• HurkaVagy
    Igazából nem értem azokat a játékosokat, akik, HE lőszerrel dolgoznak tier 9 ben nincs értelme! Többet ér ap csak lusta az ember célozni! Van, hogy a helyzet meg követeli, de nem értem! Szerintem ott PVE hogy az ember megtanulja, hol lehet belőni a tankokat közel éles helyzetben! Az hogy szétlövik az ágyúdat szerintem nem gond mivel MBT vel úgy is kis és nagy javítóval játszik mindenki a javítási idő és az arti modulsebzés miatt!
    Nekem játékban a credit hiány és a Tier 6-7 ben zavar a Spotter túl hatékony darálása!
    Tier 9 tank kb 50% osan felszerelve miden Retróval cirka 30 millió! Az kicsit sok, de megvalósítható!
    Drákó szinte csak PVe ben jó ott nagyon kijön 10k damage/min! PVP ben nehéz jo kört menni!
    MS jól használható, de Bonuszok nélkül nem tudom mennyi lett volna 95% húzni, hogy tier 10re csak a krediten keljen görcsölni!
    Szerintem van sok baj a játékkal, de most sok hasonszőrű játékot üt! Ha valaki felakad minden hibán és a hibákat okolja, hogy nem tud, jó köröket menni akkor neki kell elgondolkodni!
    Messze a leg korrektebb gyártó eddig amivel találkoztam!