• FosTalicskaa
    Ne hozz elhamarkodott döntést. Az orosz MBT-ket kb csak a hasukon lehet átlőni meg a torony gyűrűn lehet átcsapni a szokásos kupola mellett... De ugyanezek a weakpontok megvannak a leopardokon is. Sőt a 6-os leopard 2 AV hasa ráadásul nagyobb célpont is mint az orosz társáé. Az ágyúk pontosabbak de sokkal kisebbet sebeznek, meg szerintem az orosz tankokon még az átütés is magasabb. Én az egész leopard ágon szenvedtem. Alig tudtam velük dmg-elni, míg az oroszokkal az átlag 1600 simán megvolt. Még 2-3-as szinten is. Az OF-40-el amikor elkezdtem pvp-zni akkor meg örültem ha a 800-at tudtam tartani.

Ja és azt se felejtsük el, hogy az orosz tankok oldala hajlamos elnyelni a lövést míg leopardnál a tank oldala kifejezetten könnyen belőhető. Szóval az oldalazós taktika az bukta és csak a frontpáncélodban reménykedhetsz, hogy bírja a lövéseket.

Nálam a legfőbb okok ami miatt mégis a Leopard ágon vagyok az az, hogy az orosz tankok nem tetszenek külsőre és a játék is unalmas velük, annak ellenére, hogy könnyű velük sok sebzést összelőni a magasabb alfa miatt.
    Az angolokon meg régóta gondolkodok mert a Challanger 1 az baromi jól néz ki. A Leopard 2-nél mindenképpen szebb és már már megközelíti a Leopard 2A5 futurisztikus formavilágát...