• AJensen
    Meg kell várni amíg lecseng a prémium idő és a 3x-os bónusz, mert ilyenkor lehet a legnagyobb megjátszásra számítani. Már a PvE is furcsa volt nekem. Szóval kitartás.
    Ami viszont a játékot illeti, hát hát hát ... sokan úgy vannak vele, hogy ez egy béta meg minden, DE túl sok az-az elem, ami a wot-ban halálra van ítélve. Nem hiába hagyta ott annyi játékos, köztük én is. Pedig 3x futottam neki. 3x kínoztam magam. A magyar focistákhoz tudnám hasonlítani, csak ők legalább megkapják minden alkalommal azt is, amiért nem csinálnak semmit.
    Az Obisidian azt hitte, ha csinál egy másik wot-ot, akkor ő is sok pénzt ki fog húzni a játékosokból. Most viszont kíváncsi lennék egy játékosszámra úgy igazán, mert a Twitch-et is elnézve alig nézik az AW-s stream-et. Az open béta óta számítalan patch jött, szinte hétről-hétre, de a balansz továbbra is rossz, ahogy a játék igencsak néhány komoly része. Sokáig nem tudják ezt a játékot sem takargatni, hogy mit akarnak belőle kihozni (gondolom a következő pénznyelőt), mert a játékos bázis a sokadik tucatjátékot már nem fogja lenyelni, és inkább vissza megy a régihez. Szóval nehogy az legyen, hogy akiket elakartak szipkázni a wot-tól azokat visszakergetik.