• plutoka
    "Viszont tegnap láttam egy érdekes emberkét. Weasel-el tolta. Semmi dmg-et nem osztott ki, de spotolt 14 enemyt és kapott 3100 xp-t a kiírás szerint. A lista 2. 4500 dmg-el állt 1800-on. Kíváncsi lettem volna részletesben, hogy mit művelt a gyerek, mekkora spot dmget kell összegyűjteni ehhez.."

Kicsit többet mint 10k spot felett kellett lennie, mert nem sebzett. 10k spot + 1.5k sebzésért kaptam hasonló mértékben xp-t, persze nyertes csatában. Akkor lehet csinálni ha az MM van olyan kedves, és ellenek nem rak be spotter, vagy csak mazsola / kamikazét.
    A 10k spotot 1 bázisos Pipe Lines-on simán össze lehet szedni, csak a városi részen lévő dünék tetejére kell beállni, és nyomni a Designation-t mindkét oldalra. Ha nem lősz, az MBT-k nem vesznek észre, ha közeledbe jön 1-2 bátrabb, akkor kicsit hátrább kell menni és újra spotolni. A végén meg persze lehet menni vadászni a low hp-s mbt-ket.

A vicc h simán több xp-t kapsz igy, mintha agyonsebeznéd magad. Tegnap 6k sebzésre, szintén Wieselel kb 2400 xp alap XP-t kaptam csak, pedig t80-kat és M1-ket szedtem szét... De hát AFV dolga a spot, inkább azt dijjazza :P