mindenben közepesen jól teljesit, de 3k sebző köröket lehet vele menni. Persze okosan kell menni vele, elején TD inkább, közepén spotter ha épp kihaltak az AFV-k, a végén pedig flank MBT-re. Főleg az tetszik benne, hogy tud reagálni a pályán történő eseményekre, ha kell flankeli MBT-ket, ha kell levadássza a szemtelen spottereket, vagy épp elmegy artyk-ért. Ha megkapja a HP buffokat, még job lesz vele, mert kicsit bátrabban is lehet vele játszani.
Na ez sok lett, sry, de eddig tartott a reggeli kv :)