• FosTalicskaa
    A leopard ág az első amivel játszottam, szóval rengeteget bénáztam, eltévedtem a pályákákon, 2 percig is elcampeltem egy zsákutca bejáratánál, hátha mégis jön ki valaki.

Patton 48: nagyon gyenge az oroszhoz képest. Nem szerettem, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezzel a tankkal kezdtem a játékot, szóval lehet többre képes, mint amit én kihoztam belőle. Az orosz t2-esel ezeket a tankokat egyébként hp veszteség nélkül lőttem szét... (60% WR)

Leopard 1: Sniper tank. Kis sebzés. Pontos, jól szűkülő ágyú. Kerülni kell vele a közelharcot. Minden megesz amivel azon a szinten találkozhatsz. (33% WR)

OF-40: Ez annyira rossz volt, hogy néhány próbálkozás után inkább pve-ben maxoltam ki a teljes xp csíkot. :P 800-as átlagdmg-et hoztam vele össze. Igaz újabban valamiért elővettem 1-2 körre és rögtön felugrott az átlag 1200 felé. Tornyozni elég jól lehet vele, de ez is egy papírgalacsin. Az ágyú hasonló az előző szinthez: kis sebzés, de pontos. (38% WR)

Leopard 1A5: Szintén sniper tank. Papír. Messze a leggyengébb tier 5-ös tank. Szerintem a 70/45/35 páncél magáért beszél... (45% WR)

Leopard 2 AV: Hát nekem ez nem ment. Az ágyú mintha nem szűkülne már olyan jól mint az előző szinteken, a célkereszt is jobban szétesik. Oldala gyenge, de szemből végre kapott páncélt rendesen. Kisebb szintűeknek már problémát jelent az átlövése szemből, a vele egyszintűeknek is célozni kell már, de a 7-es, 8-asok azok lazán beverik a hasát, a tornyát, szóval ha ilyen meccs van érdemes hátul maradni és szórni a repeszt mindenki tornyára, hátha tönkremegy az ágyújuk és ezáltal a komolyabb tankokkal rendelkező csapattársaidnak könnyebb dolguk lesz. (53% WR)

Leopard 2: Végre van rakétavédelem!!! :D A kis porszívó csak úgy szívja fel a felém tartó rakétákat. A frontpáncéljának az anyaga megváltozott, így nagyobb szorzó van rá, ezáltal jobban véd. A saját szintjén ismerni kell a weakspotokat. Alacsonyabb szintűeket pedig lazán be lehet darálni. Különösen akkor látványos a javulás, ha Leopard 2 AV-kel kerülsz szembe. Szerencsétleneknek semmi esélyük egy 7-es Leopard ellen. Lassan indult be, elég sokáig csak kényszerből játszottam vele, hogy haladjon a megnövelt xp farm, de így a végefelé egészen megkedveltem. Igaz csak 52% a WR-em vele, de ha hülye a csapat azzal nem lehet mit csinálni, de ezzel már sikerült feltornázni az átlagdmg-et 2550-re. Jelenleg ennyi és ez a legmagasabb is az összes tankom közül, mondjuk ez az egyetlen magas szintű tankom is. :P Egyébként nem tartom magam jó játékosnak. Nem tudom ez az átlag jónak számít e....