• plutoka
    Ez is igaz, túl nagyok a táratk Lehet magam ellen beszélek, de amikor a T5-s BMP-1-el bekerültem egy túl agressziv full HP-s XM1 mögé - kb 10 méterre, majd 1 tárral kiszedtem 15 sec alatt (gyújtással persze), akkor be is irtam h "no comment".

De a camo sem minden AFV-nél magas. VBL és Wiesel jó álcázott, de ők vagy rakétáznak, vagy gépágyúznak, nem is szokták őket szidni annyira. A BMD-4 jó camo, gépágyú és rakéta, tényleg nerf kell neki. BMP ágon viszont eszméletlen szar a camo, nincs is belőle sok általában, de cserébe gépágyú, HE frag és rakéta van benne. Ő emiatt érdemli a nerfet? kicsinek nem kicsi, lassú, szar camo, és VBL / Wieselhez képest rosszabb látó táv. Ő hibrid tank, erre is jó, arra is.

"Igen, csak ezzel az a probléma, hogy rendszeresen úgy rakétázzák, ki az MBT-ket, hogy fel sem spotolódnak"

Ilyen esetekben nem az spotolt aki rakétázik. Sőt meg merem tippelni h ezek az esetek a csata első 2 percében történik, amikor olyan helyre rohannak az AFK- ahol meg lehet lőni a vonulú MBT-ket. Pl Narrows, River Point, Pipe Lines. Itt a mappok olyanok h egyik oldalról ezeket simán meg lehet csinálni. Megoldás, amikor látod h jön rakéta, füstöt eregess, és állj meg, térj ki, stb.
    Városi harcban amikor mögéd érnek, észre fogod venni, és nem rakátákat fognak rá lőni :)
    Utoljára szerkesztette: plutoka, 2015.11.17. 16:25:19