• FosTalicskaa
    Egyébként ezek a képek egy korábbi verzióból lehetnek. Kiindulási alapnak jól jönnek, de már sokat buffolták az orosz tankokat. Sokkal vékonyabbak azok a piros sávok amiket be lehet lőni és még ha el is találod akkor is elég sűrűn le szokott azért pattani. A Challanger-1 mellett ebből van a legtöbb a random csatákban, szerintem biztos nem azért mert olyan rosszak lennének.

A botok ellen meg nehéz megítélni egy tank hatékonyságát, mert azok többnyire HE-vel lőnek, vagy a nagyobbak AP-val, de ők meg automatikusan weakspotot céloznak. Múltkor Leopard 2-vel lőttem kör elején egyet a sivatagos pályán, ahol egy gép roncsát kell biztosítani. Megkaptam a sárga jelzést, hogy látnak a következőben meg le is robbantották rólam a 2000 hp-t. Csak pislogtam hogy ez mi volt... a pve és pvp az két külön világ, kár is őket összehasonlítani, vagy azokat a tapasztalatokat átemelni pvp-re...

Mióta elbasztak valamit a repesz modulsebzésén azóta nem is szívesen pve-zek. Francnak sincs kedve szenvedni a botok ellen és legalább még kreditet sem kapok érte...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.28. 20:27:50