• FosTalicskaa
    Régebben nem értettem miért szidja yossarian az mbt-ket. Mióta 8-as leom van én is érzékelem már sajnos. Leginkább a hátrakötött kezű szumóbirkózásra lehet hasonlítani. Igazából akkor szembesültem ezzel még látványosabban amikor elkezdtem a felderítő ágat. Csak pislogtam, hogy milyen rövid idő alatt mekkora sebzéseket lehet kiosztani velük. Sokszor úgy, hogy ott álltam 150 méterre előttük. Zoom nélkül is tele volt velük a képernyőm, leadtam egy sorozatot, és menekültem volna mert tudtam, hogy jön a válaszcsapás, de még csak lámpát sem kaptam. Akkor volt, az hogy előre hátra oldalazva (blind shot miatt) jobb gombal célra tartva, szóval nekem már csak a manőverezésre kellett figyelni osztottam az észt. És működik. Gyors vagyok. Sokszor csak megállni sincs kedvem, mert annyira jó érzés száguldozni, van amikor a kör elején sikerül bemászni az artikhoz, össze vissza repkednek a lövedékek, 4-en loholnak utának, majd a 2 kill után még elmenekülni is el tudok.
    Ezzel nem azt akarom mondani hogy nerfeljék szénné az összes járművet (pedig megérdemelnék:-) ami arti vagy scout, hanem komolyan el kellene gondolkodniuk mit lehetne tenni a többi jármű élvezeti faktorának növeléséhez. Jah és csökkenteni a randomot. Mert ami most van az nem 10%, hanem tisztán orosz rulett.